Skånskan > Opinion

Wednesday, 22 May, 05:43

Skånskan - 15 maj 19 kl. 06:00

Tydligt mål i sikte



Livet leker minst sagt för Jannike Stenlund. Året inleddes som elviolinist i Ola Salos föreställning It takes a fool to remain sane och för fem veckor sedan kom både hennes bebis och nya singel ”Mot samma mål” till världen. – Det är verkligen full rulle. Det blir inte riktigt som man tänker sig alltid. Min dotter Mimmie skulle egentligen ha kommit i mars, så singelsläppet var planerat efter det.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Jannike Stenlund, Ola Salos, It, Mot, Mimmie, Jannike, Dennis Dejo Andersson, Norrland, Lycksele, Malmö, Musikhögskolan, Skåne, Sverige, Vanessa Mae, Bachs Toccata, Fuga, Eurovision Song Contest, Malmö Arena, Hamburger Börs, Stockholm, Ola Salo, Ola, Hasse Anderssons, Guld, Melodifestivalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tydligtmål i , sikte
DN - 23 jul 15 kl. 12:51

Regeringsutredning med sikte på Uber


Tjänsteföretaget Uber har förklarats olagligt i flera länder och är kontroversiellt även i Sverige. Regeringen tillsätter nu en utredning om nya regler på taximarknaden som tydligt tar sikte på Uber och liknande samåkningstjänster..

YLE - 19 apr 13 kl. 15:36

Räsänen: Lojo vill ha tydligt framtidsbesked av Sjundeå

Den centrala frågan är nu att Sjundeåpolitikerna tillsammans fattar ett gemensamt beslut om framtiden, säger SDP:s Joona Räsänen som leder fullmäktige i Lojo. ? Jag tror jag talar för en stor del av politikerna i Lojo.

Nyheter 24 - 24 apr 12 kl. 14:09

Inget Assange-besked i sikte: "En katastrofal situation"


Snart har det gått tre månader men ännu har inget hänt i frågan om Wikileaksgrundaren ska lämnas ut eller ej. LONDON. Det "väntades dröja en månad" innan Supreme Court skulle ge besked om Wikileaksgrundaren Julian Assange ska utlämnas till Sverige där han misstänks för våldtäkt.

YLE - 14 jun 15 kl. 12:30

Helenius: Jag har VM-titeln i mitt sikte

Robert Helenius hade inga större problem att slå georgiern Beka Lobjanidze i Vasa ishall på lördag. Men nu bör motståndet bli hårdare ifall Borgåboxaren ska ha en chans på VM-titeln. Matchen var Helenius andra på över två år.

Skånskan - 28 apr 16 kl. 21:00

Semifinal i sikte för Tomas Axnérs Lugi

Lund En match, det är vad som står mellan Lugi och en plats i handbollens semifinaler.
Tränaren Tomas Axnér vill se ett Lugi som njuter av matchen.– Spelar man en match där det handlar om att hålla sig kvar i en serie kan det vara ångest inblandat.

GöteborgsPosten - 03 aug 17 kl. 17:07

Lasch tar sikte på sitt tredje raka guld

Publikfavoriten Ryan Lasch är tillbaka i Frölunda och har ett tydligt mål: att ta sitt tredje raka ligaguld. – Det börjar bli ett beroende, säger han..

ÖstersundsPosten - 11 okt 17 kl. 20:37

Ännu ingen räddning i sikte för Hackås isbana – hockeyklubben: "Mycket märkligt agerande"

Läget är fortfarande helt låst mellan Bergs kommun och Hackås Hockeyklubb om isbanan Billstahovs framtid. Vid ett nytt möte i veckan med klubben vidhöll kommunen sin inställning att man inte längre kan ta ansvaret för två isbanor. Lika tydligt svarar klubben att man inte kan ta över Billstahov..

Sydsvenskan - 23 aug 18 kl. 20:12

Kalasjnikov tar sikte på Tesla

Det ryska vapenföretaget Kalasjnikov vill ge sig in på elbilsmarknaden. En ny batteridriven "superbil" har presenterats på en militärmässa utanför Moskva. Modellen kallas CV-1 och har ett tydligt retrostuk.

YLE - 23 nov 12 kl. 15:39

Silja Kanerva har OS i Rio i sikte

OS-medaljören Silja Kanerva kommer att göra en OS-satsning i klassen 49er FX med sikte på Rio 2016. Kanerva knep i somras OS-brons tillsammans med Silja Lehtinen och Mikaela Wulff, men en fortsättning tillsammans kom inte på fråga då matchracing ströks från OS-programmet.
Spela upp klipp på Arenan
Kaptenen för matchracinglaget, Silja Lehtinen, meddelade för en månad sedan att hon satsar på OS-klassen 49er tillsammans med Mikaela Wulff.

BT - 13 okt 14 kl. 11:02

BT:s reporter: "Knappt en älg i sikte"

BT:s reporter Magnus Hallqvist rapporterar direkt från jakten. BT:s Magnus Hallqvist och fotografen Petter Trens hänger med Ulla Ternander och hennes jaktlag i skogarna utanför Bredared. Än så länge har man inga älgar i sikte: – Nu går vi ut på andra vändan, nu ska de driva med hundar och människor.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 45 minuter sedan

Mat för miljoner försvinner varje år

SJÖBO Mat som kastas, blir för gammal, mat som av olika skäl inte får användas nästa dag – kommunen har under den vecka mätt matsvinnet på äldreboenden och skolor.
Mätningen pekar mot att det försvinner mat för runt 1,8 miljon kronor årligen. Nu ska svinnet minskas.

Skånskan - 45 minuter sedan

Ringsjöverket byggs ut igen

STEHAG Sydvatten tar ett nytt steg för att utöka kapaciteten på Ringsjöverket. Snart startar en utbyggnad som kommer kosta runt 40 miljoner kronor.Ett gäng pinnar har körts ner i en gräsmatta inne på det inhägnade området vid Ringsjöverket i Stehag.

Skånskan - 45 minuter sedan

Mötesplatsen för nyanlända läggs ned

Skurup Mötis ska läggas ned, nyanlända som inte gör framsteg med SFI-undervisningen ska få indraget studiebidrag och nyanlända ska få låna pengar när de etablerar sig i kommunen.Det är några av förslagen i det nyligen antagna reformprogrammet för att sänka utbetalningarna av ekonomiskt bistånd.
Vid senaste kommunstyrelsemötet röstades förslaget igenom.

Skånskan - 12 timmar sedan

Mopedåkare skänker pengar

Sjöbo 6 524 kronor. Så mycket fick den nya mopedföreningen Sjöbo moppars in när de ordnade sitt första rally i lördags. Pengarna skänker de nu till Barncancerfonden.

Skånskan - 13 timmar sedan

Pine vågar ta plats

Litteratur/recension BOK
Allt jag inte kan säga
Författare: Emilie Pine
Översättning: Matilda Södergran
Förlag: Wahlström & WidstrandJag har en känsla av att det pågår en revolution inom litteraturen. Eller snarare är det en naturlig följd av den tystnad som bryts över världen kring allehanda upplevelser med patriarkala förtecken. Något som feministiska teoretiker ropat om i åratal, men som inte riktigt nått den breda massan förrän nu.

Skånskan - 13 timmar sedan

Åkesson besökte Höör

höör Det var inte bara Hörby som fick besök av Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson under måndagen. Åkesson passade också på att besöka Höör. Det var besöket i Hörby som fick de stora rubrikerna på grund av den turbulens som just nu finns inom partiet.

Skånskan - 13 timmar sedan

Klippte sönder staket

Tjörnarp Trafikverket har lämnat in en polisanmälan till Höörpolisen. Detta sedan okänd person klippt sönder ett staket vid tågstationen i byn. Det beräknas kosta 5 000 kronor att laga staketet..

Skånskan - 13 timmar sedan

Stal nycklar i bil

höör En bilägare som haft sin bil parkerad på pendlarparkeringen på Bangårdsgatan har haft inbrott i sin bil någon gång mellan den 12 och 20 maj. Tjuven har krossat rutan i förardörren och stulit ett par nycklar..

Skånskan - 13 timmar sedan

Källartjuv skänkte verktyg

höör En ägare till ett källarförråd på Bredgatan har haft påhälsning av okänt antal tjuvar. Brottstiden är osäker eftersom den boende inte varit i sitt källarförråd sedan december förra året. I dagarna upptäckte hon att okänd person brutit upp dörren till förrådet och gått igenom flera plastpåsar med innehåll.

Skånskan - 13 timmar sedan

Sagostund i Videdalsparken

Malmö Kan man vara tre och leka tillsammans? Får alla vara med? Det var några av frågorna som karaktärerna Drutten och Plutten brottades med när Husiebiblioteket bjöd in till en dramatiserad sagostund i Videdalsparken.



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.