Realtid > Ekonomi

Sunday, 19 May, 12:38

Realtid - 15 maj 19 kl. 05:45

”Vi ser inga bra anledningar till varför kronan ska sluta falla”Oron för den svaga kronan är påtaglig hos många förvaltare. ”Det är inte bra att vi går in i en kommande lågkonjunktur med en svag valuta”, säger Jonas Olavi, allokeringschef på Alfred Berg och får medhåll av Erik Lundqvist på Coeli Asset Management..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Jonas Olavi, Alfred Berg, Erik Lundqvist, Coeli Asset Management

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi ser, inga, bra, anledningartill varför , kronan, ska sluta falla
Sydsvenskan - 07 maj 16 kl. 08:00

Elina Pahnke om polisen på sociala medier: ”Vi ser inga dagliga reflektioner i stil med 'Ännu en arbetsdag har nått sitt slut. Idag har vi registrerat romer'.”

”Röker du cannabis, snortar du kokain eller drogar dig med alkohol så riskerar du som ung att hamna i riskzonen för att bli offer eller gärningsman.” Den 15 januari 2016 skriver ”Polisen Helsingborg - Narkotika” ett inlägg om våldtäkt på Facebook. Widget: HtmlWidget - Polisens inlägg om narkotika och våldtäkt Inlägget avslutas med: ”Du blir dum av droger - stay smart!

YLE - 02 nov 16 kl. 15:33

Finland ser inga problem med gasledning trots baltisk oro

De baltiska länderna ser tydliga säkerhetspolitiska problem med det ryska gasledningsprojektet Nord Stream 2. De har svårt att få de andra nordiska länderna med på en kritisk ståndpunkt och Sipilä ser inga problem med projektet. Den nya säkerhetssituationen i Östersjön är en stor utmaning intygar de nordiska och baltiska statsministrarna med en mun, men då det gäller det ryska gasledningsprojektet som ska löpa genom hela Östersjön är uttalandena olika.

Expressen - 01 jul 16 kl. 11:10

Fransson redo för OS: "Det ser riktigt bra ut"

Brottaren Jenny Fransson gör sin tredje OS-start i Rio. Formen är klart på uppgång efter en strulig start på säsongen. – Det ser riktigt bra ut för Jenny.

Dagens Medicin - 09 okt 15 kl. 14:21

Vårdföretagarna ser inga alternativ till Lov

Inte förvånande att utredningen begär längre tid. Det finns inga bra alternativ till Lov, säger Håkan Tenelius, näringspolitisk chef hos Vårdföretagarna..

YLE - 31 maj 16 kl. 10:08

Anvias småägare ser inga fördelar med Elisa-affären

Anvias småägare ser inga fördelar med affären mellan Anvia och Elisa som innebär att Elisa köper Anvias kärnverksamhet. Föreningens ordförande professor Vesa Routamaa är överraskad över Anvias beslut att sälja. Anvias ägarstruktur består till stor del av småägare, alltså privatpersoner eller företag som äger en eller några aktier i bolaget.

YLE - 22 mar 17 kl. 15:38

Mika Häkkinen: Det ser mycket bra ut för Bottas och Räikkönen

Valtteri Bottas har lyckats med förberedelserna och för Kimi Räikkönen är läget bättre än på länge. Det säger den tvåfaldige F1-världsmästaren Mika Häkkinen till Yle inför säsongens första F1-tävling. Med några dagar till årets första Grand Prix ser det bättre ut än på länge för finländarna.

Nyhetskanalen - 11 nov 12 kl. 15:04

Facket: "Ser inga skäl till oro"

Inte heller Sven Cahier, ordförande för SAS tjänstemannaförening Unionen, vill kommentera läget för SAS ytterligare - Jag tänker inte yttra mig innan SAS lämnar rapport i morgon. Vi har haft samtal med SAS men inga förhandlingar, men jag ser inga skäl till oro..

HBL - 11 apr 14 kl. 16:34

Polisen ser inga säkerhetsproblem i kontaktlös betalning

Den som gör små inköp ska inte behöva slå in någon kod, utan det räcker med att visa upp sitt betalkort vid kassan. Avläsningen sker utan att kortet behöver sättas in i en läsare, så handeln hoppas på snabbare transaktioner och kortare köer. – Konsumenterna och handeln har gått framåt i ungefär jämn takt.

Eurosport - 29 sep 12 kl. 22:30

Cykel - Il Lombardia - Löfkvist: "Jag hade inga bra ben"

LECCO. Thomas Löfkvist gjorde en bra insats i Piemonte i torsdags, men hade inte återhämtat sig till lördagens Lombardiet runt. ?

Kristianstadsbladet - 08 okt 12 kl. 06:30

Trygghetsboendet lockar: "Det ser verkligen bra ut"

Foto: Johanna Wallin
Huset i Hanaskog har blivit stort. Kerstin och Börje Johansson hade gärna flyttat in i det nya trygghetsboendet på Fridebo om möjligheten funnits. ?

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 5 timmar sedan

"Det var roligt när jag stämde svenska staten"

Advokatfirman Cederquists tidigare managing partner, Jens Tillqvist, är en konst- och kulturintresserad advokat som intresserar sig för maktförhållandena i samhället. "Min utgångspunkt är att marknadskrafterna ska få råda fritt i så stor utsträckning som möjligt" säger han..

Realtid - Igår: 16:55

Hur kommer vi att se på #svagakronan om 20 år?

Bevakningen av den #svagakronan, Handelsbankens kultur och att vara gift med finansministern. Det är innehållet i chefredaktör Johan Såthes krönika..

Realtid - Igår: 16:50

"Kronförsvagningen vi ser nu har gått för långt"

Fastighet- och finansbubblan, bakkrisen, en lång stabil period under 00-talet till finanskrisen 2008. De senaste fem åren har kronan sjunkit gradvis. Richard Falkenhäll, valutastrateg på SEB, berättar om kronans utveckling från 1990 fram till i dag..

Realtid - Igår: 14:55

“Strukturell motvind för hela banksektorn”

Nordeas problem är främst strukturella där ledningsförändringar inte skulle göra så stor skillnad, säger investerare och analytiker till Realtid efter att Dagens Industri citerat  anonyma investerare missnöjda med Nordeas ledning..

Realtid - I förrgår: 11:55

"Små och medelstora bolag med lokal förankring drabbas"

M&A-aktiviteten i Sverige har under lång tid varit mycket hög. Frågan om hur transaktionerna påverkas av den svagare kronan och vad man kan förvänta sig framöver, svarar dagens fredagspanel på..

Realtid - I förrgår: 09:45

Brist på experter inom penningtvätt

Det är brist på experter inom arbetet mot penningtvätt, säger Finansförbundets ordförande Ulrika Boëthius till Sveriges Radio (SR). .

Realtid - I förrgår: 09:04

EQT förvärvar hudvård för 97 miljarder

Affären där EQT tillsammans med ett konsortium köper Nestlés hudvårdsdel är nu klart. Det är den hittills största affären för EQT:s buyoutverksamhet, skriver Dagens Industri..

Realtid - I förrgår: 08:53

Missnöje med Nordeas koncernledning

Investerare är missnöjda med Nordeas koncernledning, främst med vd Casper von Koskull och finanschefen Christopher Rees, uppger flera källor till Dagens Industri. .

Realtid - I förrgår: 08:37

Finanscheferna mindre optimistiska

Optimismen kring affärsläget är lägre än tidigare bland finanschefer i svenska företag till följd av att allt fler ser politiska risker. Färre finanschefer planerar för investeringar och anställningsviljan minskar..

Realtid - I förrgår: 07:56

Cevian på väg att sälja innehav i danska DSV

Christer Gardells aktivistfond Cevian Capital är redo att sälja ett innehav i det danska logistikbolaget DSV. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.