Blekinge Läns tidning > Nyheter

Monday, 20 May, 08:27

Blekinge Läns tidning - 15 maj 19 kl. 04:00

Nu är butikens e-handel i gångIca Maxi i Olofström är först i kommunen med sin satsning på e-handel, som drog i gång i måndags. – Vi har fått otroligt många frågor om det det senaste året. Det har varit en jättestor efterfrågan, säger butikens vd Erik Olsson..
Läs mer på Blekinge Läns tidning
Läs mer om:
Maxi, Olofström, Erik Olsson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu är butikens, e-handeli , gång
Entreprenör24 - 19 sep 13 kl. 11:01

Tre sätt att boosta din e-handel

Det är oftast svårast att ta det första steget mot att starta ett nytt företag. Men det finns småsaker du kan göra för att ge din e-handel bästa möjliga start.  Här kommer tre sätt att boosta din e-handel.

Alingsås tidning - 19 maj 17 kl. 05:30

Tufft för Ingareds handel

Det är tuffa tider för Ingareds handel. Dålig försäljning gör att arrendatorn slutar 31 maj. Fastighetsägaren driver närbutiken vidare – och hoppas på ortsbornas stöd.

Vimmerby Tidning - 04 jun 13 kl. 10:11

Inbrottsförsök på Bygg & Handel

Tidigt på måndagsmorgonen skedde ett fräckt inbrottsförsök på Bygg & Handel i Virserum.
Men tjuvarna gick bet på butikens varor då inbrottslarmet började ljuda och de fick lägga benen på ryggen..

Expressen - 04 nov 15 kl. 17:53

Butikens DNA-fälla rånarnas mardröm

Efter flera brutala rån har Netto fått nog. Nu ska en DNA-fälla avskräcka rånarna. – Vi vet att rånare inte tycker om att bli spårade, säger Per Geijer,säkerhetschef på Svensk handel..

Dagensanalys.se - 06 okt 16 kl. 17:07

Olle F. förklarar: När handel och fabrikanter gick åt olika håll

Det var dags för omvälvande förändringar. I vårt avlånga och glest bebyggda land började nedläggningsvågen ute i byarna. När köpmannen dog eller blev för gammal fick han ingen efterträdare.

DN - 16 feb 18 kl. 12:37

Stöldligor rensar butikens chokladhyllor

Den senaste veckan har två stölder av stora mängder choklad uppmärksammats i Västsverige. Svensk handel pekar på ett större problem med organiserade ligor som stjäl varor som lätt går att sälja..

Cornucopia - 15 dec 15 kl. 16:01

Så här får mindre detaljhandlare försprång med omnikanal-lösning

Dagens kunder har ett helt annat köpbeteende än för bara ett par år sedan. Då valde man mellan att handla antingen i butik eller på nätet. Idag gör man allt på en gång; googlar på en produkt hemifrån eller kollar i butiken och bestämmer sig sedan för hur man vill handla, beroende på var man hittar det bästa erbjudandet.

Sydsvenskan - 15 jul 15 kl. 06:49

Sämre lönsamhet med sommarrea

Handlarna har i sommar en dystrare syn på framtiden. Framtidsindikatorn, som väger samman handlarnas förväntningar på försäljningsutveckling, nyanställningar och lönsamhetsutveckling, sjunker från minus 16 i juni till minus 21 i juli. Det visar Svensk Handelsbarometer.

Helsingborgs Dagblad - 15 jul 15 kl. 06:49

Sämre lönsamhet med sommarrea

Handlarna har i sommar en dystrare syn på framtiden. Framtidsindikatorn, som väger samman handlarnas förväntningar på försäljningsutveckling, nyanställningar och lönsamhetsutveckling, sjunker från minus 16 i juni till minus 21 i juli. Det visar Svensk Handelsbarometer.

Kristianstadsbladet - 16 dec 13 kl. 06:47

Minskad framtidstro hos handlarna


Handlarnas framtidstro sviktar något enligt Svensk Handels Handelsbarometer för december. Framtidsindikatorn faller från 14 till 10."Konkurrensen har ökat i många branscher både från e-handel och nyetableringar, vilket kan förklara den sjunkande tilltron till den egna butikens försäljningsutveckling", skriver Yvonne Ingman, vide vd på Svensk Handel en kommentar.

Fler nyheter från Blekinge Läns tidning

Blekinge Läns tidning - 10 minuter sedan

Uppgifter: Sjukhuschef tvingas lämna sin tjänst

Hälso- och sjukvårdsdirektören Lars Almroth tvingas bort från sin tjänst. Under måndagsförmiddagen väntas beskedet lämnas från de styrande Allianspartierna, skriver SVT Blekinge. .

Blekinge Läns tidning - 30 minuter sedan

Flera döda efter gisslansituation i fängelse

Blekinge Läns tidning - 45 minuter sedan

Ryanair tappar höjd

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Winberg vittnade om övergrepp – petas

EU-politikern Kristina Winberg (SD) tvingades hastigt lämna partiets lista till EU-parlamentsvalet. Nu skriver att en av orsakerna kan vara att hon vittnat om hur en partikollega utsatte en kvinna för sexuella övergrepp..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Scarlett Johansson förlovad

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Komiker svärs in som Ukrainas president

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

"Ufopodden" tillbaka med nya avsnitt

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

Här är nattens händelser – lokalt och i omvärlden

Två fordonsbränder i Blekinge i natt..

Blekinge Läns tidning - 1 timme sedan

FN-utredare riktar udd mot saudiska staten

Saudiarabien har lagt locket på om mordet på journalisten Jamal Khashoggi. Men efter månader av grävande är FN:s utredare Agnès Callamard redo att inom kort offentliggöra sin rapport. Hon räds inte att peka ut de mäktigaste..

Blekinge Läns tidning - 2 timmar sedan

Skolbarn ställer ut bilder på NobelmuseetOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.