Sydöstran > Nyheter

Sunday, 26 May, 05:40

Sydöstran - 14 maj 19 kl. 21:47

Sjuk häst visade inga spår av kvarkaDen häst i Janneberga som isolerades med misstänkt kvarka visade inga spår av bakterien. Nu kan ridklubben i Karlshamn bedriva träning som vanligt..
Läs mer på Sydöstran
Läs mer om:
Janneberga, Karlshamn

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sjuk, häst, visade, inga, spårav , kvarka
Sydsvenskan - 29 jan 16 kl. 04:00

Sjuk sjukvård i Egypten

För en tid sedan blev min väninnas syster hastigt sjuk. Hon höll på att laga mat när hon segnade ihop hemma på köksgolvet, medvetslös. Inga känningar hade hon haft tidigare utan kände sig frisk.

BT - 19 okt 14 kl. 19:42

Sjuk man togs till högisoleringsavdelning

En sjuk man fördes på söndagskvällen från Arlanda till Karolinskas högisoleringsavdelning för undersökning. Misstankarna har fallit på ebola, men det är för tidigt att spekulera om, säger smittskyddsläkare. – Det var personal vid polisens tullregistrering som upptäckte en person som satt på en bänk och kräktes och såg allmänt dålig ut.

BT - 08 nov 11 kl. 18:01

Pappan: Dottern är sjuk

Tvingade 46-åringen sin dotter att simulera sjukdom eller trodde han faktiskt att hon var sjuk? Det var den stora frågan när rättegången om bidragsfusk för miljoner inleddes i Malmö. De första ansökningarna om vårdbidrag gjordes när dottern var tio år gammal.

BT - 24 apr 12 kl. 07:49

Blev sjuk av vanvård i hemtjänsten

När grannen larmade gick två personer från hemtjänsten för att kontrollera uppgifterna. Också de reagerade på att mannen var avmagrad, ovårdad och hade ett dåligt allmäntillstånd. Personalen upplevde att det var på gränsen till misär i lägenheten.

Kristianstadsbladet - 28 feb 14 kl. 07:30

Spelade sjuk och lurade till sig miljoner

39-åringen misstänks för att ha spelat sjuk och lurat till sig drygt 4,3 miljoner kronor i ersättning. Åtta assistenter var medgärningsmän i härvan. Samtliga åtalas.

SmålandsPosten - 11 jul 14 kl. 06:37

Misstänks ha sålt sjuk hund ? stäms

Valpen hostade redan på hemresan och avled strax efter köpet.
Nu stäms hundförsäljaren av köparen som menar att valpen var sjuk redan vid köpet.
Men så var inte fallet, menar säljaren.

Skånskan - 12 jul 16 kl. 06:00

Monica blev svårt sjuk av sin Ebo-lägenhet

ESLÖV Efter att hennes Ebo-lägenhet renoverats började Monica Ottosson få hälsoproblem. Provtagningar har visat att en numera förbjuden form av flytspackel finns i golven. Hon är missnöjd med det stöd hon får av Ebo och tycker att Ebo måste gå till botten med problemet.

Skånskan - 16 maj 17 kl. 04:00

Inga svar i SVT:s par­ti­le­dar­de­batt

ERWP.fif(1)Väl­ja­rna som av­satte sön­dags­kvällen åt po­li­tik blev knappast klokare av den av Agen­da­re­dak­tionen hårt sty­rda par­ti­le­dar­de­batten. De hade nog fler frå­gor ef­ter de­batten än före, för nå­gra svar för­sökte par­ti­le­da­rna säl­lan ge.

Sydsvenskan - 08 okt 11 kl. 06:30

Sjuk miljonär misstänks ha lurats

Foto: Polisen
Den psykiskt sjuke mannen var mångmiljonär - nu blöder ekonomin. Misstankarna riktas mot att två kvinnor och en manlig taxichaufför lurat till sig av mannens förmögenhet. I går friades en av dem.

Kristianstadsbladet - 14 okt 11 kl. 06:30

Smittad på drömsemestern - sjuk i ett år

Foto: Bosse Nilsson
Mitt under semesterresan i Egypten blev Katarina Nilsson sjuk. Men det som först tycktes vara vanlig magsjuka var långt värre än så. Hon hade fått svår ehec.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Kommun bötfälls för lång väntetid

Sydöstran - 45 minuter sedan

Maktspel väntar i EU-parlamentet

När valresultatet är klart börjar maktspelet kring partigrupperna i EU-parlamentet. Här får du koll på vilka bland annat EPP, ECR och Alde är..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Försvunnen yogainstruktör hittad i djungeln

En 35-årig yogainstruktör har hittats vid liv i djungeln, efter att ha varit försvunnen i över två veckor. En gräsrotsfinansierad kampanj ledde till att hon kunde räddas..

Sydöstran - 1 timme sedan

Danmark samarbetar med junta om flyktingar

Sydöstran - 1 timme sedan

Moby och Portman i bråk om dejtande

Den amerikanske artisten och producenten Moby har hamnat i blåsväder efter påståenden om att han på 1990-talet hade en relation med skådespelaren Natalie Portman..

Sydöstran - 1 timme sedan

Jonas Blixt tappar i Texas

Sydöstran - 1 timme sedan

Minister försenade flyg – avgår

Ett trafikflygplan fick vända på startbanan för att plocka upp Mexikos miljöminister. Nu avgår ministern..

Sydöstran - 2 timmar sedan

Trump störs inte av Kims vapentest

Sydöstran - 2 timmar sedan

Busschaufför åtalas för rattfyllaOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.