SVT > Inrikes

Friday, 24 May, 15:59

SVT - 15 maj 19 kl. 00:50

Knutsson om Fi: Inga signaler på att det vänderKD går till val på ett lagom EU men i migration- och asylpolitiken vill KD snarare se ett starkare EU. FI har små chanser att behålla sin plats i EU-parlamentet. Den analysen gör SVT:s inrikespolitiske kommentator Mats Knutsson efter att de två toppkandidaterna i EU-valet Sara Skyttedal (KD) och Soraya Post (FI) frågats ut..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Fi, EU, KD, SVT, Mats Knutsson, Sara Skyttedal, Soraya Post

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Knutssonom Fi , Inga, signalerpå att det , vänder
Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Inga nya bränder under natten

Räddningstjänsten har arbetat oavbrutet under natten, men inga nya bränder har blossat upp. – Det har varit lugnt, men det gäller att vara på tå under förmiddagen, när det blir varmare, säger Mattias Långström, brandinspektör tillika pressansvarig vid Bergslagens räddningstjänst..

Nyheter 24 - 22 jan 14 kl. 10:25

"Om 20 år finns det inga fattiga länder"Årligt brev

– År 2035 kommer det inte finnas några fattiga länder kvar i världen, skriver Bill Gates i sitt brev inför 2014.Han förklarar detta med att de länder som för 50 år sedan var så kallade fattiga utvecklingsländer i dag är medelinkomstländer.Kina, Indien och Brasilien är exempel på detta.

Entreprenör24 - 24 jan 14 kl. 17:10

”Inga fattiga länder år 2035″

Han är världens rikaste person och försöker besegra fattigdom i världen. Ikväll gästar han Skavlan och säger att det inte kommer finnas fattiga länder år 2035. Microsoft-grundaren Bill Gates är världens rikaste med en förmögenhet på närmare 76 miljarder dollar.

Nya Wermlands Tidningen - 11 jan 16 kl. 14:48

Inga dödsbränder i Örebro län under 2015

Få dödsbränder. Under 2015 omkom ingen person i Örebro län i brand. I hela riket omkom 113 personer i bränder, vilket var det högsta antalet omkomna på fem år.

DN - 27 maj 13 kl. 07:47

Antalet svenska bönder minskar dramatiskt

Billiga importpriser hotar svenska bönder. Antalet mjölkbönder har halverats på tio år, och allt fler köttbönder lägger ner sin produktion ? trots att vi äter allt mer kött.

BT - 22 jul 14 kl. 16:31

Sveriges grisbönder har förts till slakt

Tänker du lägga svensk fläskfilé på grillen i sommar? Glöm det. Om du inte kan tänka dig billig (halva priset) antibiotikabehandlad dansk fläskfilé.

Nya Wermlands Tidningen - 02 jan 17 kl. 12:14

Antalet olyckor och bränder ökade under 2016

Inga ljusrelaterade bränder inträffade under hela december i fjol inom Räddningstjänsten Karlstadsregionen, vilket förstås är positivt. Totalt sett ökade dock antalet bränder under 2016, varav ett par med mycket tragisk utgång..

DN - 10 apr 19 kl. 16:48

”Satsning på biodrivmedel förutsätter att andra länder inte tar efter”

REPLIK DN DEBATT 8/4. Vi talar ofta om att svensk klimatpolitik ska vara ett föredöme som andra tar efter. Men användningen av biodrivmedel i transportsektorn bygger tvärtom på motsatsen, att inga andra länder tar efter, skriver Christofer Fjellner (M), Europaparlamentariker..

Expressen - 21 jan 14 kl. 21:35

Bill Gates: Inga fattiga länder kvar efter 2035

Fattigdomen är så gott som utrotad år 2035. Det spår Microsoftgrundaren och miljardären Bill Gates, skriver CNET..

Västerbottens Folkblad - 16 nov 14 kl. 22:48

[PLUS] Sex stygn – inga trasiga tänder

Det såg väldigt otäckt ut. Björklövens Tommy Wargh blödde ymning och isen färgades röd..

Fler nyheter från SVT

SVT - 7 timmar sedan

Greta Thunberg: “Tacksam att jag får en chans att föra ut mitt budskap” 

I dag strejkar ungdomar över hela världen för klimatet. Alla med inspiration från svenska Greta Thunberg. Hon har träffat påven och världsledare för att prata om klimatet, men själv tror hon inte att det är dessa möten som kommer att skapa förändring.

SVT - 7 timmar sedan

M och FI i het EU-debatt om lag och rätt

Med bara dagar kvar till Europavalet möttes partiledarna för Feministiskt initiativ och Moderaterna i en bitvis hetlevrad debatt i Morgonstudion om lag och rätt. En stor del av debatten kom att kretsa kring organiserad brottslighet, och vilka insatser som kan motverka den..

SVT - 8 timmar sedan

Elisabeth Marmorstein om Moderaterna: “Välkommen framgång för en pressad partiledning” 

Vänsterpartiet tappar och Moderaterna ökar, med bara dagar kvar till EU-valet. Skulle valresultatet från Novus mätning stå sig är det första gången sedan 2010 som Moderaterna går framåt. – Det skulle förstås vara en välkommen framgång för en pressad partiledning, säger SVT:s politiska reporter Elisabeth Marmorstein.

SVT - 8 timmar sedan

Dags för den andra globala klimatstrejken

Det är dags igen. I dag fredag samlas hundratusentals människor, världen över, för att delta i den andra globala strejken för klimatet. Senast detta gjordes deltog minst 1,8 miljoner människor i över 125 länder.

SVT - 9 timmar sedan

Studenter vill få universiteten att halvera utsläppen

Landets lärosäten ska halvera sina utsläpp på fyra år. Det kräver studenterna bakom initiativet Klimatstudenterna. Och det ska bland annat ske genom att minska resandet.

SVT - 9 timmar sedan

Handelsstudenten Cecilia: Därför kämpar jag för klimatet

För Cecilia Nyquist vaknade engagemanget för klimatet när hon var 12 år och satt i sina föräldrars bil. -Jag fick dödsångest, säger hon..

SVT - 9 timmar sedan

V tappar och M ökar inför EU-parlamentsvalet

Med bara två dagar kvar till EU-parlamentsvalet står det klart att Vänsterpartiet tappar väljare. Det visar en ny mätning från SVT/Novus..

SVT - 16 timmar sedan

S och M debatterade sociala frågor i kvällens Aktuellt

Med bara tre dagar kvar till EU-valet är de sociala frågorna några av de hetaste i den svenska EU-valsdebatten. Toppkandidaterna Heléne Fritzon (S) och Tomas Tobé (M) debatterade hur mycket EU ska lägga sig i frågor som föräldraledighet, arbetsvillkor och abort i torsdagens Aktuellt..

SVT - 18 timmar sedan

Nya databasen: Facebook-budskapen som bara når män – eller bara kvinnor

Stefan Löfvens slagord om arbetsmiljö hamnade hos manliga Facebookanvändare. En annons med lovord över Feministiskt initiativs inflytande i EU-parlamentet nådde bara kvinnor. SVT har med hjälp av Facebooks nya data kunnat kartlägga könsfördelningen bland de politiska annonserna..

SVT - 20 timmar sedan

Alternativ för Sverige-affischer togs bort: ”Ett arbetsmiljöproblem”

Det högernationalistiska partiet Alternativ för Sverige har under valrörelsen flera gånger stoppats från att annonsera. På bussarna i Västerås tog Västmanlands lokaltrafik ned affischerna med hänvisning till reaktioner som kommit från resenärer och allmänhet. – Det påverkar oss negativt, säger partiledare Gustav Kasselstrand..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.