DN > Kultur

Sunday, 26 May, 23:44

DN - 15 maj 19 kl. 00:14

Martin Kragh anmäler Aftonbladet till JK för förtalRysslandsforskaren Martin Kragh har anmält Aftonbladet till Justitiekanslern för förtal efter att han bland annat benämnts som ”ett demokratiskt problem”. – Aftonbladets utpekanden är extremt grova, säger Martin Kragh..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Kragh, Aftonbladet, JK, Martin Kragh, Justitiekanslern

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Martin, Kragh, anmäler, Aftonbladettill JK för , förtal
SVT - 14 maj 19 kl. 17:18

Rysslandsforskaren Martin Kragh JK-anmäler Aftonbladet

Rysslandsforskaren Martin Kragh anmäler Aftonbladet till Justitiekanslern, rapporterar Sveriges Radio. Anmälan gäller flertalet publiceringar i tidningen där Kragh utpekats som bland annat ”ett demokratiskt problem”..

Expressen - 14 maj 19 kl. 23:08

Forskaren Martin Kragh JK-anmäler Aftonbladet

Martin Kragh, chef för Rysslands- och Eurasienprogrammet på Utrikespolitiska institutet, anmäler Aftonbladet till Justitiekanslern, JK, för förtal, vilket ”Studio ett” i Sveriges Radio var först med att rapportera.– De helt ogrundade anklagelser de har riktat mot mig har fått väldigt negativa för mig som person och i mitt yrke, säger Martin Kragh. .

Expressen - 01 feb 18 kl. 15:43

JUST NU: Martin Timell anmäler SVT och TV4

Martin Timell anmäler SVT och TV4 till Granskningsnämnden..

Expressen - 22 nov 17 kl. 12:11

Martin, 31, anmäler Postnord – paketen levererades aldrig

Martin Emond, 31, väntade förgäves på att Postnord skulle leverera hans paket.Vid två tillfällen på mindre än en vecka fick han själv sätta sig i bilen för att hämta ut sina prylar. Nu anmäler han företaget.

SVT - 01 feb 18 kl. 15:38

Martin Timell anmäler SVT och TV4 till Granskningsnämnden

Efter anklagelser om trakasserier under Metoo-rörelsen i höstas fick programledaren Martin Timell lämna sina uppdrag på TV4. Nu anmäler Timell SVT, TV4 och SR till Granskningsnämnden för att ha namngivit honom och på så sätt orsakat publicistisk skada..

Barometern - 01 feb 18 kl. 16:36

Timell anmäler flera medier

Före detta "Äntligen Hemma"-profilen Martin Timell anmäler SR, TV4 och SVT till Granskningsnämnden. Orsaken är publicering av hans namn under höstens Metoo-rörelse, rapporterar SVT. "Jag har ingen samhällsbärande funktion utan är bara en tv-snickare.

Helsingborgs Dagblad - 01 feb 18 kl. 16:18

Timell anmäler flera medier

Före detta "Äntligen Hemma"-profilen Martin Timell anmäler SR, TV4 och SVT till Granskningsnämnden. Orsaken är publicering av hans namn under höstens Metoo-rörelse, rapporterar SVT. ”Jag har ingen samhällsbärande funktion utan är bara en tv-snickare.

Dagens Media - 19 mar 15 kl. 09:21

Martin Fredriksson anmäler Dagens Samhälle och Ola Sandstig

Granskningen av Researchgruppen som stoppades av Fokus har nu publicerats i Dagens Samhälle. Nu PO-anmäls tidningen av Martin Fredriksson..

Aftonbladet - 10 dec 12 kl. 18:28

H&M anmäler Kalla fakta

Anmäler till granskningsnämnden ? redan innan programmet sänts.

Fler nyheter från DN

DN - 2 timmar sedan

Magnus Säll väljer fyra sorters turkisk nypsykedelia

Den turkiska psykedeliska rocken från 1960- och 70-talen blev hajpad för några år sedan. Nu har deras efterföljare kommit. Sångerskan Gaye Su Akyol, som själv har deltagit i protesterna mot Erdogan, har sagt att alla nya artister är den enda goda effekten av den politiska situationen i landet..

DN - Igår: 21:00

Skivrecension: Nu kan Ison & Fille fortsätta hur länge som helst

Efter att både ha nått över mållinjen och gjort ett ärevarv visar Ison & Filles nya album att de ändå fortsätter att utvecklas, som vuxnare artister men med många yngre gäster..

DN - Igår: 12:28

Temperaturen höjs i Cannes

Hur ska det gå i Cannes i kväll? Tar Pedor Almodóvar hem Guldpalmen?.

DN - Igår: 06:12

”Jag måste få vara jag, inte en story”

Laleh har bott i L A i fem år och kan inte tänka sig att flytta hem. Hon har ett uppdrag: att ­bevisa att det inte bara är män som kan ­skriva hits och producera musik. Nu ­väntar fyra månader i Sverige och en jätteturné.

DN - Igår: 23:52

Jenny Colgan: Romanser är vanligare i folks liv än mord

Jenny Colgan skriver feel good-böcker om Skottland och Cornwall, brödbakning, lugn och ro. Själv bor hon i ett slott och hatar det skotska klimatet. Lotta Olsson har mött en författare som uppfostrat sin familj att hålla tyst när hon redigerar..

DN - I förrgår: 21:00

Skivrecension: Morrissey söker det missförstådda på ”California son”

När den politiskt problematiske Morrissey nu ger ut en skiva med protestsånger tycks det ofta handla om att ha allt emot sig, men framför allt hörs det hur hemma han är i tårdrypande orkesterschlager..

DN - I förrgår: 14:46

Stjärtar, stjärtar, och åter stjärtar i kontroversiell film

Cannes. Både en av skådespelarna och flera besökare lämnade visningen när den kontroversiella regissören Abdellatif Kechiches nya film premiärvisades. Den består mest av bilder på unga kvinnors bakdelar..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.