Sydsvenskan > Sport

Thursday, 23 May, 16:47

Sydsvenskan - 15 maj 19 kl. 04:47

Flera till förhör efter skott in i bostadFyra–fem personer har hämtats till förhör efter en skottlossning utanför Tingsryd i Småland. – Man har skjutit in i en bostad, säger Henrik Hagström, vakthavande befäl vid polisen i region Syd. De boende larmade själva polisen vid 23-tiden på tisdagskvä.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Tingsryd, Småland, Henrik Hagström, Syd

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flera till förhörefter , skottin i , bostad
PrivataAffärer - 8 timmar sedan

Var tredje letar billigare bostad om räntan höjs till 3 procent

I maj uppger 33 procent att de skulle leta en billigare bostad om bolåneräntorna steg till 3 procent, något ned från 38 procent i närmast föregående undersökning i februari. Det är vidare en lägre andel av visningsbesökarna som uppger att de skulle leta efter en bostad som var mer än 10 procent billigare. Nu säger 2 procent att de skulle leta efter en bostad som är mer än 10 procent billigare, om bolåneräntorna stiger till 3 procent, jämfört med 5 procent i februari.

Skånskan - 17 sep 18 kl. 12:06

Skott mot bostad – ”inget samband”

Malmö När polis och räddningstjänst hade larmats till Oxie av att det brann i två bilar avlossades skott mot en bostad i centrum.
Men polisen ser inget samband mellan händelserna.Vid tjugo över elva larmades polisen till Lergodsvägen sedan ett antal höga smällar hade hörts.

Expressen - 01 okt 15 kl. 08:40

Skott avlossade mot bostad i Eskilstuna

Flera skott sköts i natt mot en bostad i Eskilstuna. Polisen har på torsdagsmorgonen fortfarande inte gripit någon, men platsen är avspärrad. – Det vi kan konstatera är att någon har skjutit ett okänt antal skott, säger Eric Björkholm, vakthavande befäl hos Sörmlandspolisen..

Skånskan - 02 mar 17 kl. 09:51

Man skjuten med flera skott nära bostad

malmö På torsdag morgonen sköts en man i 60-årsåldern med flera skott i närheten av sin bostad i Fosie. Polisen rubricerar ärendet som försök till mord alternativt dråp.

ERWP.

YLE - 08 jan 15 kl. 07:38

Unga vill spara till första bostad

Med en låg bolåneränta blir ägandet av en bostad ett attraktivt alternativ för många unga. Att öppna sparkonton för en första bostad blir allt mer populärt – samtidigt som ungdomar är försiktiga då det kommer till att ta steget och köpa den första bostaden. Enligt de senaste siffrorna från statistikcentralen har andelen personer som köper sin första bostad gått ner med nästan 40 procent mellan åren 2006 och 2013.

NT - 04 sep 13 kl. 23:51

Skott mot bostad i Höör

En bostad i Tjörnarp norr om Höör besköts med flera skott på onsdagskvällen. Ingen människa skadades och ingen misstänkt är gripen, enligt Skånepolisen..

Kristianstadsbladet - 04 sep 13 kl. 23:51

Skott mot bostad i Höör


En bostad i Tjörnarp norr om Höör besköts med flera skott på onsdagskvällen. Ingen människa skadades och ingen misstänkt är gripen, enligt Skånepolisen.Platsen har spärrats av för teknisk undersökning och två som bor på adressen har tagits med av polisen till förhör.

Helsingborgs Dagblad - 04 sep 13 kl. 23:55

Skott mot bostad i Höör

En bostad i Tjörnarp norr om Höör besköts med flera skott på onsdagskvällen. Ingen människa skadades och ingen misstänkt är gripen, enligt Skånepolisen. Platsen har spärrats av för teknisk undersökning och två som bor på adressen har tagits med av polisen till förhör.

UNT - 04 sep 13 kl. 23:51

Skott mot bostad i Höör

En bostad i Tjörnarp norr om Höör besköts med flera skott vid 22-tiden i kväll. Ingen människa skadades och ingen misstänkt är gripen, enligt Skånepolisen. Två som bor på adressen togs med till förhör.

NSD - 04 sep 13 kl. 23:51

Skott mot bostad i Höör

En bostad i Tjörnarp norr om Höör besköts med flera skott på onsdagskvällen. Ingen människa skadades och ingen misstänkt är gripen, enligt Skånepolisen..

Expressen - 04 sep 13 kl. 23:57

Bostad pepprad blev med skott i Tjörnarp

En bostad i Tjörnarp norr om Höör besköts med flera skott på onsdagskvällen. Ingen människa skadades och ingen misstänkt är gripen, enligt Skånepolisen..

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

MFF-podden: Spelarna som vi pratar för lite om

Lyssna på avsnitt 182 här!.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Fyra favoriter i Elitloppet

På söndag avgörs Elitloppet för 67:e gången. Världens största sprinterlopp för äldre travhästar kommer att locka cirka 25 000 åskådare till Solvalla. Här är fyra favoriter.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Fabriken: Rasande revolt mot rövarkapitalismen

Jurij Bykovs ”Fabriken” skildrar skickligt klassmotsättningar i Ryssland..

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Snart kan du låna både skidor och skridskor på Fritidsbanken

Lund startar Fritidsbank efter biblioteksmodell till hösten..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

Hayden Thorpe har det röst-ID som världen skriker efter

Ingress.Men Sandra Mickelsson hade hoppas på mer av Wild Beasts-sångarens solodebut..

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

AP-fonder får nya ordförande

Förre socialdemokratiske finansministern Pär Nuder lämnade tidigare i våras. Nu har regeringen utsett Christina Lindenius som ny ordförande för Tredje AP-fonden. Samtidigt utses Urban Hansson Brusewitz, chef för Konjunkturinstitutet, som ny ordförande f.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Internationell storbedragare dömd till fängelse

Välklädd, vältalig och till synes välbeställd. Så lyckades storbedragaren under fler år lura sina offer på miljontals kronor..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Amerikanska skepp i Taiwansundet

Två amerikanska örlogsfartyg har kört igenom Taiwansundet i samband med att en stor militärövning inletts nära Guam, meddelar den amerikanska flottan. Jagaren USS Preble och det marina lastfartyget Walter S Diehl körde sträckan "i enlighet med internati.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Knutbydramat blir tv-serie

Knutbydramat ska bli en tv-serie. B-Reel Films har köpt rättigheterna till Jonas Bonniers kommande bok "Knutby – en roman", som ges ut i mitten av oktober. Produktionen planeras starta under nästa år.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Ludwig Göransson gör musik till Nolan

Filmkompositören Ludwig Göransson, som vann en Oscar för musiken till filmen "Black panther", ska nu komponera för en annan stor amerikansk produktion: Christoper Nolans nästa film "Tenet", skriver Corren. Göransson berättade själv nyheten på Twitter. F.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.