SR > Vetenskap

Saturday, 25 May, 01:38

SR - 15 maj 19 kl. 06:00

Lång sorgeperiod när vänner dörSorgebearbetningen efter en vän som har gått bort kan pågå betydligt längre tid än vad tidigare studier har visat..
Läs mer på SR

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lång, sorgeperiodnär , vänner, dör
BT - 22 sep 13 kl. 16:06

72 döda i självmordsattack mot kyrka

72 människor har dödats och över hundra skadats i en självmordsattack mot en kyrka i pakistanska staden Peshawar. 600 människor ska ha befunnit sig i kyrkan när attacken skedde.Gärningsmannen utlöste bomben när kyrkobesökare höll på att hälsa på varandra precis utanför kyrkan efter söndagens gudstjänst.

BT - 22 sep 13 kl. 18:01

78 döda i självmordsattack mot kyrka

78 människor har dödats och över hundra skadats i en självmordsattack mot en kyrka i pakistanska staden Peshawar. 600 människor ska ha befunnit sig i kyrkan när attacken skedde.Gärningsmannen utlöste bomben när kyrkobesökare höll på att hälsa på varandra precis utanför kyrkan efter söndagens gudstjänst.

Fler nyheter från SR

SR - 13 timmar sedan

Så tycker partiernas toppkandidater om den nya gentekniken

EU-domstolen har beslutat att den nya gentekniken CRISPR/Cas9 ska regleras på samma strikta sätt som GMO, vilket svenska växtforskare är kritiska till. Var står partiernas toppkandidater i frågan?.

SR - 15 timmar sedan

Sverige lovar ta ledarroll mot antibiotikaresistens

Under WHO:s pågående världshälsoförsamling i Genève lovar Sverige att att ta en ledande roll i arbetet mot antibiotikaresistens..

SR - 16 timmar sedan

Blad på Sveriges äldsta ek

Det våras. Också för Sveriges äldsta ek – kvilleken i Småland..

SR - 17 timmar sedan

Idrott tycks gynna sömn hos unga

Ungdomar som är fysiskt aktiva under dagen tycks ha bättre förutsättningar för att sedan sova bättre på natten..

SR - 19 timmar sedan

Svenska partier vill satsa mer på forskning

De flesta av de svenska partierna i EU-parlamentet vill att EU ska satsa mer pengar på forskning än idag. Det visar en enkät som Vetenskapsradion har gjort..

SR - Igår: 00:01

100 år sedan det historiska riksdagsbeslutet

Den 24 maj 1919 klubbade Sveriges riksdag igenom beslutet att ge kvinnor rösträtt. Hur såg vägen dit ut? Och vad har hänt sedan dess?

SR - Igår: 06:55

Stockholm har blivit mindre grönt

Husen i Stockholm blir allt fler och grönområdena krymper. Det visar en ny studie från Kungliga Tekniska Högskolan som bygger på satellitdata..

SR - Igår: 06:40

Svenska Vetenskapsakademin oroad över den akademiska friheten

En grupp medlemmar från den svenska Vetenskapsakademin reser till Ungern efter sommaren för att studera vad som händer med den akademiska friheten där..

SR - Igår: 06:40

Liten havsinvånare som avslöjar förändringar i havet

Några av de minsta invånarna i havet påverkas av att havstemperaturerna stigit. En stor översiktsstudie i tidskriften Nature visar att olika arter av mikroorganismen foraminifera förflyttat sig i världshaven..

SR - I förrgår: 15:22

Svenska uppfinningar som erövrat världen

Gustaf Daléns fyrar, de moderna mensskydden, kameror som fungerar på månen och borrteknik som gjort bergvärme möjligt. Bakom alla dessa stora innovationer står svenska uppfinnare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.