BT > Nyheter

Friday, 24 May, 19:00

BT - 15 maj 19 kl. 06:47

Luften i Borås blir sämre – organisation hissar varningsflaggDet milda och torra vädret i kombination med trafiksituationen gör luftkvaliteten sämre. Borås sticker ut i statistiken och organisationen Luft i väst hissar varningsflagg inför framtiden..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Borås, Luft

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lufteni , Boråsblir sämre , organisation, hissar, varningsflagg
BT - 07 sep 14 kl. 12:26

Olsson (S): Borås tillhör toppskiktet

I Svenskt näringslivs mätning tillhör Borås toppskiktet när det gäller företagsklimat, skriver Ulf Olsson (S) i en debattartikel. Han menar att Borås framtid är positiv, då nya dragningen av riksväg 27 skapar möjligheter för fler etableringar. Det är så mycket som hänger på jobbet för så många av oss.

YLE - 08 nov 12 kl. 13:35

Fler hissar behövs i högshusen i Vasa

Det behövs fler hissar i höghusen i Vasa. I Vasa finns omkring 900 trapphus som saknar hiss. Det byggs endast omkring tio hissar per år i Vasa.

BT - 02 okt 13 kl. 10:18

Brottsofferstödjare anser sig utnyttjade av Boråsföretag

Boråsföretaget Svenska folkets ombud anklagas för att ha utnyttjat brottsofferjourer och Kvinnofridslinjen i marknadsföring och felaktigt påstå att man samarbetar. -Vi har inget samarbete. Det är väldigt fräckt och helt taget ur luften, säger Kvinnofridslinjens informationschef Karin Sandell.

BT - 30 dec 13 kl. 17:22

Boråspolisen fastnar i sina hissar

Boråspolisen har problem med sina hissar. Det framgår av en tillbudsanmälan. Polismannen som har gjort anmälan skriver att han i mitten av december fastnade i en av hissarna med en person som skulle förhöras.

Nyheter 24 - 09 jul 12 kl. 10:06

Almedalen - "best of" hissar och dissar

  Efter avslutad politikervecka i Almedalen är en lista på sin plats. Nyheter 24 hissar och dissar veckan som gick.   Mest överskattade: Almedalsdrinken - den alkoholfria drinken som smakade ungefär som smurfarnas sarsaparillsaft, men ändå fick pris (http://www.

BT - 11 apr 13 kl. 14:34

Skapa en uppdaterad Boråsmodell

Det har hänt mycket sedan jag flyttade till Borås för 13 år sedan. Det finns idag ett så härligt driv i staden och mycket framåtanda som smittar av sig. Det är roligt att vara förtroendevald i Borås.

BT - 11 mar 14 kl. 11:26

En viktig reform för anställda i Borås

Svar till ”Anhörig” som skriver om ”Ohållbar situation inom vården”. Rätten för de fast anställda i Borås att få jobba heltid, med möjlighet till deltid, är en viktig reform av många skäl. Det är en jämställdhetsreform.

BT - 18 sep 14 kl. 07:51

Många skolfrågor hänger i luften

Skapa ett nytt eller flytta en del av Bäcksängs samhällsprogram till Viskastrandsgymnasiet. Lägg ner Tullengymnasiet. I framtiden kan det även vara aktuellt med en ny gymnasieskola i Borås.

YLE - 19 nov 15 kl. 17:08

Stadsdirektören i Raseborg kastar alla bollarna i luften

Raseborg vill åter en gång få ordning på den alltjämt växande skuldbördan. Men nya stadsdirektören Tom Simola nöjer sig inte med att presentera budgeten för 2016. Nej, 2016 blir ett mellanår – men samtidigt ett år som förändrar allt.

SmålandsPosten - 15 aug 13 kl. 06:23

Bron hänger i luften

Minst ett halvår till blir den nya gångbron över järnvägen hängande i luften. Ännu saknas pengarna för att färdigställa bygget.
?

Fler nyheter från BT

BT - 15 minuter sedan

Kampen mot sexuellt våld får miljardskjuts

Norge och Förenade arabemiraten skjuter till stora pengar till FN:s arbete mot sexuellt våld i konflikter och humanitära kriser..

BT - 15 minuter sedan

Glöm champagnen – här firar vinnaren med mjölk

Sedan 1911 har Indy 500 – med några få undantag under första och andra världskriget – avgjorts i slutet av maj. Det gigantiska loppet rymmer mängder av tradition och kuriosa. Här är några att hålla koll på inför söndagens 103:e upplaga..

BT - 1 timme sedan

Samtidens berättelser lyfts fram i textil

Textil är intimt kopplad till människan genom historier, minnen och betydelser. Tråd för tråd och stygn för stygn skildrar åtta konstnärer en bit av samtiden med hjälp av textilens symbolik och egenskaper. .

BT - 1 timme sedan

Vandring på röda mattan i Skene – då är det garanti mot regn

Det verkar vara garanti mot regn när studenterna ska vandra på den röda mattan i Skene. Regnet har hållit sig borta i minst 16 år och trots att det strilade hela fredagen upphörde det lagom till det första paret stegade ut vid 15.30 på fredagen.

BT - 1 timme sedan

Tapp för KD i senaste Sifomätningen

Centerpartiet stiger kraftigt i den senaste och sista Sifoundersökningen om partiernas väljarstöd inför söndagens EU-val. Kristdemokraterna — som tampats med avslöjanden om EU-parlamentsledamoten Lars Adaktussons röstning i abortfrågor — tappar nästan lika mycket..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.