YA > Lokalt

Sunday, 26 May, 09:29

YA - 15 maj 19 kl. 00:01

”Många vill få renoverat och behålla det gamla”Norrlycke glasmästeri har funnits i 40 år. Och arbetet har förändrats en del genom åren. Men Lars-Åke Persson säger aldrig nej till ett jobb, hur ovanlig förfrågan än må vara. .
Läs mer på YA
Läs mer om:
Lars-Åke Persson

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Många vill , renoveratoch , behålladet , gamla
Dagens Medicin - 30 okt 18 kl. 11:31

Läkare vill behålla gamla akuten på Karolinska

Sjukhusets läkarförening föreslår att akuten på Gamla Karolinska ska vara kvar tills att lokaler blivit färdiga på andra sjukhus. Landstinget ska ta del av förslaget..

YLE - 16 jan 15 kl. 12:15

Jakobstad får behålla filmklubben

Jakobstad får behålla filmklubben. I samband med ägarbytet för KinoCity biografen ville de nya ägarna bakom BioRex kedjan lägga ner den snart 40-åriga verksamheten. Filmklubben i Jakobstad kommer att fortsätta åtminstone under våren.

Kristianstadsbladet - 21 jul 14 kl. 13:01

Rederier vill behålla vapen ombord

I ett år har svenskflaggade handelsfartyg haft rätt att ha vapen ombord för skydd mot pirater, men hittills har inte ett enda skott avlossats. Trots det vill rederierna behålla möjligheten att beväpna sig - något som kan leda till ökat våld, menar forskare.
Runt 20 svenskflaggade fartyg är i dag beväpnade, enligt Sveriges redareförening.

BT - 21 jul 14 kl. 13:01

Rederier vill behålla vapen ombord

I ett år har svenskflaggade handelsfartyg haft rätt att ha vapen ombord för skydd mot pirater, men hittills har inte ett enda skott avlossats. Trots det vill rederierna behålla möjligheten att beväpna sig - något som kan leda till ökat våld, menar forskare. Runt 20 svenskflaggade fartyg är i dag beväpnade, enligt Sveriges redareförening.

Eurosport - 29 aug 13 kl. 12:45

Cykel - Rasmussen får behålla resultat trots dopning

Michael Rasmussen använde en lång rad dopnginspreparat under sin karriär. Men till skillnad från Lance Armstrong får dansken troligen behålla sina gamla resultat..

GT - 24 sep 13 kl. 09:23

Andersson: Nu måste Blåvitt behålla kylan

GÖTEBORG. När Philip Haglund pangade in 3-1 på straffen på tilläggstid sparkade han även bort AIK från guldjakten. För Blåvitt gäller att fortsätta behålla kylan.

BT - 21 feb 19 kl. 10:00

123-åriga mössföretaget vill behålla hjärtat i Sätila

Kompetensförsörjning gör att många företag flyttar till större orter, men på det 123 år gamla företaget Sätila of Sweden gör man allt för att kunna behålla verksamheten på orten. – Att flytta från Sätila skulle vara som att slita ut hjärtat ur kroppen, säger vd:n Sara Nevander..

Sydsvenskan - 21 apr 19 kl. 09:53

Olovlig förare får behålla dyr bil

En körkortslös man i Dalarna får behålla sin bil, trots att han flera gånger gripits för olovlig körning, skriver SVT Dalarna. Anledningen: fordonet är dyrt. I tingsrättens dom mot mannen uppskattas värdet på den fem år gamla bilen till 300 000 kronor..

Helsingborgs Dagblad - 21 apr 19 kl. 09:53

Olovlig förare får behålla dyr bil

En körkortslös man i Dalarna får behålla sin bil, trots att han flera gånger gripits för olovlig körning, skriver SVT Dalarna. Anledningen: fordonet är dyrt. I tingsrättens dom mot mannen uppskattas värdet på den fem år gamla bilen till 300 000 kronor..

PrivataAffärer - 09 nov 18 kl. 11:26

Hernhag: Ett investmentbolag värt att behålla

Köp Marcus senaste bok: Bli rik och fri med aktier Investgubben: Jag har följt dina råd med investmentbolagen Bure, Investor och Latour. Utvecklingen har varit långt över förväntan. Bure har varit bäst.

Dagens PS - 02 feb 18 kl. 07:00

Krönika: Sossar ljuger för att behålla makten

Regeringen och V fortsätter att slösa med våra skattemedel och ljuger dessutom om det allt medan journalister och media eldar på lögnen. Det handlar så klart om debatten om vinster i välfärden. Detta är en krönika.

Fler nyheter från YA

YA - 13 timmar sedan

Stora Motordagen lockade många fordonsentusiaster till Skurup

Mopeder, Harley Davidssons, sportbilar och en hel del veteraner. Skurups stora motordag samlade många människor som fick visa upp sina glänsande fordon i solen. .

YA - I förrgår: 00:00

Idag tas beslutet – blir det en ny grundskola?

Vid senaste fullmäktigemötet hanns ärendet inte med. Men ikväll väntas Skurup politiker ta beslut om huruvida det ska byggas en ny grundskola i Rydsgård eller inte..

YA - Igår: 12:21

Cruising: här får man inte parkera

När Skurups stora motordag går av stapeln på lördag den 25 maj innebär det parkeringsförbud utmed gatorna runt torget under hela dagen..

YA - Igår: 10:15

Tennistävling behöver fler frivilliga

För att få ihop en tävling som Svaneholm open krävs det frivilliga som ställer upp. På måndag bjuder därför arrangören 3RS development in till en träff på Svaneholms slott för att hitta flera volontärer..

YA - I förrgår: 06:00

Kommunen tar krafttag i kampen mot jättelokan

– Det är en evig kamp att bekämpa jättelokan, säger Skurups miljöstrateg Lena Johansson. Ett kommande möte mellan kommun och markägare ska förhoppningsvis leta till man tillsammans kan fortsätta kampen på ett mer effektivt sätt. .

YA - I förrgår: 00:01

Långlördag och grillad korv hos Kupan

Imorgon är det långlördag med extra generösa öppettider i Skurup, och det firas lite extra hos Röda Korsets Kupan vid Femkorset..

YA - I förrgår: 18:24

Ungt par döms till fängelse för utpressning och misshandel

En kvinna från Rydsgård döms till fängelse efter att tillsammans med sin 19-årige pojkvän bland annat ha slagit hennes ex med en rasp i huvudet och försökt preja honom med bil och slagit en slägga i vindrutan. Det hela som en del av en längre utpressning mot mannen..

YA - 22 maj 19 kl. 14:10

Skadegörelse: Polisen efterlyser vittnen

Natten till onsdagen blev ett antal bilar som stod parkerade på Nygatan i Rydsgård repade med ett vasst föremål. Nu efterlyser polisen vittnen..

YA - 20 maj 19 kl. 18:30

Mamman kämpar för uppskjuten skolstart – för sonen som föddes för tidigt

Julian råkade födas tre månader för tidigt och på fel sida årsskiftet. Nu kallas han till skolan, ett år för tidigt, anser mamma Karolina Söderberg Jazzish som tänker ta strid för uppskjuten skolstart..

YA - 20 maj 19 kl. 18:30

Kommunen: Skolplikten gäller från sex år

Barn har skolplikt från och med det år de fyller 6 år. Men en vårdnadshavare kan alltid ansöka om uppskjuten solstart. Det säger Ingela Mårtensson, chef för elevhälsan i Skurups kommun, apropå överklagandet från Karolina Söderberg Jazzish..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.