Sydöstran > Nyheter

Wednesday, 22 May, 10:40

Sydöstran - 15 maj 19 kl. 06:00

Förslaget: Kritiserat boende kan stängas om ett årEnligt ett nytt förslag ska akutboendet Rosenbom i Karlskrona stängas inom ett år. På måndag ska socialnämnden ta beslut i frågan. .
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Rosenbom, Karlskrona

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förslaget, Kritiserat, boendekan , stängasom ett , år
Skånskan - 16 okt 18 kl. 10:00

Boende för ungdomar kan stängas

LUND Vid årsskiftet kan boendet för ensamkommande, Kompassen, förlora sina lokaler.
Nu är frågan om det nya politiska styret vill satsa pengar på att fortsätta verksamheten i nya lokaler.– Vi hoppas på politikernas välvilja.

Skånskan - 03 mar 18 kl. 05:00

Nedskärning utreds av boende för äldre par

ESLÖV Eslövs kommun fortsätter att skära ned inom äldreomsorgen.
Tjänstemännen utreder en bantning av vård- och omsorgsboendet Vårlöken, där par har möjlighet att fortsätta bo tillsammans trots att någon av dem blivit dålig. ERWP.

Nyheter 24 - 27 feb 14 kl. 15:14

Lagförslaget röstades igenom – supportrar kan stängas av i tre år

Riksdagen röstade under onsdagen igenom ett lagförslag som innebär att man kan stänga av åskådare vid idrottsevenemang i upp till tre år. Tidigare var maxlängden ett år.Regeringen anser att det behövs ytterligare åtgärder för att motverka våld- och ordningsstörningar i anknytning till idrottsevenemang.

Nerikes Allehanda - 21 jan 17 kl. 05:02

Asylsökande vet inte att deras boende ska stängas

Om några veckor ska asylboendet Englagård stängas och de boende tvingas flytta, men den informationen har de inte fått ta del av.
– De är ledsna nog ändå, säger Imad Farhad, föreståndare..

Skånskan - 15 mar 18 kl. 05:00

Parkering som blivit boende ska stängas

MALMÖ Efter problem med nedskräpning och EU-migranter som bor i bilar stängs en parkeringsplats vid Industrigatan. ERWP.fif(0)Fastighetsägaren har meddelat att parkeringen kommer att stängas i slutet av månaden.

Kristianstadsbladet - 17 maj 13 kl. 08:30

Medborgarkontor kan stängas

Medborgarkontoret i Kristianstad, med filialer på Gamlegården och i Arkelstorp, föreslås läggas ner vid årsskiftet. De kommunala uppgifterna ska i?stället hanteras av medborgarcentret i nya rådhuset.

YLE - 08 jan 14 kl. 05:50

Lojostyrelsen föreslår att två skolor ska stängas

I Lojo föreslår stadsstyrelsen för fullmäktige att två lågstadieskolor skall stängas. Styrelsen föreslår att Lohjansaaren koulu på Lojoön och Koisjärven koulu i Nummi-Pusula skall stängas. Lohjansaaren koulu har endast de två första klasserna, medan Koisjärven koulu har alla sex lågstadieklasser.

Skånskan - 24 feb 17 kl. 17:39

Skepsis inför Dalbyförslaget

Dalby Kommunledningen är skeptisk till det förslag om en ny gemensam lokal för föreningar, kommunala verksamheter och sammankomster i Dalby som förts fram av Liberalerna och fått stöd från Föreningarnas Hus. ERWP.fif(0)– Att göra sig av med Allaktivitetshuset kan inte bli aktuellt, särskilt med tanke på att vi just tagit fram en lösning för den fortsatta verksamheten där, säger kommunalrådet Elin Gustafsson (S).

Skånskan - 14 feb 19 kl. 15:00

”Smittrafik” irriterar boende i Hjärup

HJÄRUP Trafikomläggningar under arbetet med järnvägen orsakar viss irritation i Hjärup.Boende på Stallvägen har upptäckt att många bilister väljer att gena via villagatan i stället för att stå och vänta vid de tillfälliga trafikljus som satts upp på Lommavägen. Stallvägen går parallellt med Lommavägen.

Barometern - 11 aug 14 kl. 21:27

Råtta angrep man på boende

En äldre man på ett boende har blivit biten och riven av en råtta. – En oerhört tragisk händelse, säger socialchefen. Det var natten till fredagen den 8 augusti som råttan härjade inne hos mannen som är i 90-årsåldern.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Tre anhållna för mordförsök

Sydöstran - 15 minuter sedan

Just nu: Här slår polisen till mot företag i Ronneby

Flera myndigheter, bland annat polis, Tullen och Skatteverket, inledde på onsdagsförmiddagen en så kallad myndighetskontroll mot ett företag i Ronneby. Bland annat kontrolleras företagens kassasystem och sortiment. .

Sydöstran - 15 minuter sedan

Ny feministisk plattform lanseras

Sydöstran - 45 minuter sedan

Pensionärer ger sitt stöd till Rudolfsson

Flera pensionärsföreningar ger nu Sara Rudolfsson sitt stöd. I en skrivelse till kommunen vädjar de om att hon ska fortsätta som kommunalråd. .

Sydöstran - 45 minuter sedan

Konstnärer gestaltar Förintelsen

Sydöstran - 45 minuter sedan

En 38 minuter lång aha-upplevelse

Det tog 38 minuter för Amanda Nilsson att förstå att det här med löpning nog var hennes grej. Tre år senare är hon en av landets absolut bästa traillöpare och har precis inlett en swimrun-karriär som minst sagt kittlar..

Sydöstran - 1 timme sedan

Filmrecension: Spännande ryskt gisslandrama

Den ryska dramathrillern ”Fabriken” är ett gisslandrama där några manliga fabriksarbetare tar ägaren, en rik oligark, till fånga när lönen fryser inne. Som en ”Die hard” marinerad i socialrealism..

Sydöstran - 1 timme sedan

Kommunalrådet om SD-Lundgrens tafsande: ”Trams”

Sverigedemokraternas toppnamn till EU, Peter Lundgren, är polisanmäld för sexuellt ofredande efter att ha tagit en kvinnlig partikollega på brösten på ett hotellrum, något han själv har medgett. Nu tar Sölvesborgs kommunalråd Emilie Pilthammar (M) honom i försvar i ett blogginlägg..

Sydöstran - 1 timme sedan

Ericsson stiger på Stockholmsbörsen

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.