UNT > Utrikes

Sunday, 19 May, 12:23

UNT - 15 maj 19 kl. 01:22

Donald Trump jr till senatenDonald Trump den yngre säger ja till att frågas ut i senatens underrättelseutskott i mitten av juni, uppger kongresskällor..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Trump

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Donald, Trumpjr till , senaten
Dagensanalys.se - 03 jul 17 kl. 15:58

Donald Trump tar ned CNN med en body slam

Tiden är kommen när amerikanska presidenten använder Wrestling för att visa hur han tar ned nyhetsjätten CNN. Att det här går hem hos hans målgrupp är det ingen fråga om. Målgruppen som Donald Trump vill nå är den vita och kristna medelklassen som är trötta på att de alltid hamnar i kläm.

Expressen - 08 jun 17 kl. 15:37

I dag vittnar sparkade Comey om Donald Trump inför senaten

Torsdagen kan bli en ödesdag för Donald Trump.Det är nu dags för den sparkade FBI-chefen James Comey att vittna inför senaten om hur presidenten pressat honom att lägga ner utredningen mot Trumps tidigare säkerhetsrådgivare Michael Flynn..

Skånskan - 07 nov 18 kl. 10:01

Folkomröstning om Donald Trump

Är du för eller emot Donald Trump? På många sätt är det den frågan väljarna ställer sig i valet till senaten och representanthuset under tisdagsnatten.
Trump och hans falang av republikanerna dominerar så pass att det för en del kan kännas oattraktivt att rösta på en republikan som inte är Trumpanhängare, eftersom hen inte lär få något stort inflytande.

DN - 08 jun 17 kl. 20:27

Det avgör om Donald Trump ställs inför riksrätt

Rysslands inblandning i det amerikanska valet låg hela tiden under ytan när senaten frågade ut den sparkade FBI-chefen James Comey på torsdagen. En fråga som många ställer sig är om Donald Trump riskerar riksrätt..

Expressen - 02 dec 17 kl. 09:50

Första stora segern för Donald Trump

Donald Trump kan ha skördat sin första stora lagstiftningsframgång sedan han tillträdde som president.Den amerikanska senaten har röstat ja till Republikanernas förslag till en omfattande skatteomläggning värd drygt 12 biljoner kronor, skriver Washington Post..

DN - 13 dec 17 kl. 05:12

Demokrat vann – stort nederlag för Donald Trump

MONTGOMERY. Republikanen Roy Moore förlorade valet. För första gången sedan 1992 skickar Alabama en Demokratisk senator till Washington DC.

DN - 07 nov 18 kl. 05:40

Mellanårsvalets resultat försvårar för Donald Trump

Allt tyder på att Demokraterna tar makten i Representanthuset, medan Republikanerna behåller sin majoritet i senaten. Det är i enlighet med många prognoser och betyder större svårigheter för Donald Trump framöver. .

Expressen - 07 nov 18 kl. 16:31

Donald Trump håller pressträff om resultatet

Demokraterna tog tillbaka makten över representanthuset – men republikanerna stärker sin makt i senaten. På twitter kallar Donald Trump valet för en ”enorm succé”. Klockan 17.

Sydsvenskan - 15 maj 19 kl. 01:22

Donald Trump jr till senaten

Donald Trump den yngre säger ja till att frågas ut i senatens underrättelseutskott i mitten av juni, uppger kongresskällor. I förra veckan rapporterades att sonen till USA:s president motsatte sig en kallelse, och bara ville svara på frågor skriftligen..

Helsingborgs Dagblad - 15 maj 19 kl. 01:22

Donald Trump jr till senaten

Donald Trump den yngre säger ja till att frågas ut i senatens underrättelseutskott i mitten av juni, uppger kongresskällor. I förra veckan rapporterades att sonen till USA:s president motsatte sig en kallelse, och bara ville svara på frågor skriftligen..

Fler nyheter från UNT

UNT - 1 timme sedan

Trump: "Jag är pro-life med tre undantag"

Flera delstaters nya, hårda abortlagar har piskat upp en debattstorm i USA om abortens vara eller icke-vara..

UNT - 1 timme sedan

Hundratals firade ful frisyr

I helgen samlades hundratals välfriserade personer i belgiska Boussu för en festival tillägnad den estetiskt överlägsna frisyren hockeyfrillan..

UNT - 2 timmar sedan

Final i världens största demokratiska val

Under söndagen infaller den sista dagen i Indiens rekordstora parlamentsval, som i sex veckor har präglats av haglande förolämpningar mellan premiärminister Narendra Modi och konkurrenten Rahul Gandhi..

UNT - 3 timmar sedan

Österrike: Nyval möjligt först i höst

Efter gårdagens skräll i Österrike då regeringen sprack efter att landets vice förbundskansler Heinz-Christian Strache gjort bort sig väntar nyval i det centraleuropeiska landet..

UNT - 6 timmar sedan

Bisarra detaljer i rättegång mot kultledare

Kvinnor som brännmärktes med sin ledares initialer..

UNT - 6 timmar sedan

Australisk valseger med brasklapp

Australiens premiärminister Scott Morrison har gratulerats av USA:s president Donald Trump, och firar en oväntad valseger..

UNT - 6 timmar sedan

Omstritt försök till omval

Bolivias president Evo Morales har inlett sin kampanj för en fjärde mandatperiod..

UNT - 9 timmar sedan

Saudiarabien: Vi vill inte ha krig

Saudiarabien signalerar att Iran ligger bakom mycket av den senaste tidens våldsamheter i och runt Persiska viken, med bland annat attacker mot saudisk oljeinfrastruktur..

UNT - 11 timmar sedan

Juncker: Ingen fara för den nordiska modellen

Han hyllar den nordiska modellen, fnyser åt pratet om sitt alkoholintag och vill gärna ha en minimilön för alla..

UNT - 11 timmar sedan

Världens största val avslutas

I dag avslutas det som brukar kallas världens största demokratiska val..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.