Barometern > Nyheter

Sunday, 26 May, 21:49

Barometern - 15 maj 19 kl. 00:23

Säg samma sak också till de svenska väljarnaI försvarsberedningen ställer sig Socialdemokraterna och Miljöpartiet sig bakom ett ökat europeiskt försvarssamarbete. I valrörelsen på hemmaplan tonas frågorna ned..
Läs mer på Barometern
Läs mer om:
Socialdemokraterna, Miljöpartiet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sägsamma , sakockså till de svenska , väljarna
BT - 21 aug 14 kl. 22:10

Det var rätt av Reinfeldt att tala allvar med väljarna

Gårdagens SVT-utfrågning av statsminister Fredrik Reinfeldt (M) var befriande. Äntligen talade Reinfeldt till punkt. Det blev en bra intervju om vad han och Alliansen har åstadkommit under två mandatperioder, och om varför regeringen söker fortsatt förtroende.

Sydsvenskan - 15 dec 14 kl. 07:04

"Väljarna vill veta vad politiken kostar."

Att de sju etablerade partierna gör sitt bästa för att utestänga Sverigedemokraterna från politiskt inflytande är uppenbart. Metoderna varierar, men har en sak gemensamt: inget prat om invandringen. Jag tvivlar på att detta är en framgångsrik strategi.

Dagensanalys.se - 04 maj 17 kl. 13:03

Olle F. förklarar: Ska säljarna styra reklamen?

”De här annonserna har ingenting med verkligheten att göra. Ingen kund skulle tänka eller göra så där.” Den småländska regionchefen var upprörd.

Sydsvenskan - 27 feb 13 kl. 06:30

564 dagar kvar tills väljarna får avgöra

Söndagen den 14 september 2014 är det dags för skåningarna att rösta om vilka som ska styra Region Skåne de kommande fyra åren.Det kan tyckas långt dit. Ändå är valrörelsen i full gång.

Alliansfritt Sverige - 14 nov 13 kl. 10:25

FP-topp: jämställdhet berör hälften av väljarna

Idag öppnar Folkpartiets landsmöte. Det blir tre dagar där liberaler pratar om värnskatt, Immanuel Kant och påminner varandra om logiska felslut. Partiet som möts Västerås är parti som har blivit ett småparti bland andra, tappat allt förtroende i sin enda profilfråga och en nuvarande partieldare som ifrågasätts offentligt.

DN - 10 mar 14 kl. 06:00

Ewa Stenberg: Högsta prioritet är att få väljarna till vallokalen

När den allmänna opinionen blir mer skeptisk till EU följer de politiska partierna efter. De flesta partierna har blivit mer kritiska i sina budskap. För dem handlar EU-valet främst om en sak: att få väljarna att gå till vallokalen..

SVT Debatt - 11 apr 14 kl. 10:52

Väljarna genomskådar dubbelspelet kring datalagringen

EU Efter att EU-domstolen har ogiltigförklarat datalagringsdirektivet har de borgerliga partierna noll trovärdighet i frågor som rör övervakning och integritet. Även de röd-gröna partierna bör klargöra hur man ska hantera frågan, eftersom (S) har spelat en nyckelroll. Centerns ledamot i Europaparlamentet, Kent Johansson, skriver här på SVT Debatt att han gläds åt att EU-domstolen har ogiltigförklarat EU:s datalagringsdirektiv.

BT - 27 dec 14 kl. 20:00

Hermansson: Breda uppgörelser lägger större ansvar på väljarna

Decemberuppgörelsen borde rätteligen kallas ”Julmiraklet”. Tänk vad lite ledigt, julmat och evangeliets budskap om god vilja till var och en kan göra med styvnackade och prestigebundna politikers förmåga till omtänkande. Så kan man givetvis idealisera det faktum att extravalet i sig var en omöjlighet, ett feltänkande som i rådande opinionsläge inte hade förändrat någonting alls.

Nyheter 24 - 07 okt 13 kl. 07:22

"Reinfeldt vann debatten ? men kan ha förlorat väljarna"I övrigtMissade du debatten?

Kommer ni ihåg hur det var inför valet 2006? Dåvarande statsministern hette Göran Persson och var socialdemokrat. När det var dags för tevedebatter fick han kritik för att vara mästrande, arrogant och hånfull.

Alliansfritt Sverige - 12 aug 14 kl. 16:58

Fyra borgerliga ledarsidor med en sak gemensamt: De ger sig på Jan Björklund

Det händer inte ofta men när det händer är det värt att uppmärksamma. Vi talar så klart om att fyra borgerliga ledarsidor har kritiserat alliansen den senaste tiden och där samtliga helt fokuserat på att kritisera utbildningsminister Jan Björklund (FP). Det handlar om Dagens Nyheter, Göteborgs Posten, Expressen och Corren.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Väljarna vill se samarbete med SDSå många vill samarbeta med SD – parti för parti

Moderaternas Fredrik Reinfeldt var under sina åtta år som statsminister mycket tydlig med en sak: Han skulle aldrig någonsin samarbeta med Sverigedemokraterna. Men bland hans väljare finns en annan linje. Enligt en undersökning från Ipsos som Dagens Nyheter publicerar på onsdagen vill hela 53 procent av Moderaternas väljare att de andra riksdagspartierna ska samarbeta med Sverigedemokraterna.

Fler nyheter från Barometern

Barometern - 1 timme sedan

Man död i fyrhjulingsolycka i Norrbotten

Barometern - 1 timme sedan

SD kan bli vinnare – trots tafsskandalen

Trots en skandal kring partiets toppnamn kan Sverigedemokraterna bli en av det svenska EU-valets stora vinnare. Partiet ser ut att bli näst störst, enligt de flesta opinionsmätningarna..

Barometern - 45 minuter sedan

Dansk Folkeparti åker på pisk i EU-val

Högerpopulistiska Dansk Folkeparti ser ut att göra ett katastrofval. Stödet har mer än halverats och partiet tappar tre av de fyra platser man haft i EU-parlamentet, enligt vallokalsundersökningar..

Barometern - 45 minuter sedan

TT-FLASH: L på 4,4 procent

Liberalerna, som i opinionsmätningar legat nära fyraprocentsspärren, får 4,4 procent, enligt SVT:s vallokalsundersökning..

Barometern - 45 minuter sedan

TT-FLASH: SD tredje störst

SD blir tredje största parti med 16,9 procent. S får 25,1 procent enligt SVT:s valu och blir största parti. M får 17,6 och C 10,3..

Barometern - 45 minuter sedan

Allegri avslutade med förlust i Juventus

Barometern - 30 minuter sedan

S blir största parti och L klarar sig kvar

Socialdemokraterna blir största parti i EU-valet med 25,1 procent, enligt SVT:s vallokalsundersökning (Valu). Därefter kommer Moderaterna som ökar till 17,6 procent, strax före Sverigedemokraterna som får 16,9 procent. Liberalerna, som riskerat att åka ut, ser ut att klara sig och får 4,4 procent..

Barometern - 30 minuter sedan

Rosenqvist i krasch – bröt Indy 500

Barometern - 30 minuter sedan

Dagboksskrivaren Klas Beyer tog hem "Robinson"

Efter att ha segrat i en hinderbana som krävde såväl snabbhet som balans och fingerfärdighet blev det klart att Klas Beyer är årets vinnare av "Robinson"..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.