Expressen > Nyheter

Thursday, 23 May, 17:48

Expressen - 14 maj 19 kl. 21:26

Posts känga till Skyttedal om ”kristna värderingar”Soraya Post vill se gemensamma EU-regler för löntagare – något Sara Skyttedal vänder sig emot.Det fick Fi-parlamentarikern att reagera skarpt mot KD-kandidaten.– I det budskapet ni sprider ut ser jag inget av kristna värderingar och medmänsklighet, säger Post i SVT..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Skyttedal, Post, EU, Sara Skyttedal, Fi, KD, SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Posts, kängatill , Skyttedalom , kristna, värderingar
Dagens PS - 18 maj 18 kl. 14:52

”Bakom rubrikerna ryms många öden”

”Demokratin dör i mörkret.” Det är The Washington Posts slogan. Jag tror att svensk media långsamt men tålmodigt börjar förstå vidden av det nu.

Skånskan - 22 nov 15 kl. 10:00

En historia som tål att berättas många gånger

Recension BOK
Sugar Man – sökandet efter Sixto Rodriguez
Författare: Stephen “Sugar” Segerman och Craig Bartholomew Strydom
Översättning: Manne Svensson
Förlag: ForumMed en riktigt bra historia är det svårt att misslyckas men det krävs en duktig berättare för att lyfta den hela vägen till bergets topp. Malik Bendjelloul var en sådan och hans film om hur två sydafrikaner letade upp en på hemmaplan i USA sedan länge bortglömd folksångare – Searching for Sugar Man – kan svårligen beskrivas som något annat än ett mästerverk. Så tog den honom också hela vägen till ära, berömmelse och en Oscar.

Dagensanalys.se - 10 aug 16 kl. 00:32

Upplever du att du får allt sämre effekt på Facebook – det beror på att algoritmerna har förändrats

Facebook News Feed algoritmer är under konstant förändring, många upplever att de får sämre spridning och engagemang för sina inlägg i världens största medienätverk. Facebooks har idag 1,65 miljarder användare och det fortsätter att vara en av de viktigaste kanalerna för alla företag och mediekanaler världen över för att kommunicera med sina kunder genom att skapa engagemang och spridning av sina budskap. Det är svårt att hänga med i svängarna på Facebook när de hela tiden ändrar vad som skall visas.

Dagensanalys.se - 24 okt 17 kl. 11:47

Facebook testar ”Explore Feed” – om det lanseras globalt kan det döda all organisk räckvidd

Facebook gör det ännu svårare för publicister att synas i det sociala nätverket, snart måste alla betala för att nå fram. Som en del av ett nytt test i sex länder tar Facebook bort innehåll från publicister och företag i Huvud-Feed. Istället kommer dessa tjänster att finnas i ett separat och svårare att hitta flöde som Facebook nyligen lanserade för att upptäcka nya saker, som de kallar ”Explore Feed”.

Kristianstadsbladet - 17 aug 14 kl. 18:56

Över 1 000 kvinnor tillfångatagna

Fler än 1 000 kvinnor hålls fångna av Islamiska staten i norra Irak och lockas med frihet om de konverterar till islam. Efter flera dagars strider uppgavs kurdiska styrkor ha tagit över kontrollen över den viktiga vattenkraftsdammen utanför Mosul.
Uppgifterna kommer från den USA-baserade aktivistgruppen Sinjar Crisis Group som har lyckats sammanställa en lista med 1 074 namn.

BT - 17 aug 14 kl. 20:20

Kurdiska styrkor återtog viktig damm

Efter flera dagars hårda strider mot jihadister erövrade kurdiska styrkor den viktiga vattenkraftsdammen utanför Mosul. Jihadisterna håller fler än tusen kvinnor fångna i norra Irak och kräver att de konverterar till islam.Kurdiska styrkor uppgavs på söndagen ha återtagit den strategiskt viktiga kraftverksdammen utanför Mosul, rapporterar nyhetsbyrån AFP.

Sydsvenskan - 16 aug 13 kl. 06:30

Forskning kittlar ryggradsreflexen

Köttforskaren Dr Mark Post presenterande i förra veckan världens första artificiellt framtagna hamburgare, och adderade bara salt och peppar till biffplattan innan han åt upp den, inför publik. Den smakade tydligen acceptabelt, vilket man får hoppas med tanke på alla forskningstimmar och alla miljoner som den kostat att producera. Dr Post är professor på Maastricht University i matlaboratorielandet Holland och presenterade nu troligtvis sin burgare i syfte att få fler ekonomiska anslag för fortsatt forskning.

BT - 25 maj 14 kl. 08:47

Migration - en ödesfråga för EU

"Debatten är i dag mer fokuserad på att vi ska stänga gränserna än på att vi ska öppna dem", säger kommissionären Cecilia Malmström (FP). I detta allt kärvare klimat vill Soraya Post (FI) ta sig in i parlamentet för att kämpa mot antiziganismen och för allas rätt till lika värde. Den utsträckta handen som möter dig utanför mataffären är politik.

BT - 06 sep 13 kl. 09:58

1984 ? en manual eller en roman?

När NSA-skandalen briserade tidigare i år ökade plötsligt försäljningen av en 64 år gammal bok. Nämligen George Orwells roman 1984 ? en klassiker som är aktuellare än någonsin.

Cornucopia - 12 jan 18 kl. 13:12

Facebook påminner att de äger tjänsten och kanalerna

Facebook påminde i natt om att de äger tjänsten och alla kanaler, grupper och sidor. Kommersiellt och externt innehåll kommer prioriteras ner i visningar i tjänsten. Om man nu inte som kommersiell innehållsleverantör betalar för sig.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Två personer döda efter krock

Två personer har avlidit efter en trafikolycka i Hedesunda utanför Gävle.De döda är en man i 80-årsåldern och en kvinna i 70-årsåldern.Anhöriga är underrättade..

Expressen - 15 minuter sedan

Flera fordon inblandade i olycka – oklart skadeläge

Flera fordon har krockat på väg 15 i höjd med Fyllinge. Olyckan har inträffat i södergående riktning.Polis och ambulans har larmats..

Expressen - 30 minuter sedan

V: ”Regeringen måste sätta ner foten mot Preem”

Klimat- och miljöminister Isabella Lövin vill invänta domstolens utlåtande om Preems utbyggnad.Vänsterpartiet kritiserar regeringen för att ha dröjt med en lagändring som skulle kunna stoppa oljebolaget.– Regeringen måste verkligen sätta ner foten mot Preem.

Expressen - 1 timme sedan

Kasper, 17, stoppade lastbil som skenade

Lastbilen fick problem med bromsarna och skenade på E20.Polisen eskorterade lastbilen och tillslut kunde den köra över ett dike som fyllts upp och stanna på en åker. Det var Kasper Svensson, 17, som stod för det som polisen beskriver som en hjälteinsats.

Expressen - 1 timme sedan

Inga, 90, nekas färdtjänst – Dottern: ”Hur sjuk ska hon bli?”

Det tar lite drygt 20 minuter för 90-åriga Inga Hoberg att gå 300 meter till den närmaste busshållplatsen i Svedala. Hon har svårt att röra på sig och orkar oftast inte göra så särskilt mycket.Men det räcker inte för att Skånetrafiken ska bevilja henne färdtjänst.

Expressen - 1 timme sedan

Dagens politik: Åklagarens miss om Winberg • S fortsätter negativ kampanj mot SD • Adaktusson ställer in

• Åklagarmyndigheten meddelade på förmiddagen – felaktigt – att man inlett förundersökning mot SD-politikern Kristina Winberg för förtal.• Socialdemokraternas kampanj i slutskedet av valrörelsen handlar till stor del om att attackera SD – en stor konkurrent om den viktiga väljargruppen LO-medlemmar.• Efter de senaste dagarnas kritikstorm väljer Lars Adaktusson (KD) att ställa in sin medverkan i valvakor..

Expressen - 1 timme sedan

Kandidaterna drabbar samman i ny debatt

Tre dagar kvar till EU-valet – och på torsdagskvällen möts toppkandidaterna i ännu en debatt. Det är Forum/Debatt tillsammans med tidskriften Kvartal som bjudit in kandidaterna och Expressen TV sänder debatten live. .

Expressen - 1 timme sedan

LIVE-TV: EU-debatt i Expressen TV

I samarbete Tidsskriften Kvartal och Kulturhuset Forum/Debatt • Expressen TV sänder direkt.

Expressen - 1 timme sedan

Oljebolagens miljardlobbying – mot klimatåtgärder

De fem största oljebolagen lägger nästan 2 miljarder kronor per år på att stoppa eller försena åtgärder för att hindra klimatförändringarna.Det skriver tidningen Forbes..

Expressen - 2 timmar sedan

Bonde döms – utsatte djuren för ”tortyrliknande behandling”

En anmälan kom in om att djur vanvårdades på en bondgård.På gården hittade man ett 40-tal får och lamm – undernärda, svaga och många var döda.Djuren hade utsatts för ”ett kraftigt lidande” och ”tortyrliknande behandling”.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.