SVT > Inrikes

Sunday, 26 May, 09:25

SVT - 14 maj 19 kl. 21:49

Sara Skyttedal: ”Länder som viftar förbi migranter måste straffas”Medlemsländerna i EU är splittrade i frågor om migration och speciellt när det handlar om fördelningen av flyktingar. Kristdemokraternas toppkandidat till EU-valet, Sara Skyttedal, säger att partiet stödjer Österrikes initiativ om att skapa mer kraftfulla sanktionsmöjligheter mot de medlemsländer som inte följer reglerna..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Skyttedal, EU, Österrikes

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sara, SkyttedalLänder som , viftar, förbi, migrantermåste , straffas
Sydsvenskan - 23 jul 13 kl. 06:30

?Han svek dem. Han förtjänar att dö.?Hon viskade fram orden.?Vem?? sa Sara. ?Vem pratar ni om? Fadern??

Sara reste sig från soffan och lade en arm om fröken Söders axlar som hade börjat skaka.?Kom?, sa Sara.

YLE - 10 maj 17 kl. 09:55

Sara Kuivisto och Ari Suhonen - medeldistans utan minsta tvivel

Inte en endaste sekund har Sara tvivlat på det. Att det med tiden skulle bli fina resultat. Att de skulle göra allting rätt tillsammans, alla tiders två Borgåprofiler på medeldistans.

Posh24 - 22 jul 13 kl. 15:27

Sara Montazami talar ut om kändislivet: "Alla vet vilka vi är!"

Sara Montazami, 22, har blivit känd i Sverige som Maria Montazamis dotter. På Instagram och sin privata blogg har hon tiotusentals följare, och det nyvunna kändisskapet trivs hon med.

"Jag älskar när jag går förbi människor här på gatan i Stockholm och de hajar till för att sen vända sig om och fråga om de får ta en bild med mig.

YLE - 04 dec 14 kl. 16:01

Smoukahontas-Sara skippade audition

Musikalen Pretty Woman ska läggas upp på Broadway. Sara Maria Forsberg, även känd som Smoukahontas, hade sökt rollen som Vivian Ward Vivian Ward är den prostituerade kvinnan i filmen, ursprungligen spelad av Julia Roberts. Sara Maria Forsberg hade sökt rollen som Ward, och hade redan avancerat till andra uttagningen.

Expressen - 10 nov 14 kl. 23:49

Här tigger Sara – för att hjälpa tiggaren Ivan

Sara Aderby, 36, brukar ofta gå förbi tiggaren som sitter utanför hennes närmaste affär i Kungsbacka. På måndagsmorgonen valde hon att gå dit – för att tigga tillsammans med honom. På så sätt kunde han få en extra slant.

Kristianstadsbladet - 29 sep 13 kl. 12:17

Svensktoppen: Uggla förbi Mando Diao

Magnus Uggla seglade förbi Mando Diao och intog listans förstaplats. Det är andra gången det sker. Vid årsskiftet toppade "Jag och min far" Svensktoppen under nio veckor.

Trelleborgs Allehanda - 29 sep 13 kl. 12:17

Svensktoppen: Uggla förbi Mando Diao

Magnus Uggla seglade förbi Mando Diao och intog listans förstaplats. Det är andra gången det sker. Vid årsskiftet toppade "Jag och min far" Svensktoppen under nio veckor.

Expressen - 05 mar 16 kl. 08:20

En pjäs om tillståndet där allt redan är förbi

Sara Stridsbergs "American Hotel" handlar om tillståndet där allt är förbi..

Sydsvenskan - 24 apr 15 kl. 09:18

Sara Martelius: Ensamheten i obarmhärtigt vårljus

Madickens röda sandaler. De fina nya skorna hon vill visa upp för sin stora kärlek Abbe vid valborgsbrasan men inte får skita ner för sin mamma. Fast det handlar ju inte om att förstöra, utan om stoltheten över skorna och längtan efter att välkomna livet och våren i dem.

ÖstersundsPosten - 23 jun 16 kl. 19:00

Sara Swedenmark: Döm inte ut något bara för att det är obekant

Det här är några år sedan. Jag var höggravid på det sättet att först kom magen och sedan kom jag. Nu skulle jag ta mig ut ur bilen och in på affären, vilket gick bra när jag väl hade baxat magen förbi ratten och kommit upp.

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

26 maj: Nattens nyheter

SVT - 11 timmar sedan

Facebook lovar trappa upp insatser mot desinformation

Oro för desinformation har kastat sin skugga över det stundande EU-valet. Sociala medier har stått i centrum för debatten och inte minst då jätten Facebook – som lovar trappa upp insatserna ytterligare. – Det här är inte ett avslutat arbete, säger Facebook Sveriges public policy-chef Christine Grahn..

SVT - 11 timmar sedan

Man huggen i ryggen under bråk

Ett larm om att flera personer slogs fick polisen att rycka ut till Hagsätra i södra Stockholm på lördagskvällen. På platsen hittades en man med stickskador i ryggen..

SVT - 12 timmar sedan

Barn kämpar med sömnen

Barn i Sverige har svårt att somna – och när de väl somnar sover de dåligt. Särskilt flickorna har problem med sömnen..

SVT - 14 timmar sedan

Så drabbas svenska studenter utomlands av den svaga kronan

Många svenskar som pluggar utomlands får en tunnare plånbok sedan den svenska kronan rasat i värde. 21-åriga Oscar Lundström, student i Japan, kämpar för att ha råd att stanna kvar och ta examen. Han har försökt få högre ersättning av CSN – utan framgång..

SVT - 18 timmar sedan

Bengts pengar drogs fyra gånger – nu svarar Swish

Bengt Winbladhs överföring på Swish drogs fyra gånger – trots att betaltjänsten låg nere. Han är inte den enda som drabbats, uppger Swish själva..

SVT - 20 timmar sedan

Därför ska du rösta i EU-valet

Göran von Sydow: ”Deltar man inte själv och röstar, då blir någon annans röst mer värd”..

SVT - 19 timmar sedan

Betaltjänsten Swish ligger nere

Just nu går det inte att skicka pengar via Swish, detta då betaltjänsten ligger nere. I nuläget är det oklart när problemet ska vara löst..

SVT - 22 timmar sedan

Nya beräkningar: Miljarder i felaktiga utbetalningar inom välfärdssystem

Felaktiga utbetalningar inom välfärdssystemen uppgår varje år till stora belopp. I vissa system når omfattningen över miljardstrecket men skillnaderna är stora. Det visar nya rapporter som SVT Nyheter tagit del av..

SVT - 23 timmar sedan

Svensk kvinna inför rätta för IS-kopplingar i Irak

En 29-årig svensk kvinna kommer att ställas inför rätta i Bagdad misstänkt för kopplingar till terrorgruppen IS på söndag, erfar SVT Nyheter. Enligt irakisk lag kan hon dömas till ett långt fängelsestraff eller dödsstraff..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.