Blekinge Läns tidning > Nyheter

Friday, 24 May, 01:40

Blekinge Läns tidning - 15 maj 19 kl. 05:00

Är det här ”ordning och reda” i migrationspolitiken?I ett nytt förslag ska anhöriga till alternativt skyddsbehövande beviljas anhöriginvandring och försörjningskravet ska bort. Regeringens migrationspolitik är allt annat än pålitlig..
Läs mer på Blekinge Läns tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Är det här ordningoch , redai , migrationspolitiken
DI - 08 jun 11 kl. 17:02

Erik Paulsson: Ordning, reda och kvalitet är min affärsidé

Erik Paulsson tillbakavisar anklagelserna om mutbrott i samband med bygget av den nya nationalarenan i Solna. Ordning, reda och kvalitet är min affärsidé, säger Fabeges ordförande till di.se..

BT - 29 aug 14 kl. 09:05

Skolan behöver ordning, reda, stil och ansvar

Mera pengar, högre löner är ropen som skalla för att lösa vår tygellösa skolas problem. Men det är inte lösningen. En skola liksom en familj, en arbetsplats, ett helt samhälle behöver mål och medel.

Politikerbloggen - 18 dec 12 kl. 10:08

Ordning och reda i migrationspolitiken


DEBATT. Det behövs en mer klarsynt och positiv syn på invandringen till Sverige. Det finns alldeles för många krafter som vill isolera vårt land och stänga gränserna – vilket inte skulle gynna Sverige, vare sig ekonomiskt eller socialt.

Barometern - 02 sep 14 kl. 07:09

Ordning och reda viktigast för M

Moderaterna vill att kommunala medarbetares särskilda förmågor ska få synas mer, och ordning och reda på finanserna är en förutsättning för allting. Vi sammanstrålar med Moderaternas företrädare Sten-Olof ­Johansson och Emma Åhlander–Hansson och under den ännu pågående mandatperioden har partiet sju mandat i fullmäktige. Vad är bra och vad är mindre bra i Emmaboda kommun?

Barometern - 30 dec 13 kl. 08:15

Ordning mer än kepsfråga

Förlåt, det blev fel - med det ovanliga budskapet tog Miljöpartiet för en tid sedan avstånd från sin egen tidigare linje i friskolefrågan. De förhoppningar partiet hade gick inte i uppfyllelse; utvecklingen gick åt ett annat håll än det avsedda.
Mot den bakgrunden hade man kunnat vänta sig viss ödmjukhet när resultaten från den stora Pisastudien presenterades.

Barometern - 30 dec 13 kl. 08:15

Ordning mer än kepsfråga

Förlåt, det blev fel - med det ovanliga budskapet tog Miljöpartiet för en tid sedan avstånd från sin egen tidigare linje i friskolefrågan. De förhoppningar partiet hade gick inte i uppfyllelse; utvecklingen gick åt ett annat håll än det avsedda.
Mot den bakgrunden hade man kunnat vänta sig viss ödmjukhet när resultaten från den stora Pisastudien presenterades.

Nyan - 19 apr 18 kl. 13:32

Ordning och reda på ministermöte

#metoo, etablering på arbetsmarknaden för utrikes födda och ordning och reda på arbetsmarknaden var teman när de nordiska arbetsministrarna möttes förra veckan.
”Ordning och reda på arbetsmarknaden” stod på agendan för själva ministermötet, där vicelantrådet Camilla Gunell (S) deltog från Åland. – Samarbete mellan lokala myndigheter som har bra kunskap om den lokala arbetsmarknaden tror Camilla Gunell att är en framgångsfaktor för att åstadkomma ordning och reda på arbetsmarknaden, enligt ett pressmeddelande.

YA - 26 feb 14 kl. 03:58

Sen ankomst för ordning i skolan

Det börjar bli en inarbetad ritual, utbildningsminister Jan Björklund (FP) kallar till presskonferens för att presentera en nyhet inom skolpolitiken.
Antingen är det en justering av skollagen, en ny kommission som ska tillsättas eller resultaten av en utredning.På tisdagen var det dags igen.

Nyheter 24 - 03 mar 11 kl. 10:01

Regeringen och miljöpartiet överens om migrationspolitiken


Papperslösa ska få rätt till vård. STOCKHOLM. Den borgerliga regeringen går samman med miljöpartiet om migrationspolitiken.

Nya Wermlands Tidningen - 16 mar 13 kl. 07:30

Ordning och reda

Budskapet till alla kommunpolitiskt aktiva moderater från finansminister Anders Borg var solklart från kongresscenen på Karlstad CCC ? här skall det bli fortsatt ordning och reda i den ekonomiska politiken. Särskilt omtumlande eller överraskande kan man knappast säga att beskedet var.

Magazin24 - 06 apr 13 kl. 14:24

Ordning och reda i välfärden

På fredagen beslutade Socialdemokraterna om nationella kvalitetslagar för ordning och reda i välfärden för S-styrda kommuner och landsting. Socialdemokraterna vill öka kvaliteten och begränsa vinsterna och de vill även att mångfald och valfrihet garanteras. På fredagen kom de fram till hur de vill att det ska bli ordning och reda i välfärden.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Går inte att kontrollera dubbla EU-röster

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Nylander: "Man är förbannad"

Ilska, besvikelse och tomhet. Trots känslorna försökte Tre Kronor-spelarna sätta ord på förlusten i Kosice..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Lagkaptenen: "Vi kommer inte upp i nivå"

Som lagkapten ville han leda Tre Kronor till ett historiskt VM-guld. Men jakten på tredje raka tog slut redan i kvartsfinalen mot Finland..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Jalonen: "Vi kan vinna över vem som helst"

Ett nederlagstippat Finland manövrerade ut de svenska stjärnorna och tog sig vidare till semifinal efter 5–4 efter förlängning. Nu väntar storfavoriten Ryssland i semifinal..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Lundqvist: "Jättestor besvikelse"

Tre Kronors stjärnmålvakt Henrik Lundqvist såg bedrövad ut efter VM-kvartsfinalförlusten mot Finland. 37-åringen kan ha gjort sin sista landskamp..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Misstänkta för yxattack inför rätta

Det har hunnit gå drygt tre månader sedan den där natten i februari då tre män beväpnade med en yxa bröt sig in hos ett par i Olofström. Nu möts de i rätten..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Finland slog ut Tre Kronor

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Grönborgs era över – flyttar till Zürich

Tre Kronors VM är över. Likaså Rikard Grönborgs tid som förbundskapten. Härnäst väntar ett nytt tränaräventyr i schweiziska ZSC Lions..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Sverige utslaget i VM i förlängning

Drömmen om ett tredje raka VM-guld sprack för Tre Kronor. Finland kvitterade i slutet av tredje perioden och vann sedan med 5–4 efter förlängning. Sakari Manninen blev segerskytt.

Blekinge Läns tidning - 3 timmar sedan

Assange åtalas i USA för spioneriOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.