DN > Nyheter

Thursday, 23 May, 07:25

DN - 14 maj 19 kl. 22:38

Trump tillbakavisar uppgifter om soldater till IranUSA skulle kunna skicka 120.000 soldater till Mellanöstern om konflikten med Iran trappas upp, det rapporterar The New Tork Times. Donald Trump tillbakavisar nu uppgifterna..
Läs mer på DN
Läs mer om:
Iran, USA, Mellanöstern, The New Tork Times, Trump

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trump, tillbakavisar, uppgifterom , soldatertill , Iran
SvD - 03 jul 14 kl. 10:05

Volkswagen: tillbakavisar uppgifter om bud pÅ paccar - bfw

Volkswagen tillbakavisar uppgifter om att det överväger att lägga ett bud på den amerikanska lastbilstillverkaren Paccar. Volkswagens talesperson, Christine Ritz, sade att bolaget inte har något intresse av en sådan affär..

E24 - 02 okt 15 kl. 22:11

H&M tillbakavisar uppgifter i rapport

H&M tillbakavisar uppgifter om att ett stort antal av deras underleverantörers fabriker saknar nödutgångar..

DI - 25 mar 19 kl. 10:40

Hitachi tillbakavisar uppgifter om avyttring av dotterbolag

Japanska byggmaskinstillverkaren Hitachi Construction Machinery (HCM) tillbakavisar uppgifter om att moderbolaget Hitachi överväger att sälja av sin andel i bolaget..

GöteborgsPosten - 19 jan 19 kl. 11:13

Mueller tillbakavisar uppgifter om Cohen

Den särskilde åklagaren Robert Muellers stab tillbakavisar nyhetssajtens Buzzfeeds uppgifter om att president Trump skulle ha beordrat sin tidigare advokat att ljuga inför kongressen. "En stor dag för vårt land!", twittrar Trump..

UNT - 19 jan 19 kl. 11:13

Mueller tillbakavisar uppgifter om Cohen

Den särskilde åklagaren Robert Muellers stab tillbakavisar nyhetssajtens Buzzfeeds uppgifter om att president Trump skulle ha beordrat sin tidigare advokat att ljuga inför kongressen..

SR - 11 jan 16 kl. 19:30

ÖB tillbakavisar uppgifter om personalbrist

Överbefälhavare Micael Bydén menar att det inte saknas väsentligt med personal i försvarsmakten. Han menar den bild som förmedlats i media, och däribland i Sveriges Radio, om att försvaret lider av en svår personalbrist är felaktigt.– Den mediabild som figurerat den senaste tiden gör gällande att vi saknar 7500 soldater, det säger jag är fel..

Länstidningen i Jämtland - 31 jan 18 kl. 08:02

Kindberg tillbakavisar uppgifter om ryskt intresse för Tom Pettersson: "Aldrig hört talas om det"

Enligt uppgifter till Sportbladet har en rysk klubb visat konkret intresse för Tom Pettersson. Uppgifter som Daniel Kindberg tillbakavisar. – Har aldrig hört talas om det, säger Kindberg till Sporten..

SR - 15 mar 16 kl. 18:43

Anna Johansson (S) tillbakavisar uppgifter om klimatrapport

Enligt uppgifter Ekot tagit del av beordrade Näringsverket att Trafikverket skulle avbryta arbetet med en klimatrapport. Något infrastrukturministern tillbakavisar..

Affärsvärlden - 28 mar 19 kl. 14:41

Deutsche Bank tillbakavisar uppgifter om kapitalinfusion

Deutsche Bank tillbakavisar förmiddagens uppgifter i Financial Times om att det pågår diskussioner om att ta in upp till 10 miljarder euro för att stärka upp det egna kapitalet inför en potentiell fusion med Commerzbank..

UNT - 24 apr 19 kl. 18:56

Trump: Beväpnade soldater till gränsen

USA:s president Donald Trump skriver att beväpnade soldater nu ska skickas till gränsen mot Mexiko sedan mexikanska soldater pekat vapen mot amerikanska..

Fler nyheter från DN

DN - 1 timme sedan

Laget bevisar att sport inte måste betyda tävling

Ingen träningshets eller serie- och cupspel. I Täby IS innebandy ges i stället möjlighet att motionera och ha kul tillsammans utan press. – Alla är och utvecklas olika, ju fler alternativ vi har desto bättre förutsättningar ger det för ett livslångt motionerande, säger Jonatan Sandberg, ordförande och tränare i Täby.

DN - 2 timmar sedan

Kultmålvakt hänger upp joggingbyxorna

Den ungerske målvakten Gábor Király har vaktat buren för sista gången. 43-åringen berättar på sociala medier att han lägger handskarna och de med tiden berömda joggingbyxorna på hyllan..

DN - 2 timmar sedan

”Röstplikt i EU-val skulle stimulera demokratin”

Ökat röstdeltagande höjer regeringens legitimitet..

DN - 2 timmar sedan

I San Francisco kan man tjäna pengar på sina rika grannars sopor

Tre kvarter från Mark Zuckerbergs bostad i San Francisco, värd 10 miljoner dollar, bor Jake Orta i en liten lägenhet med bara ett fönster. Lägenheten är fylld med skräp. Där finns en rosa cykelhjälm för barn som fiskats upp ur en soptunna mitt emot Zuckerbergs hus.

DN - 8 timmar sedan

Brandmännen efter 350 markbränder på två dygn: ”Nu börjar man känna sig lite sliten”

Både Storstockholms brandförsvar och Södertörns brandförsvar har gått upp i stabsläge – under onsdagen hanterades runt 150 markbränder i länet. – Det har nästan varit lite parodiskt, vi har själva mött så många brandbilar när vi varit ute i dag att man knappt trott sina ögon, säger brandmannen Calle Carlsson vid Attunda brandkår..

DN - 8 timmar sedan

Ett steg mot frihet för Chagosöarna

Trycket ökar på Storbritannien att återlämna kontrollen över Chagosöarna till ögruppens ursprungsinvånare. Medlemmarna i FN:s generalförsamling har med överväldigande majoritet röstat för en resolution som kan bli början på slutet för den brittiska kontrollen över ögruppen..

DN - 8 timmar sedan

Åklagaren om mordmisstänkta kvinnan: ”Sjukt intresse för gift”

Den 55-åriga kvinnan har haft ett ”nästan sjukt intresse” för hur man mördar med gift, enligt åklagaren, som yrkar på livstids fängelse. Målsägandebiträdet Thomas Bodström är inne på samma linje om kvinnan som misstänks för att ha mördat en guldsmed som hon var sambo med.  – Plötsligt när hon träffar en man så börjar hon söka igen..

DN - 10 timmar sedan

”Genuin oro över passiv politik bakom ungas klimatstrejker”

Forskare: Rörelsen med klimatstrejkande unga är inte ett uttryck för ett slags allmän aktivismlust eller en önskan om att slippa ifrån skolundervisningen..

DN - 10 timmar sedan

Skyttedal om Adaktusson: Han gjorde fel

KD:s toppnamn tar avstånd från några av partikollegans ställningstaganden..

DN - 13 timmar sedan

Förbundskapten ångrar sitt agerande i SVT-intervjun

KOSICE. Tre Kronor har kommit till Kosice. På onsdagseftermiddagen checkade de in på sitt nya hotell, redo att börja uppladdningen inför kvartsfinalen mot Finland.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.