SVT Debatt > Opinion

Thursday, 23 May, 07:50

SVT Debatt - 15 maj 19 kl. 06:00

”Det är dags att göra pressfrihet till ett av EU:s kärnvärden””Bakom de allt mer öppna och aggressiva hoten mot journalister i Europa ekar en obeveklig anti-medieretorik från vissa politiska ledare. Det handlar om sittande regeringschefer eller toppolitiker med anspråk på den högsta makten”, skriver Reportrar utan gränser..
Läs mer på SVT Debatt
Läs mer om:
EU, Europa, Reportrar

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det är dagsatt , göra, pressfrihettill ett , av EU:s kärnvärden

Fler nyheter från SVT Debatt

SVT Debatt - 13 timmar sedan

”Min oplanerade graviditet förändrade inte livet”

När journalisten Agnes Loman gjorde abort blev hon inte ifrågasatt. Men det är ingen självklarhet för alla säger hon..

SVT Debatt - 17 timmar sedan

”En påtvingad graviditet och förlossning är tortyr”

”Vi vet att aborträtten räddar liv. Var elfte minut dör en kvinna eller flicka i världen på grund av en osäker abort. Den svenska abortlagen bygger på forskning och vetenskap.

SVT Debatt - 21 timmar sedan

”Dagens unga betalar för utsläppen med sin framtid”

”Dagens unga har redan förstått. Idag ligger det på individen själv att välja bort flyget, men trender, ökad turism och billiga flyg gör det i många fall svårt att handla för miljöns bästa – och allt lättare att handla för det höga nöjets skull”, skriver debattörerna..

SVT Debatt - 23 timmar sedan

”Varje kvinna förtjänar bättre än abort”

”Död är aldrig lösningen på ett problem”, säger Malin Schelin, ordförande för föreningen Livsval. Hon tycker att adoption är ett bättre alternativ än abort vid oplanerade graviditeter..

SVT Debatt - I förrgår: 14:34

Wigh: Jag var med och sopade otaliga ofredanden under mattan

”Kan vi acceptera ett parti som utan att tveka slänger offer och vittnen under bussen för att skydda sina likasinnade gubbvänner i sitt gubbvälde?” skriver debattören..

SVT Debatt - Igår: 09:16

”KD:s unga kvinnor tänker som gubbar”

”Väljare luras att tro att man får en ung kvinnas åsikter när man röstar på KD, men i själva verket är det värderingar som man vanligtvis hittar hos omoderna gamla gubbar”, skriver debattörerna..

SVT Debatt - 17 maj 19 kl. 09:27

”Lösningen är inte att försöka få ner priset på fossila drivmedel”

”Alla kan inte köpa en nyare bil och göra det teknikskifte som behövs, samtidigt har flera biltillverkare oansvarigt försenat det teknikskifte och sälja bilar som är billigare att köra. Det är tyvärr här vi måste inse att felet ligger”, skriver debattörerna..

SVT Debatt - 17 maj 19 kl. 08:38

Odlare: ”Att tobak inte skulle odlas i Sverige är rent trams”

”Under tiden mellan millennieskiftet och 2010, när den större produktionen av tobaksplantor för kommersiellt bruk påbörjades igen i Sverige, har vi hobbyodlare av tobaksplantor/snustillverkare fullständigt exploderat i antal”, skriver debattören..

SVT Debatt - 16 maj 19 kl. 15:08

”Sluta låtsas att tobaksindustrin är som vilken industri som helst”

”Ni värnar mer om handeln och vinsten än om hälsan, det visar alla era argument. Ingen ifrågasätter det faktum att snus är mindre skadligt än cigaretter, men min text handlar i synnerhet om tobaken som finns i snuset”, skriver al-Abani.

SVT Debatt - 16 maj 19 kl. 13:59

Björk (V): ”Sätt stopp för högerextremismen”

”Vi står upp för flyktingsolidaritet, demokrati och rättsstat”, säger Malin Björk, Vänsterpartiets förstanamn på EU-listan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.