GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 27 May, 05:31

GöteborgsPosten - 14 maj 19 kl. 17:33

Nu ska beslut fattas om Tredje LånggatanSedan 2015 har Tredje Långgatan varit gågata på sommaren. Nu kan den bli det året om..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Tredje Långgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu ska beslut, fattasom Tredje , Långgatan
GT - 28 okt 14 kl. 20:16

Tre nya krogar öppnar på Tredje Långgatan

LINNÉSTAN. Vietnamesiska baguetter och drinkar med öl i. Det är vad som väntar när Avenyfamiljen öppnar fler krogar på Tredje Långgatan.

Barometern - 31 jan 14 kl. 06:22

Ny butik skapar kaos

Trafikkaos utanför Coops nya butik på Södra Långgatan. Lastzon på fel sida och bilister som struntar i p-förbud irriterar både chaufförer och de som får köa. Efter 50 år i Kvastenhuset flyttade Coop till Södra Långgatan.

BT - 28 dec 14 kl. 06:15

Kartläggning ? de äger hjärtat av Borås

Borås stadskärna är liten, för att inte säga trång. Det är inte ofta något hus kommer ut till försäljning. När det sker, vill många vara med och lägga bud.

BT - 23 maj 14 kl. 10:39

Tusentals berörda när bombhot lam- slog Borås: 'Sa att jag inte var säker'

Stora delar av centrala Borås spärrades av efter ett bombhot mot tingsrätten. Hundratals människor tvingades utrymma sina hem. Vid niotiden i morse mottog personalen på Borås tingsrätt ett hot via e-post.

BT - 25 nov 14 kl. 22:05

Blir kanalen en nattlig pissoar?

Att avsätta tio miljoner till en förskola med arbetsbelastning som leder till sjukskrivningar liknar ett skämt. Samtidigt lovar man att det skall finnas platser tillgängliga för nyanlända i de ordinarie klasserna utan personalförstärkning – det går inte ihop – alla drabbas. Men man kan avsätta åtta miljoner till cykelvägar.

YLE - 22 maj 15 kl. 15:24

Sporrong kunde bli möjligheternas hus för Kårkulla

Kårkulla samkommun överväger att köpa medaljtillverkaren Sporrongs fabriksfastighet i Ekenäs. Tanken är att koncentrera dagverksamheten i åtminstone Ekenäs till fastigheten. Medaljtillverkaren Sporrong har flyttat merparten av sin verksamhet till Estland och fabriken är till salu.

YLE - 29 jun 16 kl. 10:09

Besvär mot Anviaförsäljning kan bli dyr och lång process

Advokat Christian Näsman i Vasa säger att det kan bli en lång och dyr process för en enskild aktieägare att besvära sig mot försäljningen av Anvia till Elisa - om försäljningen går genom på bolagsstämman på onsdag eftermiddag. På onsdagseftermiddagen tar Anvias extra insatta bolagsstämma ställning till försäljningen av Anvia Telekom till Elisa. Samtidigt har tre andra bolag också kommit med bud, Sonera, DNA och Finda.

BT - 11 okt 12 kl. 14:36

Hotade socialchefen på krogen:"Dig ska jag misshandla din jävel"

På puben i Borås hotade 47-åringen att misshandla en socialchef. Nu åtalas han för olaga hot, både mot chefen och en annan man. ?

YLE - 30 aug 16 kl. 06:54

Sjukvårdsdistriktet säljer aktier och fastigheter

Vasa sjukvårdsdistrikt säljer fastigheter och aktier till ett värde av 15-18 miljoner euro. Orsaken är att egendomen annars övergår till de nya landskapen i samband med vårdreformen. - Ägarkommunerna i sjukvårdsdistritket ser på det här viset till att hålla tillgångarna lokalt, säger sjukvårdsdistriktets direktör Göran Honga.

Skånskan - 07 feb 17 kl. 05:00

Torget växer – bilarna försvinner

ESLÖV Begränsad framkomlighet för bilar i de mest centrala delarna av Eslöv – men lättare att ta sig fram för fotgängare och cyklister.
Det är kärnan i den omtalade trafikutredningen, som nu är klar.Det är Sweco som på uppdrag av Eslövs kommun utrett vilka anpassningar som behöver göras i trafikmiljön i centrum.

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Svarteborgs Alexandra Öst Gustavsson och Johanna Kihlstrand sänkte Stenungsund

Svarteborg vann borta mot Stenungsund i division 3 Bohuslän/Dal i fotboll med 2–0 (1–0). Alexandra Öst Gustavsson och Johanna Kihlstrand gjorde ett mål var för Svarteborg..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Lane U upp i topp efter seger mot Hamburgsund-Grebbestad

Lane U är nu serieledare i division 6 Bohuslän norra i fotboll efter seger hemma mot Hamburgsund-Grebbestad. Matchen slutade 3–2 (3–0). Lane U leder serien tre poäng före Svarteborg.

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Åtta raka segrar för Laholm - efter 3–1 mot Röke

Serieledande Laholm och fjärdeplacerade Röke hade båda en riktigt bra form. Men Laholm vann söndagens möte på Röke IP och har därmed åtta raka segrar i division 2 sydvästra Götaland i fotboll. Röke däremot fick se sin svit med fem matcher med poäng i rad bruten.

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

"Tycker man något ska man använda sin rösträtt"

Magnus och Sirpa Samuelsson kom till Frölundaskolan för att rösta i EU-valet..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

”Går och tänker på att det snart kan hända”

Sävehofstjärnan om en potentiell tränarkarriär – och kommande förändring vid sidan av planen..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Gais kunde inte stoppa Mjällbys segertåg

Mjällby och Gais möttes på söndagen på Strandvallen. Mjällby hade fem vinster i rad i Superettan i fotboll inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 2–0 (1–0)..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Österrikes höger framåt – trots regeringskris

Den österrikiska högern ser ut att gå stärkt ur EU-valet, trots den regeringskris som rasar i Wien..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Åtvidaberg slog Örgryte i jämn match på Kopparvallen

Ett måls övervikt avgjorde en jämn match för Åtvidaberg, som vann hemma mot Örgryte med 3–2 i U 19 Allsvenskan södra i fotboll på söndagen..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Tiotusentals kycklingar innebrända

Tiotusentals kycklingar har fått sätta livet till i en kraftig brand utanför Ljungsbro, drygt en mil utanför Linköping..

GöteborgsPosten - 9 timmar sedan

Irriterat oavgjort möte: "Domaren tappar det"

Ett olyckligt självmål såg ut att ge ett formsvagt Kalmar tre välbehövliga poäng. Sjukt besviken att vi inte stänger matchen, säger Kalmars Piotr Johansson till C More..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.