SmålandsPosten > Nyheter

Wednesday, 22 May, 00:54

SmålandsPosten - 14 maj 19 kl. 21:41

Toppolitiker säger nej: Vill inte betala för ungas sommarlovskortMycket pekar på att unga i Tingsryds kommun inte kommer få åka gratis kollektivtrafik i sommar. Kommunstyrelsens arbetsutskott säger nej till att betala..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Tingsryds

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Toppolitikersäger , nejVill inte , betalaför , ungas, sommarlovskort
YA - 12 mar 18 kl. 00:00

Toppolitiker tvingas betala straffavgift: ”Reglerna inte logiska”

Kristdemokraternas förstanamn i Ystad Göran Göransson började bygga utan att ha startbesked. Nu får han betala ska betala en straffavgift på 2 275 kronor kronor för missen..

Dagen - 30 maj 11 kl. 12:55

KD gör ungas hälsa till valfråga

KD satsar hårt på att ta tag i ungas uppväxtproblem. Kanske är det också ett försök att hitta en fråga som går hem hos väljarna.

- Vi ser den rotlöshet som många barn och unga har.

HBL - 03 nov 13 kl. 09:04

Ungas medieanvändning ändras

Sanoma, MTV3 och många andra mediehus, inklusive KSF Media, har nyligen tvingats till kraftiga besparingar. Statsministern gick förra söndagen ut med att han oroar sig över att medieföretagens ekonomiska situation hotar allmänbildningen i vårt land. Mindre allmänbildning leder till färre seriösa väljare, vilket i sin tur kan tänkas göda populistiska tankar.

HBL - 12 jul 14 kl. 18:40

Ungas medieanvändning ändras

Sanoma, MTV3 och många andra mediehus, inklusive KSF Media, har nyligen tvingats till kraftiga besparingar. Statsministern gick förra söndagen ut med att han oroar sig över att medieföretagens ekonomiska situation hotar allmänbildningen i vårt land. Mindre allmänbildning leder till färre seriösa väljare, vilket i sin tur kan tänkas göda populistiska tankar.

Alliansfritt Sverige - 08 okt 13 kl. 11:27

Att vara toppolitiker och samtidigt lobbyist lite sådär i hemlighet kan väl inte skada?

Erik Langby är en av Sveriges mest framgångsrika moderatpolitiker. I närmare 30 år var han kommunalråd i Nacka och idag sitter han i Moderaternas partistyrelse. När Langby slutade som kommunalråd rekryterades han av lobbyföretaget Hegeli Public Affairs.

UNT - 09 mar 11 kl. 06:04

Toppolitiker betalar tillbaka arvode

Riksdagsledamoten Lotta Finstorp (M) väljer nu att betala tillbaka 130 000 kronor som hon fått i felaktiga och hårt krtiserade arvoden, skriver Södermanlands Nyheter. Finstorp är en av flera toppolitiker i landstinget i Sörmland som fått hundratusentals kronor i felaktiga arvoden utan beslut i fullmäktige..

Cornucopia - 12 jun 15 kl. 08:02

Nej, "vi" klarar inte en krasch

SEB släppte sin sk "sparbarometer" och Bonnier/DI hänger på och proklamerar att svenskarna klarar en krasch. På samma sätt klarar nio kvinnor av att föda en bebis efter en månads graviditet.

Det handlar alltså om sparbarometern, som SEB:s "sparekonom" (en PR-tjänst, som är till för att få kunderna att betala mer pengar för bankens tjänster, t ex genom att låna mer eller köpa dyra fonder, genom att sparekonomen uttalar sig i media) Jens Magnusson kallar "sensationellt kvartal".

BT - 09 nov 11 kl. 07:28

Unga får betala när S subventionerar

Två av Sveriges stora utmaningar är ungdomsarbetslöshet och bostadsbrist. Idag är var femte ungdom utan jobb. De flesta är inte arbetslösa så länge, de utbildar sig eller får jobb och går vidare.

Cornucopia - 17 feb 15 kl. 11:04

IQ hos svenska toppolitiker: Vem som helst kan bli partiledare

Enligt uppgifter om svenska toppolitikers IQ, så är det glädjande beskedet att vem som helst kan bli partiledare eller toppolitiker. Begränsad intelligens och tankeförmåga är ingen begränsning, speciellt inte om man som aspirerande makthavare väljer att söka sig till de socialistiska partierna, även om toppolitikerna generellt ligger över 100 i IQ,

Jag har varit i kontakt med källor som yrkesmässigt gör psykiatriska utredningar, i vilka det alltid ingår IQ-tester. Det kan handla om allt från rättsmedicinska utredningar, till utredningar kring våra neuropsykiatriska modesyndrom som autismspektrumstörningar ("Aspergers"), ADHD etc, utredningar av människor som mår dåligt eller för den delen tester åt industrin vid rekryteringar av nyckelpersonal.

Nyheter 24 - 05 feb 14 kl. 10:33

Socialdemokratisk toppolitiker snattade whisky på SystemetKan få höga böter

STOCKHOLM. En flaska whisky av märket Highland Park för 502 kronor. Det tog oppositionsborgarrådet Tomas Rudin (S) med sig från Systembolaget i Farsta i helgen.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Sammanbiten Grönborg: "Jag vill vinna"

Gång efter annan har Tre Kronor sviktat defensivt. Tre Kronors förbundskapten Rikard Grönborg hittade ändå positiva saker efter storförlusten mot Ryssland i ishockey-VM..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

USA ser tecken på nya kemattacker

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Korruptionsrättegång mot Kirchner har inletts

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Markström: "Mitt jobb att stoppa blödningen"

Jacob Markström hade ingen lätt match mot Ryssland. Den svenske målvakten släppte in sju mål, varav sex i mittperioden, och var självkritisk efteråt..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Kiefer Sutherland spelar i Göteborg

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Heilande elever döms för hets mot folkgrupp

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Hovmantorp/Ormeshaga är redan en segermaskin

Fem matcher, fem segrar och 33–3 i målskillnad. Sammanslagningen Hovmantorp GoIF/Ormeshaga BK är redan en segermaskin i division 6 Växjö..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Nederländsk minister avgår efter kritik

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Sportdirektör i Chelsea Cechs nästa uppdrag

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Lättnad på Wall Street efter Huaweibeslut

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.