SmålandsPosten > Nyheter

Friday, 24 May, 11:48

SmålandsPosten - 15 maj 19 kl. 05:00

Många återseenden för den forna klassenDet blev många kära återseenden när 25 forna klasskamrater nyligen återsågs i Grimslöv och Växjö. För 50 år sedan gick de ut sjätte klass och efter det kom flera att skingras..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Grimslöv, Växjö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många återseendenför den , forna, klassen
Trelleborgs Allehanda - 20 aug 12 kl. 09:00

Kära återseenden för Kyrskoleelever

? Men! Va?

SN - 03 jul 16 kl. 17:55

Kärt återseende för forna bekantskaper

Det var många kära återseenden på årets Björnlundadag som arrangeras av hembygdsföreningen. Hemvändare mötte gamla klasskamrater och grannar över en kopp kaffe, och så klart – hemvändarkaka..

Nya Wermlands Tidningen - 19 maj 13 kl. 16:57

Kära återseenden på stor klassträff

1948 tog den här klassen studenten. Det har hunnit gå 65 år sedan dess och i lördags var ?eleverna?

Nya Wermlands Tidningen - 21 okt 14 kl. 06:00

Kära återseenden i Bäckefors

Det var många kära återseenden när gamla Bäckeforsbor i söndags for tillbaka till sina hemtrakter för hemvändardag. Många gamla minnen kom upp till ytan igen..

Trelleborgs Allehanda - 24 nov 15 kl. 20:51

Kära återseenden på Tjejloftet

För tio år sedan flyttade Tjejloftet till en lägenhet ovanpå Parken. Detta firades med tårta och många kära återseenden under tisdagskvällen..

DalaDemokraten - 24 maj 17 kl. 07:15

Varma återseenden på Fornby folkhögskola

Fornbyelever träffades igen efter 55 år. Det var många kära återseenden och det blev mycket prat om minnen från tiden på folkhögskolan i Borlänge..

Cornucopia - 19 okt 16 kl. 09:57

Friheten hos forna Warzawapakten - bli inte ockuperad av Ryssland

Det är inte konstigt att forna Sovjetrepubliker och tidigare medlemmar i Warzawapakten söker sig västerut till EU och inte vill ansluta sig till Kremls och Putins diktatur Ryssland. Störst frihet för folket hittar man hos de forna medlemmar i Warzawapakten som nu är med i EU. Att få territorium ockuperat av rysk trupp innebär ett dramatiskt ras i frihet.

Skånskan - 03 apr 19 kl. 13:13

Klassen sprider kärlek över byn

HÖÖR Kärleksbudskapen har den sista tiden rullat ut som en våg över Höör. Hundratals lappar med handskriven kärlekspoesi sitter uppsatta runtomkring i byn.
Det hela är ett PR-knep från en klass på Emiliaskolan som på detta sätt gör reklam för pjäsen de snart har premiär med.

YLE - 11 mar 15 kl. 06:30

Dottern stannar hemma på grund av våld i klassen

Caroline Kadau-Pedersen har inte hört av skolan sedan hon för tio dagar sedan meddelade att dottern stannar hemma tills skolan tar itu med våldet på klassen. Ressun peruskoulu i Helsingfors säger att de gjort allt de kan. - Jag saknar skolan, säger den åttaåriga flickan som leker i sitt rum.

BT - 05 apr 12 kl. 17:14

Stjärna lärde klassen om musik

Följ era drömmar, var rådet när operastjärnan Gitta-Maria Sjöberg besökte klass 6 B på Bollebygdsskolan i går. Att hennes pappa tvingade henne att motivera sitt val noga har hjälpt henne att bli desto mer motiverad. Gitta-Maria Sjöberg är släkt med Tobias Jensen, som går i klassen och vars pappa ordnade besöket efter att han och Tpbias varit på operan och sett henne.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Theresa May – den ofrivilliga brexitören

Hon beskrevs som en överlevare när hon efterträdde David Cameron som premiärminister och ledare för Konservativa partiet 2016. Tre år senare har Theresa May förvisso levt upp till epitetet men också lämnat ett splittrat brittiskt samhälle efter sig..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Kanal 5 gör svenskt "Top gear"

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

De kan tänkas ta över efter Theresa May

Storbritanniens pressade premiärminister Theresa May har meddelat sin avgång. En rad politiker inom Konservativa partiet förekommer i spekulationerna kring vem som kan tänkas ta över efter henne. Här är några av de heta namnen:.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Theresa May avgår den 7 juni

Storbritanniens premiärminister Theresa May avgår som partiledare den 7 juni och som premiärminister när en ersättare har utsetts, meddelar hon själv. Jag har fattat beslutet för landets bästa, säger May framför tv-kamerorna..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Idrotter kan sparkas ut: "Vi kan inte växa"

Det lär bli heta debatter vid Riksidrottsmötet i helgen kring vilka idrotter som ska vara med i RF. För första gången riskerar förbund att sparkas ut, för nu ska det bli mer idrott för pengarna..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

TT-FLASH: May avgår den 7 juni

Storbritanniens premiärminister Theresa May avgår som ledare för Konservativa partiet den 7 juni. ..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Växjö kommun: Olycka på riksväg

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Åtalas för dråp efter fentanylförsäljning

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Ola Larsmo prisas av De Nio

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

30 000 ansöker om förlängda uppehållstillstånd

Efter anstormningen av nyanlända hösten 2015 – nu löper tiotusentals tillfälliga uppehållstillstånd ut. En strid ström av ansökningar om förlängda tillstånd väntar i år, enligt Migrationsverket..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.