Sydöstran > Nyheter

Saturday, 25 May, 12:54

Sydöstran - 14 maj 19 kl. 22:00

EU-projekt har gett starkare konkurrenskraftMed utbildning i kundbemötande, sociala medier och ledarskap ska småföretagarna i Blekinge höja sin konkurrenskraft. – Du behöver inte driva e-handel, men du behöver kunna möta upp, säger Johanna Mazetti, Karlskrona city..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Blekinge, Johanna Mazetti

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU-projekthar , gett, starkare, konkurrenskraft
SmålandsPosten - 19 jan 15 kl. 07:12

?Vi måste stärka Sveriges konkurrenskraft?

Sverige tappar i konkurrenskraft, skriver folkpartisterna Beng Eliasson och Gunnar Nordmark. Nu ger sig partiets riksdagsledamöter ut för att träffa små och medelstora företag i hela landet. Hur ska Sverige klara tidernas tuffaste konkurrens?

Kristianstadsbladet - 27 sep 11 kl. 08:34

200 projekt utan mätbara resultat

Foto: Scanpix
33 miljoner har det kostat - ingen vet vad det har gett.
Mellan åren 2007 och 2010 har en mängd projekt genomförts inom de kommunala för- och grundskolorna i Kristianstad med syftet att få bättre måluppfyllelse inom läsa, skriva, räkna, naturvetenskap och teknik. Sammanlagt har 33 miljoner kronor delats ut.

SmålandsPosten - 05 maj 14 kl. 00:30

Blockpolitiken starkare än någonsin

Den fördjupade krisen i Ukraina blev den naturliga startpunkten för gårdagens partiledardebatt i SVT. Det tog bara några sekunder innan det vändes till svensk försvarspolitik, om vänster och höger med inslag av flower power. Den bestående kommentaren fälldes av Centerledaren Annie Lööf som vände sig till Miljöpartiets Gustav Fridolin med påståendet om att han vill sätta en maskros i det svenska försvarets pipa.

Kristianstadsbladet - 16 mar 12 kl. 13:59

"Min pappa är starkare än din"

Foto: Peter Johansson
En bild säger mer än tusen ord, sägs det. Men frågan är om inte antalet ord som fälls över bilderna ?
En bild säger mer än tusen ord, sägs det.

Trelleborgs Allehanda - 1 timme sedan

Innovation och idébutbyte med EU-projekt

Trelleborgs kommun är med i ett EU-projekt som arbetar för att utveckla rörlighet och service på landsbygden. ”Vi är inte ensamma, vi står inför samma utmaningar”, säger Christoffer Hernestig, hållbarhetsstrateg på Trelleborgs kommun. .

YLE - 15 jan 14 kl. 06:13

Finlands konkurrenskraft tema för seminarium

Finlands konkurrenskraft och industrins framtid avhandlas vid ett seminarium i Helsingfors i dag. Deltagarna utgörs av Finlands politiska och ekonomiska elit, med republikens president Sauli Niinistö i spetsen. Mötet har kallats samman av näringsminister Jan Vapaavuori, som själv har gett tillställningen namnet "ryggradsseminarium".

Trelleborgs Allehanda - 02 nov 14 kl. 07:30

Leader har gett skjuts åt Söderslätt

Foto: Jenny Isaksson
Perioden med EU-stödsprogrammet Leader är snart över och de sista projekten inom Leader Söderslätt håller på att avrundas. Sedan 2007 har åtskilliga miljoner lagts på bland annat utveckling av besöksmål, miljöprojekt och integration.
Söderslättsmärkt, Tullstorpsåprojektet, Barnens bästa bord, Goda livet på landet och Söderslätts countryfestival är några av de projekt som fått del av de EU-miljoner som fördelats inom Leader Söderslätt sedan starten.

Cornucopia - 29 jan 18 kl. 10:01

Trine har gett 232 200 människor el - bidra du med

Detta inlägg är reklam för Trine.
Göteborgsbaserade Trine har nu gett 232 200 människor i tillväxtmarknader tillgång till el. Detta är antagligen ett av de effektivaste och snabbaste sätten att stärka ekonomi och levnadsstandard, samtidigt som man omedelbart reducerar utsläppen av fossil CO2 när fossilbaserad belysning fasas ut.

YLE - 19 maj 17 kl. 03:55

”Jussi har starkare åsikter, det är honom vi behöver”

Med tre veckor kvar till Sannfinländarnas partikongress är det mycket jämnt mellan förhandsfavoriterna Sampo Terho och Jussi Halla-aho. Marika Sorja från Helsingfors hoppas att Halla-aho vinner. - Jag har inget emot Sampo Terho, han är fiffig och jag kommer bra överens med honom.

BT - 19 jan 12 kl. 10:22

Stopp för projekt i Rydal

Under 2000-talet har kommunen pumpat in miljoner kronor i Rydalsfabriken - via stöd och projekt. Resultatet har inte varit lysande och nu är det stopp. Vad tycker du?

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

"Om man inte röstar kan man inte klaga"

För mycket känslor, för lite fakta eller ett enkelt val – åsikterna bland väljare går isär inför valdagen i morgon..

Sydöstran - 1 timme sedan

Person hittad död i centrala Jönköping

Sydöstran - 1 timme sedan

Brottslingar har skulder på 100 miljoner

Sydöstran - 1 timme sedan

Grådaskig valdag i sikte

Ännu vet ingen vem som vinner valet. Men en sak är säker, det blir en grå och ruskig valdag..

Sydöstran - 1 timme sedan

Trump på statsbesök i Japan

Sydöstran - 1 timme sedan

SVT visar nya examensfilmer

Sydöstran - 2 timmar sedan

Svenska misstänks för IS-samröre

Sydöstran - 2 timmar sedan

Redéns Elitloppsrekord: "Jag är väldigt stolt"

De flesta travtränare drömmer om att en gång i karriären få delta i Elitloppet. Daniel Redén har fyra hästar i storloppet på Solvalla..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Atomvinter i förhandlingar om nedrustning

Från svurna fiender till vänskaplighet – USA:s president Donald Trumps förhållande till Nordkoreas ledare Kim Jong-Un har genomgått en förvandling. Men med ett toppmöte som slutade i antiklimax och ett allt mer aggressivt nordkoreanskt tonläge ser utsikterna för några framgångar vid förhandlingsbordet minst sagt dåliga ut..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.