SR > Nyheter

Sunday, 19 May, 12:23

SR - 15 maj 19 kl. 04:00

Starka reaktioner och oro efter kvinnomordI Afghanistans huvudstad Kabul sköts journalisten och kvinnorättsaktivisten Mina Mangal till döds i helgen. Hon dödades i samma område där Sveriges Radios korrespondent Nils Horner mördades i mars 2014..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Afghanistans, Kabul, Mina Mangal, Sveriges Radios, Nils Horner

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Starka, reaktioneroch , oroefter , kvinnomord
BT - 15 okt 14 kl. 19:05

Starka reaktioner på Brommabesked

Den politiska majoritetens besked i Stockholm att man vill stänga Bromma flygplats 2022 väcker starka reaktioner. - Det är ingen lokalfråga utan ett riksintresse, säger S-kommunalrådet Niklas Nordström i Luleå.Före valet sade såväl borgarrådet i Stockholm Karin Wanngård (S) som S-ledaren Stefan Löfven att Bromma skulle bli kvar.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Starka reaktioner mot polisen på Facebook efter razzian mot studentflaken

2986 burkar med starköl och cider togs i beslag när polisen slog till mod studentflaken på Lidingö den 5 juni.Polisen på Lidingö la samma kväll upp ett inlägg på Facebook där de skrev om beslagtagandet och att en anmälan skrivits på lagningsbrott. LÄS MER: Här hänger Entourage-stjärnan med svenska studenter i StockholmDe skrev även att "Det viktigaste är dock att vi sannolikt förebyggt ett stort antal våldsbrott och räddat många av Lidingös ungdomar från att råka illa ut på grund av alkoholen under kvällen".

Sydsvenskan - 01 dec 15 kl. 19:59

SVT: "Historiskt starka" reaktioner

SVT:s julkalender "Tusen år till julafton" har bara sänts i ett avsnitt, men programmet har redan väckt "historiskt starka" reaktioner enligt SVT:s tittarservice.Den största delen av åsikterna framförs på sociala medier och den grupp som är mest aktiv med att kommentera är föräldrar, skriver SVT:s "Kulturnyheterna". Men upprörda — och nöjda — tittare hör även av sig direkt till tittarservice.

Helsingborgs Dagblad - 01 dec 15 kl. 19:59

SVT: "Historiskt starka" reaktioner

SVT:s julkalender "Tusen år till julafton" har bara sänts i ett avsnitt, men programmet har redan väckt "historiskt starka" reaktioner enligt SVT:s tittarservice.Den största delen av åsikterna framförs på sociala medier och den grupp som är mest aktiv med att kommentera är föräldrar, skriver SVT:s "Kulturnyheterna". Men upprörda — och nöjda — tittare hör även av sig direkt till tittarservice.

Expressen - 28 jul 17 kl. 19:37

Stockholms biskops tweet väcker starka reaktioner

Efter Transportstyrelsens IT-skandal har en tweet från Stockholms biskops väckt starka reaktioner. "Tack Stefan Löfven för ditt starka och tydliga ansvarstagande", skriver Eva Brunne på Twitter.Tweeten har fått hundratals kommentarer.

SVT - 09 feb 11 kl. 13:40

Starka reaktioner på djurskyddsavslöjande

Hallandsnytt har kunnat avslöja att anmälningar om vanvård av djur blir liggande i månader innan länsstyrelsen reagerar. Och avslöjandet har väckt starka reaktioner. Medverkande: Irene Laigar ordförande Norra Hallands djurskyddsförening, Göran Svensson f d djurskyddsinspektör, Eskil Erlandsson (C) landsbygdsminister.

BT - 14 apr 11 kl. 16:04

Starka reaktioner på Obama-tal

Var Barack Obamas budgettal starkt och visionärt eller förgiftande och förvärrande? Starka reaktioner tyder på att sprickan mellan republikaner och demokrater ökar, ett år före USA:s nästa presidentval.
Obamas planer på besparingar i försvarsbudgeten och skattehöjningar för rika fick republikaner att se rött.

Helsingborgs Dagblad - 14 apr 11 kl. 16:05

Starka reaktioner på Obama-tal

Var Barack Obamas budgettal starkt och visionärt eller förgiftande och förvärrande? Starka reaktioner tyder på att sprickan mellan republikaner och demokrater ökar, ett år före USA:s nästa presidentval. Obamas planer på besparingar i försvarsbudgeten och skattehöjningar för rika fick republikaner att se rött..

Nyhetskanalen - 28 apr 11 kl. 23:41

Starka reaktioner om fettskatten

Förslaget om en såkallad fettskatt väckte starka reaktioner hos tittarna under kvällens öppna sändning. En övervikt av kommentarerna bestod av dem som är emot förslaget eller som hellre ser en beskattning på socker eller skräpmat. Samtidigt var några inte främmande för en fettskatt..

SVT - 10 jun 11 kl. 20:47

Starka reaktioner om inkomstgarantin

Inkomstgarantin till före detta riksdagsledamöter har väckt starka reaktioner hos bland annat arbetslösa som menar att villkoren är orättvisa.

GöteborgsPosten - 17 jun 11 kl. 18:49

Starka reaktioner mot fågelnät

Wallenstams fågelnät har väckt starka reaktioner. Och nu utreder fastighetsbolaget om det finns andra lösningar. ?

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Förslag från sverigedemokrater: Sälj SVT2 och P3

En rad tunga sverigedemokrater föreslår att partiet ska fatta beslut om en ny politik för public service. De vill att en försäljning av SVT2 och P3 bör utredas, enligt den motion som Ekot har tagit del av..

SR - 1 timme sedan

Biden betonar enighet och samarbete

I de tidiga opinionsmätningarna mellan demokratiska presidentkandidater leder just nu Joe Biden med bred marginal. I går höll han valmöte i Philadelphia där han baserar sin valkampanj..

SR - 2 timmar sedan

Flera brottsutredningar om valfusk i riksdagsvalet pågår

Det pågår idag sammanlagt 13 förundersökningar om eventuella brott i samband med riksdagsvalet i höstas..

SR - 4 timmar sedan

Protester mot nationalister i Italien

I Italien höll inrikesminister Matteo Salvini och hans parti Lega ett stort möte tillsammans med ytterligare tio nationalistiska partier från olika länder, som planerar att bilda en egen grupp efter EU-valet nästa söndag..

SR - 5 timmar sedan

Komplex industribrand i Gävle

En kartongfabrik i Gävle har eldhärjats under natten och trots insatser från sex räddningstjänster är branden ännu inte under kontroll..

SR - 6 timmar sedan

Två män skottskadade i Malmö

Ärendet utreds som försök till mord..

SR - 6 timmar sedan

Österrikare hoppas på nystart

I Wien välkomnar många beskedet om nyval. Videon som visar hur ledaren för koalitionspartiet FPÖ kohandlar med en rysk oligark var en i raden av skandaler som har belastat regeringen. Nu hoppas många österrikare på en nystart..

SR - 9 timmar sedan

Tre folkomröstningar i samband med EU-valet

Ett fängelse i Svedala och två kommuner istället för en på Öland, det är vad de lokala folkomröstningarna handlar om..

SR - 10 timmar sedan

Avgifter äter upp tjänstepensionen

Stora delar av sparkapitalet vid långsiktigt sparande försvinner i avgifter, enligt en ny kartläggning från Dagens industri..

SR - 11 timmar sedan

Nederländerna vann – Sverige kom sexa

Storfavoriten Duncan Laurence höll för trycket. Nu står Nederländerna som segrare i Eurovision Song Contest. Sveriges John Lundvik föll på målsnöret och hamnade på en sjätteplats..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.