DI > Ekonomi

Monday, 27 May, 05:31

DI - 14 maj 19 kl. 22:11

Finansmannen Fredrik Lundberg prisas med kunglig medalj: ”En sextontaggare”Fredrik Lundberg, vd för maktimperiet Lundbergföretagen, belönas med näringslivsmedaljen som delas ut av Kungl. Patriotiska Sällskapet. Medaljen går i år till åtta företagare med framstående ägarbolag.     ”Fredrik Lundberg är en sextontaggare i sammanhanget”, kommenterar Kjell Blückert, ständig sekreterare. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fredrik Lundberg, Lundberg, Lundbergföretagen, Kungl, Sällskapet, Kjell Blückert

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Finansmannen, Fredrik, Lundberg, prisasmed , kunglig, medaljEn , sextontaggare
Helsingborgs Dagblad - 26 jan 17 kl. 21:55

Finansmannen Fredrik Lundberg mutmisstänkt

Holmens styrelseordförande Fredrik Lundberg har förhörts och delgivits skälig misstanke om givande av muta. Finansmannen själv uppger att han är övertygad om att ingen överträdelse skett. I ett pressmeddelande från företaget framgår att det sedan 2015 p.

Sydsvenskan - 27 jan 17 kl. 00:01

Finansmannen Fredrik Lundberg mutmisstänkt

Holmens styrelseordförande Fredrik Lundberg har förhörts och delgivits skälig misstanke om givande av muta. Finansmannen själv uppger att han är övertygad om att ingen överträdelse skett. I ett pressmeddelande från företaget framgår att det sedan 2015 p.

UNT - 26 jan 17 kl. 23:12

Finansmannen Fredrik Lundberg mutmisstänkt

Holmens styrelseordförande Fredrik Lundberg har förhörts och delgivits skälig misstanke om givande av muta..

DI - 27 maj 13 kl. 17:08

Fredrik Lundberg: Inget fel på börsuppgången

Stockholmsbörsen har stigit snabbt och mycket i år. Men finansmannen Fredrik Lundberg tycker fortfarande inte att den är för dyr..

DI - 24 jun 13 kl. 15:13

Fredrik Lundberg storköper Volvoaktier

Finansmannen Fredrik Lundberg har den 19-20 juni köpt 200.000 B-aktier i Volvo och han äger därefter 1,55 miljoner Volvo-aktier i sin privata aktieportfölj..

DI - 24 jun 13 kl. 15:13

Fredrik Lundberg tankar Volvoaktier

Finansmannen Fredrik Lundberg har den 19-20 juni köpt 200.000 B-aktier i Volvo. Köpen är värda omkring 18 miljoner kronor beräknat på stängningskursen de dagarna..

NT - 09 maj 14 kl. 16:22

Fredrik Lundberg mötte lokala näringslivet

Det är alldeles för många sammanträden på svenska företag och man bör se upp med att vara trendig som företagsledare. Det var några reflektioner från finansmannen Fredrik Lundberg när han talade för näringslivet i Norrköping på näringslivsmässans sista dag..

DI - 05 aug 14 kl. 15:27

Fredrik Lundberg storköper aktier i Industrivärden

Finansmannen Fredrik Lundberg fortsätter att köpa aktier i Industrivärden. Nu har han köpt totalt 400.000 C-aktier..

DI - 01 sep 14 kl. 15:13

Fredrik Lundberg köper fler aktier i Industrivärden

Finansmannen Fredrik Lundberg har den 26 augusti till 1 september via juridisk person köpt ytterligare 600.000 C-aktier i Industrivärden..

SvD - 13 mar 15 kl. 14:04

Fredrik Lundberg skänker 6 miljarder

Finansmannen Fredrik Lundberg skänker aktier värda sex miljarder kronor till sina döttrar Louise Lindh och Katarina Martinson..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Expert: Huaweibråket riskerar få katastrofala följder

Att stänga ute kinesiska Huawei skulle innebära en härdsmälta för världens teknikindustri, likt finanskrisen 2008, bedömer telekomexperten Bengt Nordström. ”Ingenting är mer globalt och integrerat än telekomindustrin.”.

DI - 30 minuter sedan

Detta händer måndagen 27 maj

Både USA och Storbritannien håller helgstängt på måndagen. I övrigt är det en tunn agenda med rapporter från en handfull First North- och Spotlight-listade bolag samt statistik över de kinesiska industriföretagens vinster..

DI - 4 timmar sedan

Det blev inget ödesval

Av alla siffror som vällde in över valvaketittarna under söndagskvällen var kanske de polska de mest intressanta. .

DI - 5 timmar sedan

Skyttedal: ”Vi har träffat en nerv i den svenska folksjälen”

Ett historiskt valresultat presenterades vid 23 till en jublande publik på Kristdemokraternas valvaka. Det tidigare preliminära resultatet krossades och den nya siffran pekar på 8,6 procent och två säkrade mandat.  ”Det är uppenbart att vi har träffat en nerv i den svenska folksjälen”, säger Sara Skyttedal till Di.

DI - 5 timmar sedan

Ulf Kristersson: ”Vi tramsade inte iväg”

Moderaterna blev Sveriges andra största parti i europaparlamentsvalet med 16,7 procent av rösterna.  ”Det känns jättebra”, säger Ulf Kristersson till Di..

DI - 5 timmar sedan

Åkesson: SD kan få en avgörande roll

Jimmie Åkesson hyllade partiet för att ha lyckats mobilisera sina väljare att rösta i EU-valet. Nu tror han att SD kan få en avgörande roll i den konservativa partigruppen i parlamentet. ”Vi har haft en god position inom ECR, och min bedömning är att vi växer och kan få en avgörande roll på många sätt”, säger han till Di..

DI - 5 timmar sedan

Rekordstort deltagande i EU-valet

Mer än 53 procent röstade i det svenska EU-valet 2019, en ökning med drygt 2 procentenheter. Trenden är densamma i hela Europa. .

DI - 5 timmar sedan

Tsipras utlyser nyval efter förlust

Greklands premiärminister Alexis Tsipras utlyser nyval efter motgångarna i valet till Europaparlamentet. .

DI - 5 timmar sedan

Spanska socialdemokrater mot seger

Spanska Socialistpartiet (PSOE) ser ut att gå segrande ur EU-valet, att döma av två mätningar publicerade efter det att vallokalerna stängt. PSOE landar på 28–30 procent, omkring 11 procentenheter före konservativa PP. Högerextrema Vox ser ut att få mellan 6,5 och 8,2 procent av rösterna..

DI - 6 timmar sedan

Fritzon: ”Kristdemokraterna har flyttat sig väldigt mycket höger ut i den här valrörelsen”

Socialdemokraterna tar hem segern i EU-valet med 23,6 procent av rösterna enligt SVT:s vallokalsundersökning. Heléne Fritzon är glad över valresultatet men anklagar  Kristdemokraterna för att ha närmat sig de högerextrema krafterna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.