Expressen > Nyheter

Friday, 24 May, 15:59

Expressen - 15 maj 19 kl. 00:49

Putin hyllar Mueller-rapporten: ”En objektiv undersökning”Relationen mellan USA och Ryssland kan förbättras.Det menar både USA:s inrikesminister Mike Pompeo och president Vladimir Putin som båda träffades under tisdagen. Parterna ska också bland annat ha diskuterat Venezuela, Syrien och situationen med Nordkorea, uppger flera medier..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Mueller, USA, Ryssland, Mike Pompeo, Vladimir Putin, Venezuela, Nordkorea

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Putin, hyllar, Mueller-rapportenEn , objektiv, undersökning
SVT - 18 apr 19 kl. 22:26

Demokraterna: Barr förvränger budskapet i Mueller-rapporten

Budskapet i Mueller-rapporten har förvrängts av justitieministern – detta anser flera demokratiska toppolitiker i USA. Nu kräver de att både utredaren Robert Mueller och ministern William Barr vittnar inför kongressen. – Ansvaret faller nu på kongressen att hålla presidenten ansvarig, säger demokraten Jerrold Nadler..

Expressen - 10 apr 19 kl. 16:39

Trump: ”Jag har inte läst Mueller-rapporten”

WASHINGTON DC. Donald Trump hävdar att han ännu inte tagit del av Rysslandsutredningen. Justitieministern William Barr ville i går inte svara på om Vita huset fått tillgång till rapporten.

SVT - 18 apr 19 kl. 17:19

Släppta Mueller-rapporten: Donald Trump försökte ta kontroll över utredningen

När Mueller-rapporten nu offentligjorts i USA kommer de första bedömningarna från medier som tagit del av den. Enligt Reuters uppger rapporten att advokater hade svårt att bedöma om det handlade om förhindrande av rättvisan, och att ett traditionellt åtalsbeslut inte gjordes..

SVT - 09 apr 19 kl. 16:10

William Barr: Mueller-rapporten släpps inom en vecka

Den så kallade Mueller-rapporten om rysk inblandning i amerikanska presidentvalet 2016 kommer att släppas inom en vecka, rapporterar nyhetsbyrån AFP och hänvisar till ett uttalande under tisdagen från justitieminister William Barr..

DI - 15 apr 19 kl. 06:04

Mueller-rapporten splittrar kongressen

WASHINGTON. I veckan ska Mueller-rapporten offentliggöras. Trots att den är skalad från hemlig information väntas debatten om president Trumps eventuella skuld ta ny fart.

Expressen - 18 apr 19 kl. 07:33

Mueller-rapporten kommer att släppas i kapad version

I dag offentliggörs den efterlängtade Mueller-rapporten.Enligt CNN handlar det om två versioner – en kapad version till allmänheten, och en hel version som ska ges till ett fåtal inom kongressen.Orsaken är att innehållet riskerar att leda till för stor skada för enskilda..

DI - 22 apr 19 kl. 14:35

Trump sitter säkert efter Mueller-rapporten

NEW YORK. Även om Mueller-rapporten visade sig innehålla en hel del smuts om Donald Trump innebär dess slutsatser en seger för presidenten.  Han ser nu ut att sitta säkert fram till valet 2020.

SR - 08 maj 19 kl. 19:37

Vägrar lämna ut hela Mueller-rapporten

Vita huset försöker nu stoppa kongressens försök få ta del av mer information från Mueller-rapporten. Donald Trump åberopar en tolkning av konstitutionen som ger vita huset rätt att hålla viss information hemlig..

DN - 23 mar 19 kl. 17:32

Juridiskt krig väntar om Mueller-rapporten

WASHINGTON. Efter 675 gastkramande dygn har Rysslandsutredaren Robert Mueller äntligen satt punkt. Nu väntas ett juridiskt krig ta vid mellan demokrater i kongressen och Vita huset om hur mycket av den hemligstämplade rapporten som allmänheten bör få se.

Expressen - 23 mar 19 kl. 17:11

Justitieministern vill avslöja Mueller-rapporten i kväll

I går lämnade Robert Mueller över sin Rysslandutredning till utrikesdepartementet. Redan i kväll kan justitieministern William Barr presentera slutsatser, enligt uppgifter till Fox News..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

Sabotage stängde skola – eleverna skickades hem

Tidigt på fredagen upptäcktes ett stort inbrott på Mjällby skola.På grund av inbrottet har högstadieeleverna fått skickas hem. – Det är väldigt mycket skadegörelse, säger Daniel Nilsson, kommunens fastighetsingenjör..

Expressen - 15 minuter sedan

M:s krav på Löfven – tillsätt utredning om migrationen innan sommaren

Moderaterna kommer att kräva avslag på regeringens förslag om anhöriginvandring – och menar nu att den parlamentariska utredningen om migrationspolitiken tillsätts redan innan sommaren. Det stod klart på fredagen. – Det brinner i knutarna, säger Moderaternas partiledare Ulf Kristersson till Expressen.

Expressen - 30 minuter sedan

Minst 15 ungdomar döda efter brand i Indien

Minst 15 studenter har dött efter kraftig brand i Indien, skriver Times of India. Flera personer ska ha hoppat från andra våningen för att fly lågorna. .

Expressen - 30 minuter sedan

Jan Björklund återvänder till försvaret – blir reservofficer

Liberalernas avgående partiledare Jan Björklund, 57, återvänder under sommaren till Försvarsmakten – som reservofficer. Det berättar han nu för Expressen. – Hotet från Ryssland och den ryska upprustningen och aggressionen gör att jag känner att det är viktigt.

Expressen - 30 minuter sedan

Drönarbild avslöjade Helens trädgård: ”Det är kränkande”

En drönarbild på mäklarjätten Bjurfors hemsida visade upp nästan hela Helen Nilssons trädgård. Men det fanns ett problem - det var grannfastigheten som var till salu. – Jag tyckte inte det kändes okej, säger Helen Nilsson..

Expressen - 45 minuter sedan

Röstningslokal stängde under klimatstrejk: ”Vi följer vallagen”

Under fredagen hålls en global skolstrejk för klimatet, och även i Malmö demonstreras det.Demonstrationen hölls utanför Malmö Stadshus, där man även kan förtidsrösta.Men röstningslokalen stängde under tiden för demonstrationen.

Expressen - 45 minuter sedan

Nationaldagsfirande ställs in: Innebär säkerhetsrisk

Nationaldagsfirandet ”Mosquito” på Kungsholmen i Stockholm har arrangerats av tv-producenten och programledaren Thomas Gylling, 62, sedan många år. Nu har festen ställts in av polisen och stadsdelsförvaltningen – den bedöms utgöra en ”säkerhetsrisk”. – Polisens representant ifrågasatte varför det viftades med andra flaggor än den svenska och sa att det inte var några vanliga familjer med picknickkorgar som kom på besök, säger Thomas Gylling till Dagens Nyheter, DN.

Expressen - 1 timme sedan

Isabella hånade hemlösa – fick testa att bo på gatan

Isabella, 21, lever ett ekonomiskt oberoende lyxliv.Hon såg ner på hemlösa och beskrev deras liv som ”bekväma”.Men när hon fick testa att bo på gatan några nätter förändrades hennes syn totalt, skriver The Sun.

Expressen - 5 timmar sedan

Löfven inför internationell konferens om antisemitism

Nästa stora internationella konferens om antisemitismen ska hållas i Malmö. Inbjudna till mötet är stats- och regeringschefer från en stor del av världen, liksom en rad kända experter.– Det här är ett viktigt steg i arbetet att bekämpa antisemitism, säger statsminister Stefan Löfven..

Expressen - 1 timme sedan

Ny smällare kastades mot Jimmie Åkesson under tal

En ny banger har kastats mot Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson.Denna gång i samband med ett framträdande i Tranås i norra Småland. Partiledaren utsattes för en liknande attack i Mariestad under gårdagen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.