YA > Nyheter

Tuesday, 21 May, 21:30

YA - 15 maj 19 kl. 00:10

Festival ställer frågan om meningen med livetExistensfestivalen i Kivik arrangeras under sensommaren för andra gången. I år är temat ingenting mindre än ”Meningen ?” med ett sökande frågetecken som en färdriktning. I år gästas festivalen av bland andra artisten Emil Jensen, skådespelaren Pernilla August, psykiatern Anders Hansen , jazzmusikern Jan Lundgren och sångerskan Hannah Svensson..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Kivik, Meningen, Emil Jensen, Pernilla August, Anders Hansen, Jan Lundgren, Hannah Svensson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Festival, ställer, fråganom , meningenmed , livet
Skånskan - 16 jun 16 kl. 13:22

Måns laddar för egen festival

Kultur och Nöje Han håller som bäst på att beta av En svensk klassiker, men Måns Zelmerlöw laddar också för sommarens spelningar. Först ut i Sverige är den på hans egen festival, Summer On, i Båstad den 7 juli. I år är Måns extra nöjd med startfältet på tredagarsfestivalen.

Skånskan - 03 aug 18 kl. 21:12

Final för Big Five Festival

Malmö Att testa Parkour, träna el­ler be­kämpa en upp­blåst hin­der­ba­na lockade inte så många i eftermiddagshetten.
Ak­ti­vi­teterna som lockade flest på Malmö stads gra­tis­fes­ti­val för barn på Möl­le­plat­sen, Big Five Festival, var de som låg i skug­gan.Malmö stads stora som­mar­sats­ning Big Five fes­ti­val har kommit till den femte och sis­ta des­ti­na­tionen den här som­maren.

Uppsalanyheter.se - 09 apr 18 kl. 01:02

Succé för nya West Wind Festival på Hijazz Klubb

Artisten och Uppsalaprofilen Pelle Lundblads festival West Wind Festival har hållits på Hijazz Klubb med massor av musik och publiksuccé. Två utsålda kvällar i rad för fick Uppsalapubliken uppleva musik av i huvudsak lokala band.Artisten och Uppsalaprofilen Pelle Lundblads festival West Wind Festival har hållits på Hijazz Klubb med massor av musik och publiksuccé.

Uppsalanyheter.se - 14 aug 16 kl. 11:08

Recension: Värdig final på 10-årig festival - Uppsala Progressive Rock Festival

Vi fick uppleva en fin blandning av musik från fyra olika band i Parksnäckan denna lördagseftermiddag/kväll när Uppsala Progressive Festival genomfördes för tionde gången. Vädret visade sig också från en bättre sida än tidigare under veckan. Vi fick uppleva en fin blandning av musik från fyra olika band i Parksnäckan denna lördagseftermiddag/kväll när Uppsala Progressive Festival genomfördes för tionde gången.

Trelleborgs Allehanda - 27 jun 14 kl. 13:44

Lena Willemark inleder festival i Rättvik

Till helgen intar Euroradio Folk Festival Rättvik. Riksspelmannen Lena Willemark inleder festivalen med ett nytt verk, "Blåferdi - Den blå färden", som inspirerats av författaren Siri Hustvedt och som hon sjunger på älvdalsmål.
Det var 29 år sedan Euroradio Folk Festival sist kom till Sverige, då på Waxholms Visfestival 1985.

Kristianstadsbladet - 27 jun 14 kl. 13:44

Lena Willemark inleder festival i Rättvik

Till helgen intar Euroradio Folk Festival Rättvik. Riksspelmannen Lena Willemark inleder festivalen med ett nytt verk, "Blåferdi - Den blå färden", som inspirerats av författaren Siri Hustvedt och som hon sjunger på älvdalsmål.
Det var 29 år sedan Euroradio Folk Festival sist kom till Sverige, då på Waxholms Visfestival 1985.

Kristianstadsbladet - 07 feb 13 kl. 10:42

Festival fick nej i kammarrätten

Polisfakturorna för Åhus Beachhandboll Festival 2011 cirkulerar fortfarande runt i rättssystemet. Åhus Beachhandboll hade överklagat till kammarrätten, men för några dagar sedan fick man beskedet att kammarrätten inte kommer att göra någon prövning av fallet. Nu vänder man sig till sista och högsta instans ?

Kristianstadsbladet - 30 maj 12 kl. 23:33

Nödvändigheter för en bra festival

Foto: Annica Jönsson
Med ett begränsat utrymme i väskan gäller det att välja vad som ska packas med omsorg. Vi har pratat festival-kit med ett kompisgäng bestående av både proffs och nybörjare.
?

SN - 24 jun 13 kl. 17:08

FRÅGAN Ska du på festival i sommar?

Snart smäller det. På torsdag börjar Bråvallafestivalen i Norrköping. SN:s Janna Holmqvist och Hugo Leijon tog en sväng på stan i Nyköping för att kolla läget lokalt..

Fler nyheter från YA

YA - 10 minuter sedan

Vanstad vassast i toppmöte

Så gick det i division 6-fotbollen..

YA - 5 minuter sedan

"Vardagsproblem tolkas som psykisk ohälsa"

Socialstyrelsen larmar om en kraftig ökning av psykisk ohälsa bland unga – men tre forskare efterlyser fler perspektiv på frågan än de rent medicinska. "Det bästa är kanske inte att få en diagnos och behandlas med läkemedel", skriver de i en debattartikel..

YA - 30 minuter sedan

Tjänster försvinner när kommunen ska spara

Flera chefstjänster försvinner helt nu när förhandlingarna är klara för kommunens senaste omorganisation. Omorganisationen innebär att Kultur och fritid går in under Samhällsbyggnad, och därmed är det samhällsbyggnadschef Niklas Sommelius som chefar för båda enheterna. .

YA - 30 minuter sedan

”Inte rimligt om cancertiderna ökar”

”Det är inte bra att väntetiderna har ökat!” Det säger ledande sjukvårdspolitiker efter Kb:s avslöjande om att ledtiderna till cancerbehandling i flera fall har blivit längre, trots miljonsatsningar..

YA - 1 timme sedan

"La scandaleuse" skäms inte för det förflutna

För tio år sedan var Zahia Dehar medelpunkten i en av fransk fotbolls största skandaler någonsin. Spelarna Franck Ribéry och Karim Benzema stod åtalade för att ha haft sex med Dehar, som var minderårig prostituerad. Händelserna ledde till att Dehar i franska medier kallades "la scandaleuse"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.