YLE > Finland

Friday, 24 May, 14:53

YLE - 15 maj 19 kl. 04:27

I dag blir det billigare att ringa utomlands – EU inför ett pristak för utrikessamtal inom unionenNu blir det billigare att ringa från ett EU-land till ett annat. Från och med i dag får det inte kosta mer än 19 cent per minut att ringa ett annat EU-land..
Läs mer på YLE
Läs mer om:
EU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: I dagblir det , billigareatt , ringa, utomlandsEU , inför ett pristak för utrikessamtal inom unionen
Dalarnas tidningar - 11 feb 16 kl. 07:50

Snart billigare att surfa och ringa utomlands

Det kommer att bli billigare att ringa och surfa inom Europa. Konsumenter ska kunna använda sina telefoner och plattor på samma sätt utomlands som hemma. Och trots att det här kommer infrias 2017 tas första steget redan i år.

DN - 20 okt 11 kl. 11:09

Billigare ringa hem från utlandet

Telia Sonera ska fortsätta sänka priserna för kunder som använder mobilen utomlands..

YLE - 30 maj 13 kl. 19:56

EU: Billigare mobilsurf utomlands

EU vill göra sig av med roamingavgifterna inom unionen. Kommissionär Neelie Kroes, som ansvarar för konkurrens och kommunikationsfrågor, säger att telebolagen borde sluta ta betalt för nätanvändningen av kunder som reser inom EU. Målet är enligt Kroes att roamingavgifterna ska vara historia vid slutet av nästa år.

IDG - 14 jan 11 kl. 13:43

Simkort för billigare mobilsurf utomlands

Det svenska företaget Holidayphone har nu utökat med billigare surf och samtalstaxa när du är i USA..

DN - 04 jul 11 kl. 06:37

Billigare surfa utomlands nästa år

Att surfa på mobilen när man reser utomlands kan vara väldigt dyrt. Det har många svenskar fått erfara, som välkomnats hem från semestern av räkningar på tiotusentals kronor. Men det vill EU sätta stopp för, genom att lägga ett tak på priserna för så kallad data-roaming..

Sydsvenskan - 10 dec 12 kl. 00:45

Billigare surfning utomlands

Resenärer använder sällan mobilnäten när de surfar utomlands av rädsla för dryga trafikkostnader. Det svenska företaget Fogg hoppas ha löst problemet genom avtal med telebolag i olika länder där utländska kunder erbjuds internetuppkoppling till lokala priser..

Sydsvenskan - 10 dec 12 kl. 06:30

Billigare surfning utomlands på gång

Resenärer använder sällan mobilnäten när de surfar utomlands av rädsla för dryga trafikkostnader. Det svenska företaget Fogg hoppas ha löst problemet genom avtal med telebolag i olika länder där utländska kunder erbjuds internetuppkoppling till lokala priser..

Skånskan - 25 maj 17 kl. 09:59

Billigare ringa inom EU i sommar

Roamingavgifterna försvinner från den 15 juni inom EU, vilket innebär att det blir samma avgifter inom hela EU som det befintliga abonnemanget hemma i Sverige. ERWP.fif(1)Men det kan vara bra att själv kolla upp vad som ingår i abonnemanget, till exempel surfmängd och antal samtal.

Kristianstadsbladet - 01 jul 14 kl. 07:20

Billigare att surfa utomlands


Nu blir det billigare att surfa och ringa utomlands inom EU. Att surfa blir mer än 50 procent billigare. Från och med i dag sänks den så kallade eurotaxan för att ringa, sms:a och surfa.

TA - 01 jul 14 kl. 07:20

Billigare att surfa utomlands


Nu blir det billigare att surfa och ringa utomlands inom EU. Att surfa blir mer än 50 procent billigare. Från och med i dag sänks den så kallade eurotaxan för att ringa, sms:a och surfa.

Fler nyheter från YLE

YLE - 45 minuter sedan

Unga röstade aktivare i riksdagsvalet – statsvetare tror trenden kan hålla också i EU-valet

Valdeltagandet för 18–24-åringar steg från 47 till 55 procent i riksdagsvalet. Nu hoppas statsvetare att trenden fortsätter också i EU-valet där klimatfrågan fått stort utrymme..

YLE - 1 timme sedan

Yle lyckades nå sin målgrupp inför riksdagsvalet – valinnehållet bar frukt speciellt bland unga

I Yles utredning gjord av Taloustutkimus utreds betydelsen av valinnehållet på Yles kanaler inför och om riksdagsvalet 2019. Särskilt unga har tyckt sig ha nytta av valutbudet..

YLE - 3 timmar sedan

Bangatan i Karis ska bli bättre för fotgängare och cyklister

Bangatan i Karis ska få upphöjningar invid den nya järnvägsbron så att den blir bättre för cyklister och fotgängare. Också dagvattensystemet ska förbättras så gatan inte svämmar över..

YLE - 3 timmar sedan

Diskrimineringsombudsmannen: Införandet av avgift på poste restante-försändelser är diskriminerande

Diskrimineringsombudsmannen sätter nu stopp för en reform som skulle innebära att det införs en avgift på poste restante-försändelser. Reformen anses vara diskriminerande..

YLE - 4 timmar sedan

Polisen återupptar nedlagd utredning kring värdetransportrån - rånförsöket skedde 2002

Polisen i sydvästra Finland meddelar att man igen har börjat utreda ett rånförsök av en värdetransport som skedde i Åbo 2002. Polisen hoppas nu få in tips från allmänheten..

YLE - 4 timmar sedan

Aktiva ungdomar belönades med miljöpris - Cecilia Andersin: "Vi ordnade inte klimatstrejken för att få ett pris utan för att väcka diskussion"

Cecilia Andersin och Emilia Hanhirova, som i vintras tog initiativet till en skolstrejk för klimatet efter Greta Thunberg, belönades med Grankulla stads miljöpris. Eftersom Grankulla stad har som mål att vara klimatneutral år 2035, så valde staden i år att belöna ungdomar som aktiverat sig för klimatet..

YLE - 5 timmar sedan

Antti Rinne vill inte säga något om skattehöjningar - han hoppas regeringsförhandlingarna är klara i slutet av nästa vecka

Förhandlingarna i Ständerhuset koncentrerar sig nu på ekonomin och beskattningen..

YLE - 5 timmar sedan

Mykkänen om kvinnorna på IS-lägret: Vi vill inte ha vuxna till Finland men barnen borde omhändertas

Inrikesminister Kai mykkänen säger att det inte finns några planer på att ta hem IS-krigarnas änkor från det syriska läger Al-Hol. Kommer de till Finland grips de, säger han..

YLE - 7 timmar sedan

Borgå funderar på att sluta ordna lägerskolor i nuvarande format – det ska vara rättvist och jämlikt för alla

Lägerskolans vara eller icke vara har diskuterats på rektorsmöten i Borgå. Det här eftersom man anser det orättvist om vissa barn får möjlighet att delta och andra inte..

YLE - 9 timmar sedan

Stig Gustavsson i HBL: SFP-ledd kupp mot Arcada

Det pågår en SFP-ledd kupp mot yrkeshögskolan Arcada i Helsingfors för att få till stånd en fusion med Åbo Akademis dotterbolag yrkeshögskolan Novia, säger bergsrådet Stig Gustavsson i dagens Hufvudstadsbladet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.

Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.