SVT > Inrikes

Friday, 24 May, 00:56

SVT - 14 maj 19 kl. 23:43

Soraya Post (Fi): Jag vill behålla EU som ett fredsprojektSoraya Post, Feministiskt initiativs toppkandidat inför EU-valet, fick frågor om romers situation i Europa, säkerhetspolitik och jämställdhet i kvällens utfrågning i SVT:s Toppkandidaterna..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Post, EU, Europa, SVT, Toppkandidaterna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Soraya, PostFi Jag vill , behållaEU som ett , fredsprojekt
Supermiljöbloggen - 21 maj 14 kl. 10:00

EU-kolumn, Soraya Post (Fi): En rosa röst är en röst för ett nytt perspektiv

Med Feministiskt Initiativ i Europaparlamentet skulle miljödebatten tillföras en ny dimension. Jämlikhet är en förutsättning för ett hållbart samhälle. När hänsyn tas till behoven hos alla i samhället förhindras kortsiktiga resursslukande beslut.

GT - 26 maj 14 kl. 06:34

Nästa Bryssel för Soraya Post (Fi)

GÖTEBORG/STOCKHOLM. Göteborgaren Soraya Post kunde nästan inte hålla tårarna borta när det stod klart att hon åker till Bryssel för Fi:s räkning. - Vi skapar historia, vi är det första feministiska politiska partiet i världen att komma in i ett parlament.

PrivataAffärer - 09 nov 18 kl. 11:26

Hernhag: Ett investmentbolag värt att behålla

Köp Marcus senaste bok: Bli rik och fri med aktier Investgubben: Jag har följt dina råd med investmentbolagen Bure, Investor och Latour. Utvecklingen har varit långt över förväntan. Bure har varit bäst.

Dagens PS - 02 feb 18 kl. 07:00

Krönika: Sossar ljuger för att behålla makten

Regeringen och V fortsätter att slösa med våra skattemedel och ljuger dessutom om det allt medan journalister och media eldar på lögnen. Det handlar så klart om debatten om vinster i välfärden. Detta är en krönika.

Kristianstadsbladet - 10 okt 14 kl. 21:45

Playboy får behålla ikonisk handske


En lyxvilla i kaliforniska Malibu, en sportbil och sex Michael Jackson-statyer i naturlig storlek. Det är vad det amerikanska justitiedepartementet får ut av en tioårig kamp för att beivra en centralafrikansk playboys extravaganta leverne som de menar bekostats av korruption, skriver Washington Post.Ekvatorialguineas diktatorson Teodoro Nguema Obiang Mangue har gått med på en förlikning där han tvingas sälja tillgångar värda uppskattningsvis motsvarande 250 miljoner kronor, men får samtidigt behålla värden för mer än det dubbla - inklusive Michael Jacksons juvelprydda vita handske från Bad-turnén på 1980-talet.

BT - 10 okt 14 kl. 21:45

Playboy får behålla ikonisk handske

En lyxvilla i kaliforniska Malibu, en sportbil och sex Michael Jackson-statyer i naturlig storlek. Det är vad det amerikanska justitiedepartementet får ut av en tioårig kamp för att beivra en centralafrikansk playboys extravaganta leverne som de menar bekostats av korruption, skriver Washington Post. Ekvatorialguineas diktatorson Teodoro Nguema Obiang Mangue har gått med på en förlikning där han tvingas sälja tillgångar värda uppskattningsvis motsvarande 250 miljoner kronor, men får samtidigt behålla värden för mer än det dubbla - inklusive Michael Jacksons juvelprydda vita handske från Bad-turnén på 1980-talet.

Helsingborgs Dagblad - 12 apr 15 kl. 11:32

”Sony Mobiles ansvar är att skapa arbetstillfällen, inte att behålla dem”

Kan ett ansvarstagande företag verkligen sparka hälften av alla anställda? Frågan har hängt i luften sedan Sonys Mobiles avisering om kraftiga neddragningar i Lund. Är inte företagens främsta samhällsansvar att skapa trygga arbetstillfällen, kanske?

Sydsvenskan - 12 apr 15 kl. 11:32

”Sony Mobiles ansvar är att skapa arbetstillfällen, inte att behålla dem”

Kan ett ansvarstagande företag verkligen sparka hälften av alla anställda? Frågan har hängt i luften sedan Sonys Mobiles avisering om kraftiga neddragningar i Lund. Är inte företagens främsta samhällsansvar att skapa trygga arbetstillfällen, kanske?

YLE - 22 maj 14 kl. 05:00

SFP kan behålla sin plats i EU-parlamentet

Samlingspartiet, Sannfinländarna och Vänsterförbundet blir vinnarna i EU-valet. Det visar en färsk gallup som Taloustutkimus har gjort för Yle. Enligt Taloustutkimus estimat blir Samlingspartiet klart största parti och får ett tilläggsmandat, alltså fyra platser i parlamentet.

YLE - 16 jan 15 kl. 12:15

Jakobstad får behålla filmklubben

Jakobstad får behålla filmklubben. I samband med ägarbytet för KinoCity biografen ville de nya ägarna bakom BioRex kedjan lägga ner den snart 40-åriga verksamheten. Filmklubben i Jakobstad kommer att fortsätta åtminstone under våren.

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

S och M debatterade sociala frågor i kvällens Aktuellt

Med bara tre dagar kvar till EU-valet är de sociala frågorna några av de hetaste i den svenska EU-valsdebatten. Toppkandidaterna Heléne Fritzon (S) och Tomas Tobé (M) debatterade hur mycket EU ska lägga sig i frågor som föräldraledighet, arbetsvillkor och abort i torsdagens Aktuellt..

SVT - 3 timmar sedan

Nya databasen: Facebook-budskapen som bara når män – eller bara kvinnor

Stefan Löfvens slagord om arbetsmiljö hamnade hos manliga Facebookanvändare. En annons med lovord över Feministiskt initiativs inflytande i EU-parlamentet nådde bara kvinnor. SVT har med hjälp av Facebooks nya data kunnat kartlägga könsfördelningen bland de politiska annonserna..

SVT - 4 timmar sedan

Alternativ för Sverige-affischer togs bort: ”Ett arbetsmiljöproblem”

Det högernationalistiska partiet Alternativ för Sverige har under valrörelsen flera gånger stoppats från att annonsera. På bussarna i Västerås tog Västmanlands lokaltrafik ned affischerna med hänvisning till reaktioner som kommit från resenärer och allmänhet. – Det påverkar oss negativt, säger partiledare Gustav Kasselstrand..

SVT - 9 timmar sedan

Så hjälper du någon som satt i halsen

Fråga doktorns tidigare läkare Gunilla Hasselgren visar hur man hjälper en person som satt i halsen och inte kan andas..

SVT - 9 timmar sedan

Så ger du medicin till barn

Fråga doktorns tidigare läkare Gunilla Hasselgren visar smarta knep för att underlätta medicinering av barn..

SVT - 9 timmar sedan

Så väljer du rätt smärtstillande för tillfällig värk

Gunilla Hasselgren förklarar skillnanden mellan paracetamol och antiinflammatoriska tabletter..

SVT - 10 timmar sedan

Tips vid feber hos vuxna och barn

Fråga doktorns tidigare läkare Gunilla Hasselgren om feber och vad man kan tänka på när man ska ta temperaturen på sig själv eller sitt barn..

SVT - 11 timmar sedan

Brandförsvaret om aspluddet: Leken kan få förödande konsekvenser

Aspluddet som ligger som ett vitt täcke på marken har lett till hundratals bränder runt om i Stockholmsregionen, många av dem anlagda. Det har lett till att brandförsvarets resurser blivit hårt ansträngda och de går nu ut med en uppmaning till dem som startar bränderna som en slags lek. – Man kan inte överblicka konsekvenserna av att starta det här.

SVT - 11 timmar sedan

Åklagare backar om förundersökning mot Kristina Winberg

Det pågår ingen utredning för att ta reda på om SD:s petade EU-parlamentariker Kristina Winberg gjort sig skyldig till förtal mot partikollegan Peter Lundgren..

SVT - 12 timmar sedan

Historiskt lång period utan USA-ambassadör i Sverige

Det är 28 månader sedan USA:s ambassadör togs hem från Sverige. Det är första gången i modern historia som posten varit tom så länge. Efter en omröstning i senatens utrikesutskott på onsdagen verkar det som Donald Trumps kandidat till posten, miljardären Ken Howery, kommer att bli ny ambassadör..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.