SR > Nyheter

Monday, 20 May, 08:45

SR - 15 maj 19 kl. 05:45

Så mycket nytta gör EU-stödet för unga bönderEU:s startstöd till unga jordbrukare tycks ge önskad effekt, enligt en ännu opublicerad forskningsstudie som Ekot har tagit del av..
Läs mer på SR
Läs mer om:
EU, Ekot

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: mycket , nytta, gör, EU-stödetför , unga, bönder
YLE - 08 feb 15 kl. 17:39

Hagman: Nog gjorde jag väl någon nytta

Jan Hagman spelade på söndag sin första match i handbollsligan efter flera år i Sverige. Comebacken fick inte det slut som han hade hoppats på, då West fick ge sig mot Dicken. Hagman anlände till Finland på fredag och han medger att laddningen för matchen inte var den bästa.

YLE - 26 jan 13 kl. 05:54

Utredning: Det lönar sig ekonomiskt att satsa på cykling

Det lönar sig ekonomiskt för samhället att satsa på cykelvägar, visar en utredning som Helsingfors stad låtit göra. Till fördelarna hör framför allt de hälsofrämjande faktorerna och tidsinbesparingen, men enligt utredningen kan tilläggssatsningar på cykelvägar i Helsingfors årligen tillföra ekonomisk nytta värd flera miljoner euro. Kalkylerna visar att en satsning på en euro medför en nytta värd åtta euro.

YLE - 11 feb 14 kl. 10:28

Museer till nytta för invandrare

Museerna kan vara till nytta för dagens integration. Det säger den svenske författaren och arkeologen Ebbe Westergren från Kalmar läns museum. Han deltar i ett seminarium för museifolk i Vasa på tisdag.

Barometern - 22 maj 14 kl. 07:13

Filtret kostade 15 miljoner ? nu rivs det

Slamfiltret kostade drygt 15 miljoner kronor att anlägga och fungerade aldrig. Staten betalade hälften av miljonerna. Nu ska det rivas.

SmålandsPosten - 29 jun 13 kl. 08:45

Nytta på barnens bekostnad

Vi är många Sandsbrobor som ifrågasätter länstrafikens omläggning av linjerna 5 och 8 genom Sandsbro. Att inte gå Lenhovdavägen och i stället dubbelrikta trafiken genom samhället förbättrar inte särskilt mycket för någon, samtidigt som en del får längre till bussen. Framför allt ökar det trafiken genom bostadsområdena och inte minst förbi skolan.

YLE - 06 aug 16 kl. 07:33

Här sågar Mourinho Ronaldos finalshow: "Han var inte till någon nytta alls"

Fotbollsstjärnan Cristiano Ronaldo var i händelsernas centrum inte minst under EM-finalen mellan hans Portugal och värdlandet Frankrike. Men Ronaldos fasoner väckte inte värst positiva känslor hos hans tidigare tränare Jose Mourinho. Cristiano Ronaldos finalmatch fick ett abrupt slut då han skadad tvingades gå av planen i den första halvleken.

Helsingborgs Dagblad - 21 jan 11 kl. 22:21

"Vi känner att vi gör nytta"

Barra Abaras, Zinar Hero Shamo och Adi Audi Khoder är jätteglada över att ha fått ytterligare tre månader som fältarbetare.? Vi känner att vi gör nytta och vi hoppas att det inte ska ta slut den sista april heller, säger Barra Abaras.Innan de började som fältarbetare hade de ingen aning om att det händer så mycket i Bjuvs kommun på kvällar och nätter.

Expressen - 16 jun 12 kl. 12:42

Rögle vill dra nytta av Fredrik Warg

Fredrik Warg har spelat 64 landskamper och 584 elitseriematcher. Nykomlingen Rögle vill nu dra nytta av den rutinerade centern. - Det är en bra spelare, säger tränaren Dan Tangnes..

YLE - 06 jul 16 kl. 12:35

Marginalerna inte på Sandbloms sida: "Det svider faktiskt"

Hangö IK:s Linda Sandblom hade förhoppningar om att ta sig till final i mästerskapsdebuten. Men 192 blev den här gången för högt och EM är över för hennes del. 192 eller de tolv bästa vidare till final.

Nyan - 28 apr 17 kl. 15:23

”Måste fokusera på det som är positivt”

Hanna Hagmark-Cooper, chef för Ålands sjöfartsmuseum, vill inte måla upp scenarion om besvär mot Pommerndockan.

– Jag har fullt förtroende för att besluten går igenom, säger hon.
Museichef Hanna Hagmark-Cooper vill inte gå händelserna i förväg i fråga om den ekonomiska förlust som ett eventuellt besvär mot Pommerndockan skulle innebära för Ålands sjöfartsmuseum.

News55 - 27 feb 18 kl. 16:01

Så gick det för SVT-profilerna som tvingades gå i pension

På senare tid har ett flertal SVT-profiler gått i pension från tv-kanalen – mer eller mindre frivilligt. Bland de mer bekanta ansiktena finns namn som Marianne Rundström, Claes Elfsberg, Ulf Wallgren och Helen Tronstad. Ulf Wallgren, 63, slutade som nyhetsankare i Rapport på nyårsdagen 2017.

Fler nyheter från SR

SR - 15 minuter sedan

Assange begärs häktad i sin utevaro

Vice överåklagare har lämnat in en framställan där Wikileaks grundare Julian Assange begärs häktad i sin utevaro. Det skriver Åklagarmyndigheten i ett pressmeddelande..

SR - 1 timme sedan

Lundgren om anklagelserna: Överdrivet

Enligt uppgifter ska Sverigedemokraternas förstanamn till EU-parlamentet Peter Lundgren ha bettet sig olämpligt mot en partikamrat på en fest. – Det är en väldigt överdriven historia, säger Peter Lundgren (SD)..

SR - 1 timme sedan

Winberg (SD): Jag fick en smärre chock

Sverigedemokraterna stryker Kristina Winberg som kandidat till EU-parlamentet. Enligt partiet har hon uppträtt omdömeslöst. – Jag fick en smärre chock, säger Winberg till Ekot..

SR - 2 timmar sedan

Rekordlånga handläggningstider i asylmål

Hård belastning på migrationsdomstolarna har lett till rekordlånga handläggningstider på upp mot 21 månader. Nu begär Domstolsverket utökat anslag..

SR - 2 timmar sedan

Tåg till Europa – viktig fråga för EU-politikerna

Bättre tågförbindelser från Sverige till kontinenten är viktiga, enligt partiernas EU-kandidater. Men få av dem kommer ta tåget till Bryssel om de blir invalda, visar Ekots enkät..

SR - 2 timmar sedan

Österrikes inrikesminister hänger löst

Regeringskrisen i Österrike har resulterat i att nyval ska hållas efter sommaren. Men nu är frågan hur landet ska styras fram till dess. I konflikten mellan koalitionspartierna, det högerpopullistiska FPÖ och konservativa ÖVP, står den omstridde inrikesministerns framtid på spel..

SR - 2 timmar sedan

Här hålls rättegångar mot IS-terroristerna

I kurdiskt kontrollerade norra Syrien genomförs nu terroristrättegångar mot vissa av de tusentals IS-terrorister som greps när kalifatets sista fäste, Baghouz, föll för två månader sedan. Vår korrespondent har varit med på en rättegång..

SR - 3 timmar sedan

Mycket fusk när din mat levereras till dörren

Att få sin matkasse eller paket levererat till dörren blir allt vanligare. Samtidigt har transportbranschen stora problem med fusk och regelbrott..

SR - 5 timmar sedan

Matbristen i Jemen driver upp priserna

I de städer i Jemen där det finns mat har priserna ökat så kraftigt att vanlig basmat nu kostar vad ett besök på lyxrestaurang tidigare kostade..

SR - 7 timmar sedan

Många döda efter skjutning på bar i Brasilien

I norra Brasilien ska elva ha dödats i en attack på en bar i staden Belem, rapporterar flera nyhetsbyråer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.