Alingsås tidning > Nyheter

Saturday, 25 May, 02:54

Alingsås tidning - 15 maj 19 kl. 05:30

Familjedag i NolhagaparkenPå lördag den 18 maj anordnas årets familjedag i Nolhagaparken. Evenemanget hålls av Familjedagsföreningen, en förening som vill sätta familjens betydelse för samhället i fokus. Flera uppträdanden och aktiviteter för barnen utlovas.
Bland lördagens aktiviteter finns ponnyridning, kaninuppvisning, garnbollstillverkning och möjlighet att pröva på fotboll. Det blir dessutom dansuppträdanden.
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Nolhagaparken, Familjedagsföreningen, Tage Kjellén, Det, Kjellén, Doreal Williams, Caroline Wennergren, Olika, Alingsås, FN, SM

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Familjedagi , Nolhagaparken
Alingsås tidning - 14 maj 16 kl. 13:44

Full fart på familjedag i Nolhagaparken

Trots att den senaste tidens vackra väder flytt sin kos kom många till Nolhagaparken idag, lördag, då FN:s Internationella Familjedag firades. Såväl kyrkor som politiska partier och föreningar finns på plats i parken i dag, och flera av dem erbjuder aktiviteter för de barnfamiljer som kommit för att fira FN:s Internationella Familjedag, arrangerat av Familjedagsföreningen. Ett populärt inslag var ponnyridningen, som avbröts för en kort stund till förmån för lite mer fartfyllda hästaktiviteter med ryttare från Östadkulle ridklubb på hästryggarna.

Alingsås tidning - 19 maj 18 kl. 12:58

Välbesökt familjedag i parken

Det vackra majvädret fick många barnfamiljer att vallfärda till Nolhagaparken idag, då Familjedagsföreningen bjöd in till familjedag. Det är med anledningen av FN:s internationella familjedag som Familjedagsföreningen idag, lördag, bjudit in flera föreningar, representanter från kyrkor och politiska partier för ett arrangemang i Nolhagaparken.  De familjer som kommit till parken kunde bland annat ta del av ponnyridning, scenunderhållning och hoppa runt på en stod studsmatta.

Alingsås tidning - 12 maj 17 kl. 05:30

Familjedag i Nolhaga park

På lördag firas FN:s Familjedag i Nolhagaparken, där det bjuds på en rad aktiviteter för hela familjen. Arrangemanget har flera år på nacken, då FN:s Familjedag firades i Alingsås för första gången år 2004. – Vi har utvecklats sedan dess och förändrats lite grann från år till år, men inte jättemycket.

Alingsås tidning - 24 feb 11 kl. 14:17

Nolhagaparken får en egen dag

ALINGSÅS:  Med start i år får Nolhagaparken sin helt egna dag: Nolhagadagen. Planen är att parkens dag ska firas i samband med Mors dag varje år..

Alingsås tidning - 15 jul 11 kl. 09:29

Ösig rock när Telefunkers intar Nolhagaparken 

ALINGSÅS Kvällens Toner under träden kommer få upp ångan hos publiken i Nolhagaparken. I alla fall om man får tro Telefunkers gitarrist Jonas Liljeblad Andréasson. ?

Alingsås tidning - 20 aug 11 kl. 09:44

Mångkulturell festival i Nolhagaparken 

ALINGSÅS: I dag avslutas säsongen för utomhusscenen i Nolhagaparken med en mångkulturell kulturfestival. Bakom arrangemanget står kommunens evenemangsavdelning tillsammans med föreningen Somaliweyn, Afghanska föreningen och Kurdiska föreningen..

Magazin24 - 02 maj 13 kl. 22:14

Rolig familjedag stundar på Rasta

Under lördagen bjuder Rasta in till familjedag, där besökarna kan testa allt från att hoppa hoppborg till att äta kakbuffé. På lördag blir det full fart på Rasta i Arboga, där det arrangeras familjedag. Där kommer besökarna att kunna hoppa hoppborg, rida ponny och bli ansiktsmålade.

Magazin24 - 01 sep 11 kl. 09:52

Familjedag med blåljus

Nu på lördag är det två evenemang som trängs ute vid Lockmora. Det ena av dessa två är en familjedag med blåljus och information. Tour modeenloppet får i år sällskap av en familjedag som arrangeras av Kungsörs Civiliförsvarsförening.

Magazin24 - 03 maj 12 kl. 08:13

Finsk familjedag på lördag

Samtidigt som årets upplaga av Åsby Skantzen-dagen på lördag arrangeras även en finsk familjedag i Hallstahammar. Platsen för för familjedagen är Skantzöbadet. På lördag kommer Åsby-Skantzen området att sjuda av aktiviteter när den sjunde upplagan av Åsby Skantzen-dagen äger rum.

Magazin24 - 18 aug 12 kl. 14:21

100 år firades med familjedag

ABF fyller 100 år, vilket firades med en familjedag i Kolbäcks Folket Park. På lördagen var det dags för ett mysigt evenemang i Kolbäcks Folkets Park. Där arrangerades det nämligen en familjedag för att fira att ABF fyller 100 år i år.

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 16 timmar sedan

Automatlarm i rådhuset

Ett automatlarm löstes ut i ett serverrum i rådhuset under fredagsmorgonen. Släcksystemet gick igång men någon brand var det aldrig fråga om. Orsaken till att larmet utlöstes är oklart.

Alingsås tidning - 17 timmar sedan

Efter folkstormen: Åter gratis parkering

Nu är det återigen gratis parkering på Marknadsplatsen i Vårgårda. I dag, fredag, har avgiftsskyltarna ersatts av 4-timmarsskyltar. Som AT har berättat tidigare i papperstidningen och e-tidningen infördes parkeringsavgift på Marknadsplatsen och det närbelägna kvarteret Muraren för två veckor sedan av fastighetsägaren Vårgårda Bostäder, som behövde få täckning för kostnaden att underhålla ytorna.

Alingsås tidning - 21 timmar sedan

Politiska straffar mellan matcherna

1-1 i matchserien – dags för ett tungviktsmöte! Daniel Filipsson (M) drog ner till Partille Arena och utmanade sin kommunstyrelsekollega Marith Hesse på straffar.
– Sävehof finns i vårt DNA, säger Hesse, kort in i samtalet efter handskak samtidigt som hon pekar på sin tröja och undrar var Filipsson har sin.

Alingsås tidning - Igår: 19:21

Polis tog kniv från man

Vid lunchtid på torsdagen kontrollerade polis en man på Norra Ringgatan. Mannen hade en kniv på sig som togs i beslag. En anmälan om brott mot knivlagen har upprättats..

Alingsås tidning - Igår: 15:40

”Smörja gemenskapen”

Triangelträsket blev Stationsparken. Och nu vare den invigd!
Det är en underbar försommarkväll i Västra Bodarna.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Ny folkfest nalkas

Någon sydländsk karnevalsstämning som i fjol kanske det inte blir. Enligt väderprognoserna ska det bli svalare till helgen. Fast en folkfest är vårmarknaden alltid oavsett väder.

Alingsås tidning - I förrgår: 11:14

Erik Lundin till Sommaronsdagar – som blir gratisevenemang

Den 5 juni inleds årets upplaga av Sommaronsdagar i Åmanska parken, som i år blir ett gratisevenemang. Första artist ut är Erik Lundin.
– Det känns jättekul att inleda på självaste studentdagen, och att alla tre evenemang blir gratis, säger Anna Grill från Estrad Alingsås arrangörsgrupp.

Alingsås tidning - I förrgår: 08:46

Greps för stöld av elcykel

Polis fick vid 04-tiden på onsdagsmorgonen larm om två personer som höll på att stjäla en cykel vid Ica Maxi. Polis som larmades ut kunde gripa en man som nu är misstänkt för stöld av en elcykel. Den andre personer försvann iväg från platsen på en moped.

Alingsås tidning - I förrgår: 05:30

Annika hjälper till med läsningen

Här finns hjälp för den som tycker det är jobbigt att läsa.
Herrljunga bibliotek har en läs- och skrivstation med flera olika program som underlättar läsningen.
– Jag har dyslexi och pluggar till bibliotekarie.

Alingsås tidning - 20 maj 19 kl. 15:42

Lastbil skenade på E20

En lastbilschaufför larmade polis på måndagen efter att han tappat kontrollen över sitt fordon utanför Vårgårda – färden tog stopp på en åker i Skaraborg. Vid 13-tiden fick polis larm från en lastbilschaufför utanför Vårgårda som inte hade kontroll på sitt ekipage. Chauffören uppgav att bromsarna inte fungerade och att han inte heller kunde växla.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.