SmålandsPosten > Nyheter

Thursday, 23 May, 19:44

SmålandsPosten - 15 maj 19 kl. 06:00

”Detta är fruktansvärt allvarligt”– Detta är fruktansvärt allvarligt, rättsväsendet kommer i gungning när inte ens advokaterna kan vara hederliga med sina uppgifter. Det verkar ju inte ha varit åt andra hållet att de också missat att debitera några dagar..
Läs mer på SmålandsPosten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Detta är fruktansvärt, allvarligt
DI - 20 maj 15 kl. 18:48

Fondfajten trappas upp: "Fruktansvärt allvarligt"

Fondbråket mellan Aktiespararna och Swedbank fortsätter. På onsdagen presenterade intresseorganisationen sitt senaste yttrande till Allmänna reklamationsnämnden, ARN. Och mot slutet av presentationen hettade det till..

Kristianstadsbladet - 28 apr 16 kl. 10:25

Tell: "Det är fruktansvärt allvarligt"

Kommunens politiker vill ha svar från polisen. "Vi ska be om ett möte", säger Anders Tell (S), barn- och utbildningsnämndens ordförande..

SVT - 17 nov 16 kl. 17:19

Löfven: Fruktansvärt allvarligt

Annika Strandhäll säger – trots den verbala attacken på henne i dag – att hon i grunden har en väldigt positiv inställning till sociala medier. ”Det är ett bra instrument för mig att kommunicera med alla typer av människor”, skriver hon i en kommentar till SVT Nyheter..

BT - 10 jul 17 kl. 10:39

Polischefen: "Fruktansvärt allvarligt"

De två männen sköts på öppen gata på Trandared. Händelsen är mycket allvarlig, menar polisen. – Det finns naturligtvis risk att någon annan träffas, säger Claes Lindberg, chef för Grova brott vid Boråspolisen..

Expressen - 23 jan 18 kl. 12:00

Catarina Lundbäck: Är offret ett vittne är det fruktansvärt allvarligt

Dagens dom i fallet med morden i Hallonbergen är viktig för att statuera exempel gällande grov brottslighet. Det säger Expressens krimkrönikör Catarina Lundbäck. .

Politikerbloggen - 10 dec 12 kl. 09:45

Var tionde mamma skadas allvarligt vid förlossningen


DEBATT. Det är illa att det inte finns nationella riktlinjer för att förebygga sfinkterruptur i Sverige, något som finns både Finland och Norge och som lett till en betydligt lägre andel förlossningsskador där. Det skriver Hillevi Larsson (S) på TV4/Politikerbloggen.

GT - 01 okt 13 kl. 08:27

Mellerudsbornas sorg: "Fruktansvärd olycka"

Sorgen är tung i Mellerud efter den tragiska brandbilsolyckan under måndagen där en brandman omkom och flera brandmän skadades allvarligt. - Det är en fruktansvärd olycka. Det är många som sörjer honom, säger Mellerudsbon Sofie Spaanheden, 22..

GT - 04 jul 16 kl. 10:10

Ahlm: "Det känns fruktansvärt tungt"

GÖTEBORG. Johanna Ahlm, 28, missar både OS och EM. Den svenska handbollsstjärnan har slitit av korsbandet och blir borta i minst nio månader.

GT - 19 jul 17 kl. 13:20

Gekås vd: "Det är fruktansvärt"

När det närmade sig stäning på Gekås Ullared på tisdagskvällen, körde en man in sin bil bland människorna vid entrén. Två personer skadades lindrig.Gekås vd, Jan Wallberg, är glad över att ingen blivit allvarligt skadad men förskräckt av händelsen.

SR - 16 aug 17 kl. 17:05

Fredrik af Petersens: Såg fruktansvärt ut

Det har snart gått 40 år sen formel 1-stjärnan Ronnie Petersson miste livet. Radiosportens expert Fredrik af Petersens var på plats och refererade loppet. – Det såg fruktansvärt ut och man hade sina misstankar om att nått allvarligt hänt, säger han i P1 Kultur..

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Fängslad journalist släpps i Egypten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Alfredsson får Liljevalchs konststipendium

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Förbjudna freoner spårade till Kina

De stora utsläpp av freoner i atmosfären som forskare upptäckte förra året har spårats till Kina. Men vilka som använder de förbjudna kemikalierna eller var de har tillverkats vet inte forskarna..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Kanada vidare efter mål med 0,4 sekunder kvar

Med 0,4 sekunder kvar av tredje perioden kvitterade Kanada i kvartsfinalen mot Schweiz. Sedan avgjorde Mark Stone i förlängning. Nu väntar VM-semifinal i Bratislava på lördag..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Tomma läktare i Montenegros nästa match

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Flyghundar byter mat mot sex

Hannar bland egyptiska flyghundar byter mat mot sex, i en till synes intrikat ordning som gynnar båda parter. Honorna blir mätta, medan hannarna ökar sina möjligheter att få föra just sina gener vidare till nästa generation..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Ryssland till semifinal – besegrade USA

Ryssland fortsätter att ånga på i ishockey-VM. Efter att ha gått obesegrat genom hela gruppspelet besegrades USA med 4–3 i kvartsfinalen..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tung start för Kinhult i Danmark

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Banksy sålde tavlor på gatan i Venedig

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Det här händer om Theresa May tar farväl

Mitt under brexitstök och pågående EU-val väntas Storbritanniens hårt ansatta premiärminister Theresa May ge besked om sin framtid som ledare för Konservativa partiet. Men vad sker egentligen om May säger att hon avgår?.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.