Expressen > Opinion

Friday, 24 May, 20:05

Expressen - 15 maj 19 kl. 06:15

Min bok sa sanningen – jag avfärdas som högerextremKanske borde jag tacka de journalister som avfärdar mig och min nya bok ”En alldeles svensk historia” som högerextrem. De har försett mig med personliga belägg för min tes att mäktiga spelare inom svensk media nedlåter sig till stigmatisering av budbärare i syfte att flytta fokus från de obekväma sanningar de avslöjar, skriver författaren Kajsa Norman..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
En, Kajsa Norman

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Min boksa , sanningenjag , avfärdassom , högerextrem
Sydsvenskan - 07 sep 13 kl. 06:30

När hatet kommer från höger är det tydligen lättare att hantera.

Barack Obama valde under sitt Stockholmsbesök att prioritera minnet av Raoul Wallenberg, ett besök i synagogan och ett möte med den unge malmöbon Siavosh Derakhti, som för några år sedan grundade nätverket ?Unga muslimer mot antisemitism?.Det illustrerar hur bekymrad den amerikanska presidenten är över rapporterna om en framväxande antisemitism i Sverige.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 7 timmar sedan

Oseriöst att skylla på Kina i klimatdebatten

Sara Skyttedals tilltro till morgondagens klimatinnovationer är verklighetsfrånvänd. Oavsett om det gäller kärnkraft eller elflyg tror Kristdemokraternas toppkandidat att den nya tekniken finns runt hörnet inom ett par år. Så är tyvärr inte fallet, skriver Alice Bah Kuhnke..

Expressen - 13 timmar sedan

Du är chanslös när F-kassan säger nej

I stället för att skapa ett sundare arbetsliv har medicinen blivit att strypa det ekonomiska stödet för människor som slås ut.Konsekvensen har blivit OECD:s hårdaste kvalifikationskrav, vidgade klassklyftor och en skenande otrygghet, skriver Daniel Suhonen och Mats Wingborg – som i dag släpper Katalys-rapporten ”Fattigdom gör inte människor friskare”..

Expressen - Igår: 18:04

Tänk på kommunismens offer innan du röstar på V

Om man nu vill bekämpa högerextremismen i Europa, varför välja Vänsterpartiet med dess mörka förflutna? skriver tidigare partimedlemmen och författaren Magnus Utvik..

Expressen - Igår: 12:32

Vi klarar oss inte utan kärnkraften

Häromveckan kom nyheten att de svenska utsläppen ökade 2018. En nyhet som borde leda till ett sänkt tonläge från miljöpartister.Ska vi klara av att rädda klimatet kommer vi behöva såväl förnybart som kärnkraft.

Expressen - I förrgår: 14:29

Why did you lock me up, Mr President?

Swedish Ola Bini, a friend of Julian Assange, is imprisoned in Ecuador. Here he appeals to President Lenín Moreno:
I have never done anything to attack or destabilize your country. Let me go and then we can forget this whole embarassing incident happened..

Expressen - I förrgår: 13:36

Varför håller ni mig inlåst, herr president?

Svensken Ola Bini, vän till Julian Assange, sitter frihetsberövad i Ecuador. Nu vädjar han till landets president: Jag har aldrig gjort någonting som syftar till att attackera eller destabilisera ditt land. Släpp mig fri, så glömmer vi att denna pinsamma händelse har ägt rum..

Expressen - 21 maj 19 kl. 18:06

Ungas klimatkamp lindrar hopplösheten

182 psykologer och psykoterapeuter skriver slutreplik om skolstrejkerna – och hur de påverkar barnens mående:”Oro för klimatet hanterar vi inte bäst i enskilda terapirum, utan tillsammans i kollektiv handling.” .

Expressen - 20 maj 19 kl. 15:06

Miljöpartiets flygskam räddar aldrig klimatet

Det är inte mycket Sverige kan göra för att påverka flygandet. Det beror framför allt på en växande medelklass i Asien.Däremot kan vi ta ledningen i EU när det gäller att göra flyget grönt.

Expressen - 21 maj 19 kl. 06:30

Barnen från IS behöver familjer som adopterar

Det är de döda IS-föräldrarna – inte barnen – som har begått brott. För de föräldralösa med svenskt medborgarskap har Sverige ett särskilt ansvar.Regeringen måste omedelbart agera för adoptioner.

Expressen - 21 maj 19 kl. 12:33

Game of thrones blev ett extremt misslyckande

Åtta års uppbyggnad i onödan och ett bottenlöst uselt slut.”Game of thrones” tog världen med storm – och slutade i total besvikelse. Det är en bedrift att misslyckas så extremt, skriver Nemrud Kurt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.