DI > Ekonomi

Wednesday, 22 May, 04:43

DI - 15 maj 19 kl. 06:52

Jörgen Lantto miljonköper i ögonstyrningsbolagetJörgen Lantto, tidigare vd för Fingerprint Cards, har köpt 29.205 aktier i ögonstyrningsbolaget Tobii. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lantto, Fingerprint Cards, Tobii

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jörgen, Lantto, miljonköperi , ögonstyrningsbolaget
DI - 12 jun 17 kl. 13:37

Jörgen Lantto köper aktier i Myfc för 4 miljoner

Den före detta Fingerprint Cards-vd:n Jörgen Lantto investerar ytterligare i Myfc där han är styrelseledamot. Han menar att bolaget är "spännande" och har en god utveckling rent generellt..

Affärsvärlden - 12 jun 17 kl. 13:47

Jörgen Lantto köper ytterligare i Myfc

Den före detta Fingerprint Cards-vd:n Jörgen Lantto investerar ytterligare i Myfc där han är styrelseledamot. Han menar att bolaget är "spännande" och har en god utveckling rent generellt..

Realtid - 04 apr 19 kl. 08:49

Jörgen Lantto till Tobiis styrelse

Fingerprints Cards före detta vd Jörgen Lantto föreslås ta plats i ögonstyrningsbolaget Tobiis styrelse..

DI - 23 okt 18 kl. 13:22

Investors vd miljonköper aktier i Atlas Copco

Investors vd Johan Forssell miljonköper aktier i verkstadsjätten Atlas Copco efter förra veckans rapport. .

DI - 25 apr 18 kl. 10:13

Vice vd miljonköper aktier i Lifco

Per Waldemarson har den 25 april köpt 5.000 B-aktier i industrikoncernen Lifco där han är vice vd och affärsområdeschef för Dental. Aktierna köptes till kursen 320 kronor per aktie, en affär på 1,6 miljoner kronor.

Dagens PS - 07 feb 19 kl. 13:42

Sparkad vd miljonköper aktier

Fredrik Karlsson har den 7 februari köpt 15 000 stycken aktier i industrikoncernen Lifco, där han i dag lämnat VD-stolen. Aktierna köptes till kursen 355,01 kronor per aktie, till ett totalt pris av 5 325 120 kronor. Affären gjordes på Nasdaq Stockholm.

DI - 01 sep 16 kl. 17:27

Toppchef i Scandi Standard miljonköper aktier

Kycklingbolaget Scandi Standards operativa chef, Per Alan Jensen, har på torsdagen köpt sammanlagt 20.000 aktier i bolaget för cirka 1,3 miljoner kronor..

Affärsvärlden - 13 dec 16 kl. 07:16

Storägaren Jan Söderberg miljonköper i Ratos

Jan Söderberg, Ratos fjärde största ägare tillika ledamot av bolagets styrelse, har per den 12 december, via sitt förvaltningsbolag, köpt 203.000 aktier i Ratos B. Det framgår av Finansinspektionens insynslista..

Affärsvärlden - 16 maj 17 kl. 07:09

Styrelseledamot miljonköper i Fingerprint

Fingerprint Cards styrelseledamot Urban Fagerstedt har köpt 32.000 B-aktier för 31 kronor per aktie..

Affärsvärlden - 17 maj 17 kl. 15:54

Bengtsson miljonköper i Betsson

Betssons vd Ulrik Bengtsson köpte på tisdagen 30.000 aktier i speloperatören för en snittkurs om 75:09 kronor per aktie, en investering på 2,3 miljoner kronor. Det framgår av Finansinspektionens insynsrapportering..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Fondbolag sågar hållbarhetsbetyg: Kommer för lättvindigt undan

Ratingföretags breda betygsättning av börsbolags hållbarhet leder fel.  Till exempel kommer banker för lättvindigt undan när det gäller hållbarhetsbetyg, enligt fondbolaget Enter..

DI - 5 timmar sedan

Nederländsk minister avgår efter kritik

Nederländernas migrationsminister Mark Harbers har avgått efter en kritikstorm i parlamentet mot missvisande statistik om brott begångna av asylsökande. .

DI - 6 timmar sedan

FN:s varning: Konflikten i Libyen kan vara början på långt och blodigt krig

Om inte vapentillförseln till Libyen stoppas riskerar konflikten i landet att vara "bara början av ett långt och blodigt krig", varnar FN:s sändebud Ghassan Salame inför FN:s säkerhetsråd. Samtidigt rapporteras striderna kring huvudstaden Tripoli ha förvärrats..

DI - 6 timmar sedan

Efter börssuccén: Spänd väntan på Sandviks nya siffror

I slutet av april skulle Sandvik ha presenterat sina nya finansiella mål. Men så blev det aldrig. I stället kommer de troligtvis att presenteras på kapitalmarknadsdagen i Tammerfors på onsdag.

DI - 6 timmar sedan

Rekylen på Wall Street håller i sig – teknikaktier studsar

Wall Street har fortsatt att gå starkt under tisdagen efter att börsen rekylerat upp. S&P 500 är upp 0,8 procent med fem minuter kvar till stängning..

DI - 7 timmar sedan

Svala reaktioner på Theresa Mays brexitförslag

Under ett tal på tisdagen uppmanade Theresa May parlamentet att rösta för hennes utträdesförslag och öppnade för en omröstning om en andra folkomröstning. Reaktionerna på premiärministerns utspel har dock varit minst sagt svala..

DI - 7 timmar sedan

Börsbolagen vräker ner kallduschar över spararna

Börsbolagens jakt på pengar blir allt vildare. För börsen som marknad är det ett styrketecken. Men för aktiespararna blir det allt tätare mellan kallsuparna..

DI - 7 timmar sedan

Ny storblankare i Episurf – men smäll för blankarna i JM

En ny storblankare har klivit in i Episurf Medical för första gången sedan 2014. Även i Getinge och JM syns nya blankningspositioner – men storblankarna tar smällar i JM..

DI - 8 timmar sedan

Bokningsras för charterbolagen – ”ett unikt fyndläge”

Betydligt färre har bokat sina solsemestrar i år än i fjol. Hos researrangören Tui ser man ett tapp på upp emot 15 procent. ”Det är en skakig marknad med pressade priser”, säger presschefen Adam Györki.

DI - 9 timmar sedan

Här är förutsättningarna för fortsatt drift av Ringhals

DEBATT. Det finns inga reella tekniska hinder för att fortsätta driva Ringhals 1 och 2 fram till 2050-talet. Problemet är snedvridna marknadsförutsättningar som i förlängningen drabbar svensk elproduktion och klimatet, skriver kärnenergiexperten Staffan Qvist, aktuell med boken Klimatnyckeln..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.