BT > Nyheter

Sunday, 26 May, 21:50

BT - 15 maj 19 kl. 05:00

Brister i brandskydd i skollokalerEfter inspektioner i Marbäcks skola och Tvärreds skola har räddningstjänsten påpekat en del saker som behöver åtgärdas i brandskyddet..
Läs mer på BT
Läs mer om:
Marbäcks, Tvärreds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bristeri , brandskyddi , skollokaler
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Såg brister i skollokaler

Brister. Arbetsmiljöverket pekar på ett antal brister efter sin inspektion på Stora Vallaskolan, från för hörseln skadligt buller till dålig luftkvalitet..

Skånskan - 14 jul 16 kl. 06:00

Smålands brandskydd har allvarliga brister

lund Brandskyddet på Smålands nations nattklubb har allvarliga brister. Efter att ha upptäckt brister i bland annat brand- och utrymningslarmet, utrymningsvägarna och ytskiktet har Räddningstjänsten Syd utfärdat ett föreläggande.
Senast den 30 september måste bristerna vara åtgärdade.

Helsingborgs Dagblad - 13 apr 11 kl. 04:27

Skolornas brandskydd brister

Fyra svenska skolor av tio har fått anmärkningar på sina utrymningsvägar när Räddningstjänstens granskat deras brandskydd. Två skolor av tio har fått anmärkning på sina brandlarm. Skolorna ansvarar för sitt brandskydd sedan 2004.

BT - 01 aug 11 kl. 10:26

Bristande brandskydd på hotell i Sjuhärad

Det finns brister i brandsäkerheten på flera hotell, bed & breakfast och vandrarhem i Sjuhärad. Många känner inte till att brandsäkerhetskraven har skärpts. Det visar en pågående tillsyn som Räddningstjänsten i Södra Älvsborg gör.

Skånskan - 10 mar 18 kl. 14:00

Brister i brandskydd för äldre

YSTAD ERWP.fif(7)Det finns brister i brandskyddet för äldre i Ystads kommun.
Det visar en ny kartläggning av kommunernas arbete med individanpassat brandskydd, enligt ett pressmeddelande från Brandskyddsföreningen.

SR - 19 apr 16 kl. 06:00

Så brister brandsäkerheten på asylboenden

Brandlarm som inte fungerar och personal utan grundkunskaper i brandskydd, det är exempel på brister i brandskydd på många asylboenden och HVB-hem. Här kan du se vilka brister som upptäckts i din kommun..

SR - 13 apr 11 kl. 03:01

Brister i brandskydd i många skolor

Vid landets skolor har åtskilliga brister i brandskyddet påträffats sedan skolorna själva tog över ansvaret för sitt brandskydd för sex år sedan. Det visar Sveriges Radios granskning av Räddningstjänstens senaste tillsyn, som gjorts vid skolor i närmare 220 kommuner..

BT - 29 jul 13 kl. 19:21

Överklagar brandskydd på Harrys

Räddningstjänsten i södra Älvsborg anser fortfarande inte att brandskyddet på restaurang Harrys i Borås är tillräckligt och de vill därför överklaga Förvaltningsrättens dom till Kammarrätten. Enligt räddningstjänsten finns det brister i sprinklersystemet, bland annat har en kontroll som måste göras, inte genomförts. Förvaltningsrätten anser dock inte att de påstådda bristerna har specificerats tillräckligt.

Nerikes Allehanda - 01 sep 15 kl. 17:10

Brister i bibliotekets brandskydd

Vid tillsynen av Kumla biblioteks brandskydd i juni fann Nerikes Brandkår ett antal brister..

UNT - 29 sep 15 kl. 17:53

Mack brister i brandskydd

En bensinmack i Tierp har brister i sitt brandskydd..

NSD - 22 mar 16 kl. 16:45

Byns brandskydd brister – men ska åtgärdas

Matojärvis brandskydd har brister och i sin nuvarande utformning får hallen bara ta in 150 personer..

Fler nyheter från BT

BT - 5 minuter sedan

SD och M kämpar om att bli näst störst

Moderaterna och Sverigedemokraterna kämpar om att bli näst största parti i EU-valet. Socialdemokraterna blir störst, enligt SVT:s vallokalundersökning (Valu)..

BT - 1 timme sedan

Klimatet, Trump och digitaliseringen – globala tankar i Borås vallokaler

Alma Johansson som är förstagångsväljare har klimatet i åtanke och Rune Gustavsson funderar över hur EU kan verka som en motpart mot USA och Trump. BT mötte de stora tankarna i vallokalerna. .

BT - 1 timme sedan

SD kan bli vinnare – trots tafsskandalen

Trots en skandal kring partiets toppnamn kan Sverigedemokraterna bli en av det svenska EU-valets stora vinnare. Partiet ser ut att bli näst störst, enligt de flesta opinionsmätningarna..

BT - 45 minuter sedan

TT-FLASH: L på 4,4 procent

Liberalerna, som i opinionsmätningar legat nära fyraprocentsspärren, får 4,4 procent, enligt SVT:s vallokalsundersökning..

BT - 45 minuter sedan

TT-FLASH: SD tredje störst

SD blir tredje största parti med 16,9 procent. S får 25,1 procent enligt SVT:s valu och blir största parti. M får 17,6 och C 10,3..

BT - 30 minuter sedan

Dansk Folkeparti åker på pisk i EU-val

Högerpopulistiska Dansk Folkeparti ser ut att göra ett katastrofval. Stödet har mer än halverats och partiet tappar tre av de fyra platser man haft i EU-parlamentet, enligt vallokalsundersökningar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.