Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 27 May, 08:10

Kristianstadsbladet - 15 maj 19 kl. 01:00

Nej till att vägra betala TrafikverketSD fick inget gehör för sin motion om att bara betala banavgift för den trafik som genomförs. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Trafikverket

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nejtill att , vägra, betala, Trafikverket
YA - 15 maj 19 kl. 01:00

Nej till att vägra betala Trafikverket

SD fick inget gehör för sin motion om att bara betala banavgift för den trafik som genomförs. .

Trelleborgs Allehanda - 15 maj 19 kl. 01:00

Nej till att vägra betala Trafikverket

SD fick inget gehör för sin motion om att bara betala banavgift för den trafik som genomförs. .

SmålandsPosten - 14 maj 19 kl. 21:41

Toppolitiker säger nej: Vill inte betala för ungas sommarlovskort

Mycket pekar på att unga i Tingsryds kommun inte kommer få åka gratis kollektivtrafik i sommar. Kommunstyrelsens arbetsutskott säger nej till att betala..

Skånskan - 13 maj 19 kl. 05:00

Trafikverket vägrade sätta upp fartskyltar

ESLÖV/HARLÖSA Eslövs kommun köpte in tolv digitala fartskyltar för 400 000 kronor för ett sent inkommet statsbidrag. Tanken var att skyltarna skulle användas för att få ner trafikhastigheten där de boende och kommunen anser att de behövs bäst – men Trafikverket vägrar ha skyltarna längs sina vägar och de ligger nu oanvända i ett förråd.Det handlar om digitala skyltar som i siffror visar bilarnas hastighet.

Nyheter 24 - 30 jan 14 kl. 15:23

"Nej jag är hårdrockare" och 15 andra klassiker

Gråsparvar i busken Agne vet vad som går hem där ute i stugorna. Dåliga barnarbetare Eller hur, vem bryr sig egentligen om barnen? Huvudsaken är väl att kläderna är snygga och bra.

SR - 10 apr 11 kl. 01:39

Islänningarna vill inte betala

Med stor sannolikhet har islänningarna röstat nej till att betala de pengar som Nederländerna och Storbritannien kräver efter konkursen i Icesave..

ÖstersundsPosten - 07 jul 15 kl. 16:00

Kommunen döms att betala barnens resa

Bräcke kommun sa nej till att betala resan till Sverige för en utlandsfödd mans barn. Nu ger Förvaltningsrätten mannen rätt och kommunen får stå för resekostnaderna..

Skånskan - 22 jan 16 kl. 14:00

Vägrar betala för ny station

TECKOMATORP Dyrt eller billigt?
Det är frågan när Teckomatorps nya station ska utformas.– En rejäl satsning, så att alla kan åka med tågen utan att riskera missa någon avgång, klargör både Region Skåne och Skånetrafiken.

Cornucopia - 12 jun 15 kl. 08:02

Nej, "vi" klarar inte en krasch

SEB släppte sin sk "sparbarometer" och Bonnier/DI hänger på och proklamerar att svenskarna klarar en krasch. På samma sätt klarar nio kvinnor av att föda en bebis efter en månads graviditet.

Det handlar alltså om sparbarometern, som SEB:s "sparekonom" (en PR-tjänst, som är till för att få kunderna att betala mer pengar för bankens tjänster, t ex genom att låna mer eller köpa dyra fonder, genom att sparekonomen uttalar sig i media) Jens Magnusson kallar "sensationellt kvartal".

Trelleborgs Allehanda - 11 mar 14 kl. 11:00

Trafikverket säger nej även till snäv ringväg

Trafikverket vill inte veta av någon ringväg runt Trelleborg. Det gäller oavsett ifall den börjar i höjd med Skegrie eller dras närmare staden.
I ett nytt yttrande är Trafikverket lika kritisk som tidigare till den så kallade yttre ringvägen, som ska ta sats norr om Skegrie och gå tvärs över slätten för att ansluta till den flyttade hamnen österifrån.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Kinas industri tappar fart

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Nordkorea till angrepp mot Bolton

Nordkorea har gått till angrepp mot säkerhetsrådgivaren John Bolton, som landet vill få bort från Donald Trumps närhet..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Kommunpolis berättar om kampen mot skadegörelse

Bromölla fick nyligen en ny kommunpolis, Max Staude. Han kommer till sessionssalen i kommunhuset den 28 maj. Då ska han informera om brottsläget i Bromölla.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Medan du sov: Här är nattens händelser

Nazistisk affischering avbröts i Kristianstad. Drograttfylleri vid Fjälkinge..

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

EU-topparna tävlar om varandras gunst

Händer sträcks ut. Ödmjukhet visas upp. Men också krav – och motkrav.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Miljön inte viktigast i EU-valet

Väljarnas viktigaste frågor i EU-valet var fred och demokrati. Först på tredje plats kommer en sakfråga – brottsbekämpning..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Sverigebilden har försämrats i USA

Amerikanernas bild av Sverige är fortfarande positiv men har försämrats – samtidigt som kunskapen om det lilla kungariket i norra Europa ofta är låg eller helt obefintlig. Mest negativ är bilden bland dem som studerat i Sverige..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Insändare: Därför skrev vi inte under slutrapporten

Moderaterna valde att inte skriva under Försvarsberedningens slutrapport. Beslutet togs efter att Socialdemokraterna inte varit beredda att ställa sig bakom den ekonomiska ramen på 1,5 procent av BNP till försvaret år 2025. Moderaterna förklarar närmre..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Regeringskris kan bli statskris i Österrike

En skandalvideo från Ibiza har fått den österrikiska politiken att gunga. Och än värre kan det bli i dag, när en misstroendeomröstning mot förbundskansler Sebastian Kurz ska hållas..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Trump har träffat Naruhito

Donald Trump har nu som första utländska statsöverhuvud fått möta den nye japanske kejsaren Naruhito. Efter mötet väntar samtal med premiärminister Shinzo Abe om handelstullar, Nordkorea och framtida relationer..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.