DI > Ekonomi

Saturday, 25 May, 00:58

DI - 15 maj 19 kl. 05:03

Vändning till plus på KinabörsernaEfter breda nedgångar tidigare i veckan med anledning av handelskriget Kina-USA är utvecklingen mer munter på Asiens börser..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Kinabörserna, Kina-USA, Asiens

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vändningtill , plus, Kinabörserna
Affärsvärlden - 25 feb 16 kl. 08:25

Kinabörserna rasar

Kinabörserna är riktigt svaga på torsdagen men en del andra börser hänger på Wall Streets vändning upp i går med stöd av det högre oljepriset..

DI - 12 sep 13 kl. 07:54

Asienbörserna: Kinabörserna steg på nytt

De flesta Asienbörserna gick upp blygsamt under torsdagen med energibolag i täten efter mindre oljeprisökningar. Kinabörserna steg för femte dagen i rad, vilket är den längsta uppgångssekvensen på en månad..

Affärsvärlden - 14 maj 13 kl. 08:16

Kinabörserna backar

De asiatiska börserna noterade överlag enbart mindre indexrörelser på tisdagen. Kinabörserna backade dock i spåren av oro för nya regleringar på fastighetsmarknaden..

PrivataAffärer - 09 maj 14 kl. 07:43

Nedåt på Kinabörserna

Asienbörserna uppvisade mindre rörelser, med Kinabörserna ned efter inflationsstatistik som visar på låg prisökningstakt där....

Affärsvärlden - 28 maj 15 kl. 08:37

Kinabörserna rekylerar ned

Asienbörserna uppvisar en mixad bild på torsdagen. Efter sju raka uppgångsdagar rekylerar Kinabörserna ned och Hong Kongbörsen följer med ned..

DI - 18 aug 15 kl. 09:23

Kinabörserna fortsätter tappa

Kinabörserna faller snabbt på tisdagsmorgonen. Strax innan Stockholmsbörsens öppning hade börserna i Shangai och Shenzhen tappat över 6 procent..

DI - 12 jan 16 kl. 06:47

Räntor och valutor: Stabilare på Kinabörserna

Kinabörserna stabiliseras i nattens handel och Shanghaibörsen är i skrivande stund upp 0,4 procent. Utvecklingen i övriga Asien är lite blandad. I Japan faller börserna efter att ha haft helgstängt på måndagen..

Affärsvärlden - 15 jan 16 kl. 08:36

Stora nedgångar på Kinabörserna

De asiatiska börserna visar generellt mindre nedgångar på fredagen förutom Kinabörserna som noterar stora nedgångar efter svaga siffror för kreditgivningen..

Affärsvärlden - 23 nov 17 kl. 07:59

Fintech-oro på Kinabörserna

Kinabörserna backade kring 2 procent på torsdagen, då Tokyobörsen höll helgstängt, medan resten av de asiatiska börserna rörde sig sidledes..

Affärsvärlden - 14 dec 12 kl. 08:15

Kinabörserna rusade

Asiens börser noterade överlag små rörelser kring nollstrecket på fredagen. Kinabörserna rusade dock med stöd av stigande kinesisk PMI-data..

Affärsvärlden - 20 mar 13 kl. 08:05

Kinabörserna lyfter

Fortsatt Cypernoro efter att landets parlament på tisdagskvällen röstat emot skatten på bankinsättningar agerar dämpande på riskhumöret. Däremot stöder Kinabörserna utvecklingen efter positiva indikatorer..

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

En riktigt såsig sparrisfrossa

Visbys bästa restaurang ligger inte i Visby. Den unika gårdskrogen bjuder på sparrisfrossa mitt i spenaten – men det går så långsamt att tålamodet tryter..

DI - 2 timmar sedan

Gubbarna dominerar: PG Gyllenhammar är den typiske chefen

PG Gyllenhammar är den svenska sinnesbilden av en chef, visar en ny undersökning. Samtidigt är bara en person på topp tio kvinna – tidigare Swedbank-bossen Birgitte Bonnesen. ”Bilden av en chef måste bli mycket bredare”, säger Ledarnas förbundsordförande Andreas Miller..

DI - 2 timmar sedan

Amerikanska soldater till Mellanöstern

USA skickar 1.500 soldater till Mellanöstern, meddelar president Donald Trump. Styrkorna syftar till att skydda amerikanska intressen efter påstådda hot från iranskt håll..

DI - 2 timmar sedan

Medieprofiler släpper bok om nyttan med rörelse

Sedan tio år tillbaka samlas ett namnkunnigt mediegäng på Slussen i Stockholm för att gå en promenad tillsammans varje måndagsmorgon.  Nu har de samlat sina erfarenheter i boken ”Promenera mera”. ”Vi hoppas kunna inspirera fler att göra samma sak”, säger Jan Mosander, en av bokens medförfattare..

DI - 3 timmar sedan

Mindre återhämtning på Wall Street – samtliga index på minus för veckan

Wall Street bjuder på en mindre återhämtning på fredagen med S&P 500 upp 0,2 procent kort innan stängning..

DI - 3 timmar sedan

Boris Johnson öppnar för avtalslös brexit

Den tidigare utrikesministern Boris Johnson är beredd att leda Storbritannien ut ur EU utan ett avtal om han blir premiärminister. Det uppgav han under ett tal i Schweiz på fredagen enligt flera internationella medier..

DI - 3 timmar sedan

Toppkandidater grälade om klimatpolitik – ”Bah Kuhnke står och killgissar”

Toppkandidaterna i EU-valet var i SVT:s slutdebatt oense om hur de globala klimatmålen ska nås. Kärnkraft, EU-koldioxidskatt och unionens klimatmål splittrar..

DI - 3 timmar sedan

E-hälsobolag tecknar avtal med universitetssjukhus

E-hälsovårdsbolaget Kontigo Care har tecknat ett avtal med "ett av de tre största" universitetssjukhusen i Sverige. Avtalet innebär att produkten Previct kommer introduceras för digital beroendevård. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 3 timmar sedan

Ekovin med bekämpningsmedel stoppas

Systembolaget säljstoppar vinerna Terra Organic och Terra Organic Reserve..

DI - 4 timmar sedan

Vad håller vi på med egentligen?

”The best minds of my generation are thinking about how to make people click ads”. Facebooks dåvarande analyschef Jeffrey Hammerbacher satte i en intervju 2011 fingret på den smärtande punkten för den exploderande techsektorn. Vad håller vi på med egentligen?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.