Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Friday, 24 May, 11:11

Helsingborgs Dagblad - 15 maj 19 kl. 01:22

Donald Trump jr till senatenDonald Trump den yngre säger ja till att frågas ut i senatens underrättelseutskott i mitten av juni, uppger kongresskällor. I förra veckan rapporterades att sonen till USA:s president motsatte sig en kallelse, och bara ville svara på frågor skriftligen..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Trump, USA

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Donald, Trumpjr till , senaten
Dagensanalys.se - 03 jul 17 kl. 15:58

Donald Trump tar ned CNN med en body slam

Tiden är kommen när amerikanska presidenten använder Wrestling för att visa hur han tar ned nyhetsjätten CNN. Att det här går hem hos hans målgrupp är det ingen fråga om. Målgruppen som Donald Trump vill nå är den vita och kristna medelklassen som är trötta på att de alltid hamnar i kläm.

Expressen - 08 jun 17 kl. 15:37

I dag vittnar sparkade Comey om Donald Trump inför senaten

Torsdagen kan bli en ödesdag för Donald Trump.Det är nu dags för den sparkade FBI-chefen James Comey att vittna inför senaten om hur presidenten pressat honom att lägga ner utredningen mot Trumps tidigare säkerhetsrådgivare Michael Flynn..

Skånskan - 07 nov 18 kl. 10:01

Folkomröstning om Donald Trump

Är du för eller emot Donald Trump? På många sätt är det den frågan väljarna ställer sig i valet till senaten och representanthuset under tisdagsnatten.
Trump och hans falang av republikanerna dominerar så pass att det för en del kan kännas oattraktivt att rösta på en republikan som inte är Trumpanhängare, eftersom hen inte lär få något stort inflytande.

DN - 08 jun 17 kl. 20:27

Det avgör om Donald Trump ställs inför riksrätt

Rysslands inblandning i det amerikanska valet låg hela tiden under ytan när senaten frågade ut den sparkade FBI-chefen James Comey på torsdagen. En fråga som många ställer sig är om Donald Trump riskerar riksrätt..

Expressen - 02 dec 17 kl. 09:50

Första stora segern för Donald Trump

Donald Trump kan ha skördat sin första stora lagstiftningsframgång sedan han tillträdde som president.Den amerikanska senaten har röstat ja till Republikanernas förslag till en omfattande skatteomläggning värd drygt 12 biljoner kronor, skriver Washington Post..

DN - 13 dec 17 kl. 05:12

Demokrat vann – stort nederlag för Donald Trump

MONTGOMERY. Republikanen Roy Moore förlorade valet. För första gången sedan 1992 skickar Alabama en Demokratisk senator till Washington DC.

DN - 07 nov 18 kl. 05:40

Mellanårsvalets resultat försvårar för Donald Trump

Allt tyder på att Demokraterna tar makten i Representanthuset, medan Republikanerna behåller sin majoritet i senaten. Det är i enlighet med många prognoser och betyder större svårigheter för Donald Trump framöver. .

Expressen - 07 nov 18 kl. 16:31

Donald Trump håller pressträff om resultatet

Demokraterna tog tillbaka makten över representanthuset – men republikanerna stärker sin makt i senaten. På twitter kallar Donald Trump valet för en ”enorm succé”. Klockan 17.

Sydsvenskan - 15 maj 19 kl. 01:22

Donald Trump jr till senaten

Donald Trump den yngre säger ja till att frågas ut i senatens underrättelseutskott i mitten av juni, uppger kongresskällor. I förra veckan rapporterades att sonen till USA:s president motsatte sig en kallelse, och bara ville svara på frågor skriftligen..

UNT - 15 maj 19 kl. 01:22

Donald Trump jr till senaten

Donald Trump den yngre säger ja till att frågas ut i senatens underrättelseutskott i mitten av juni, uppger kongresskällor..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Ola Larsmo prisas av De Nio

Författaren Ola Larsmo får Samfundet De Nios stora pris för 2019. Han får priset för "ett författarskap buret av sanningslidelse, gestaltningskraft och rättvisepatos", som motiveringen lyder i ett pressmeddelande från samfundet. Larsmo debuterade 1983 m.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Hon vill rita om bilden av HF Olympia

Så ska klubben hitta barnen och föreningsandan..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Fina fisken trots småmissar hos Ålabodarnas hamnkrog

”Våra torskrätter visar sig vara perfekt tillagade”, skriver Krogen..

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

30 000 ansöker om förlängda uppehållstillstånd

Efter anstormningen av nyanlända hösten 2015 – nu löper tiotusentals tillfälliga uppehållstillstånd ut. En strid ström av ansökningar om förlängda tillstånd väntar i år, enligt Migrationsverket. Fram till kommande årsskifte räknar Migrationsverket med a.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Ishockey-VM 2025 till Sverige

Sverige arrangerar VM i ishockey tillsammans med Danmark 2025. Det klubbade Internationella ishockeyförbundet, IIHF, på fredagen. "Vi är mycket stolta över att Svenska ishockeyförbundet får förtroendet att arrangera ytterligare ett herr-VM.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Åtalas för dråp efter fentanylförsäljning

En 24-årig man åtalas för elva fall av dråp, sedan han via nätet sålt fentanylanaloger, som åklagaren hävdar orsakat elva unga mäns död. "Jag menar att det här varit ett systematiskt tillvägagångssätt, bedrivet i stor omfattning via ett företag utan kon.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Svenska Akademien kommer till Landskronakarnevalen

Reggae-hiphopgruppen får bland annat sällskap av en Youtuber..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Flitig sortering av matavfall i Bjuv

Kommunen näst bäst i landet på hantering av avfall..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Flyktingström och klimatproblematik  – politisk keramik på Höganäs museum

Dags för ny utställning på museet..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Laver Cup tar plats i ATP-kalendern

Laver Cup – prestigemötet i tennis mellan Europa och resten av världen – har bara spelats två gånger men snabbt blivit en uppmärksammad framgång. I höstas coachade Björn Borg trion Roger Federer, Novak Djokovic och Alexander Zverev mot Nick Kyrgios, Kev.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.