Expressen > Nyheter

Sunday, 26 May, 17:36

Expressen - 14 maj 19 kl. 21:16

S-miljonär får extra jobb och kan lyfta dubbla lönerNyligen ville han att folk skulle jobba oavlönat i en reklamfilm för Socialdemokraterna.Nu kan mångmiljonären Luciano Astudillo tjäna över en kvarts miljon kronor på ett politiskt uppdrag – samtidigt som han lyfter sin lön som stabschef.Detta sedan Malmö Stad nominerat Katrin Stjernfeldt Jammehs närmaste medarbetare till ordförandeposten för ett bolag där kommunen står som delägare.– Det är ett viktigt uppdrag. Men jag kan tillstå att det är mycket pengar, säger han..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Socialdemokraterna, Luciano Astudillo, Malmö Stad, Katrin Stjernfeldt Jammehs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: S-miljonärfår extra , jobboch kan , lyfta, dubbla, löner
Resume - 26 aug 13 kl. 07:50

Alex Bogusky: Så skapas 1 miljon nya jobb i USA

Reklamlegendaren Alex Bogusky, som numera opererar på andra områden, uppmanar amerikanerna att köpa fem procent mer av sådant som är tillverkat i USA. På så sätt ska en miljon nya jobb skapas, hävdar han..

SR - 20 mar 19 kl. 06:59

En halv miljon nya jobb krävs till 2030

Arbetsförmedlingen gör en ny bedömning av arbetskraftsbehovet framöver. Enligt den kommer att krävas nära en halv miljon nya jobb de kommande tio åren..

Helsingborgs Dagblad - 28 feb 12 kl. 07:41

En halv miljon fick jobb i fjol

Arbetsmarknadsåret 2011 började starkt men slutade svagare. Antalet sysselsatta var fler och 562 000 arbetssökande i åldrarna 16?64 år fick någon form av jobb under året.

E24 - 28 feb 12 kl. 07:38

En halv miljon fick jobb i fjol

Arbetsmarknadsåret 2011 började starkt men slutade svagare. Antalet sysselsatta var fler och 562 000 arbetssökande i åldrarna 16-64 år fick någon form av jobb under året. Under året anmäldes närmare 691 000 lediga jobb till Arbetsförmedlingen, 140 000 fler än 2010.

SVT - 01 okt 13 kl. 10:41

En halv miljon nya jobb - 2035

Om drygt 20 år väntas antalet personer i Sverige som arbetar ha ökat med en halv miljon jämfört med i dag, enligt en prognos från Statistiska centralbyrån (SCB)..

Sydöstran - 05 maj 17 kl. 15:53

Halv miljon nya jobb ska skapas till 2025

Trots att svensk ekonomi just nu går bra, så finns ett utanförskap som hotar vår sammanhållning. Det syns tydligast i den jobbklyfta som går mellan inrikes och utrikes födda och att närmare en miljon människor lever på bidrag i stället för att arbeta..

DN - 25 mar 17 kl. 12:08

Kinberg Batra: Nya mål för jobbpolitiken ska lyfta Moderaterna

Karlstad. Moderatledaren Anna Kinberg Batra dammade av företrädaren Fredrik Reinfeldts beskrivning av Moderaterna som Sveriges arbetarparti när hon talade inför partivänner på lördagen. Hon satte upp två nya målsättningar: skillnaden i sysselsättning mellan inrikes och utrikes födda ska halveras till 2025 och en halv miljon nya jobb ska skapas..

SmålandsPosten - 17 jul 14 kl. 07:38

För EU:s lägsta arbetslöshet krävs 6?900 nya jobb i Kronobergs län

Socialdemokraternas mål är att Sverige ska ha lägst arbetslöshet i EU år 2020. Målet är ambitiöst och det kommer att krävas omfattande jobbskapande­ reformer för att nå dit. I praktiken betyder det att en halv miljon nya jobb behöver skapas i Sverige.

SmålandsPosten - 17 jul 14 kl. 07:38

För EU:s lägsta arbetslöshet krävs 6 900 nya jobb i Kronobergs län

Socialdemokraternas mål är att Sverige ska ha lägst arbetslöshet i EU år 2020. Målet är ambitiöst och det kommer att krävas omfattande jobbskapande reformer för att nå dit. I praktiken betyder det att en halv miljon nya jobb behöver skapas i Sverige.

SR - 06 maj 11 kl. 19:48

Allt fler jobb skapas i USA

Förra månaden skapades det nästan en kvarts miljon nya jobb i USA, visar statistik som kom i dag och det är betydligt fler än vad många experter hade trott..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Fi:s abortkupp mot KD – timmar innan valet

Feministiskt initiativ ger en känga åt Kristdemokraterna bara timmar innan EU-valets kulm.Partiet har satt upp valkampanjsplakat ovanför KD:s med buskapet ”Make abort lagligt again”.”Låt inte KDs Sweet Home Alabama-drömmar bli norm i EU”, står det i inlägget som sprids bland Fi-topparna..

Expressen - 15 minuter sedan

Jenny, 25, var nära att dö – efter cyklisternas agerande

Jenny Ek, 25, var ute på en skrittrunda när hon märkte att hästen plötsligt ryckte till. Bakifrån närmade sig två mountainbikecyklister i hög fart. Cyklisterna stannade i sista sekund, men hästen fick panik av de skrikande bromsarna.

Expressen - 15 minuter sedan

Maskerad kvinna inblandad i Älmhultsrån.

Flera maskerade personer ska vid 16.30-tiden på söndagen ha gått till attack mot en person vid järnvägsstationen i Älmhult. Offret ska bland annat ha blivit av med sin mobiltelefon, innan gärningsmännen, två män och en kvinna, begett sig från platsen i en skåpbil..

Expressen - 15 minuter sedan

Centerpartiets drag: Flörtar med Macron

Centerpartiets EU-parlamentariker och toppnamn i dagens val, Fredrick Federley, hoppas kunna öka sitt inflytande med Frankrikes hjälp. Federley förhandlar med presidenten Emmanuel Macrons toppkandidat Nathalie Loiseau om att hennes parti En Marche ska gå med i samma partigrupp i EU-parlamentet.– Vi påbörjar förhandlingar redan i morgon, säger Fredrick Federley till Expressen TV..

Expressen - 30 minuter sedan

Unga rånare på elsparkcyklar söks av polisen

Flera unga rånare på elsparkcyklar ska på söndagen ha gått till attack mot en ensam kille på Mellanvångsvägen i Lund.De misstänkta gärningsmännen ska ha tvingat målsäganden att ta ut pengar från en bankomat på Karhögstorget. .

Expressen - 30 minuter sedan

Tunga påminnelsen för Frederik: ”Livet är skört”

Kronprins Frederik fyller 51 år på söndagen och kan se tillbaka på ett år som har blandat och gett.På ett plan har han drabbats av personliga tragedier och skador men han har också utvecklats i rollen som blivande kung.– Han tänker modernt och är inte så stel, han är en värdig tronföljare, säger kungahusexperten Søren Jakobsen till BT..

Expressen - 1 timme sedan

Tre personer till sjukhus efter krock

Tre personer har förts till sjukhus efter en trafikolycka.Det råder inledningsvis totalstopp på vägen.– Båda bilarna är så pass skadade att de måste bärgas, säger Evelina Olsson, presstalesperson vid polisen region Syd..

Expressen - 1 timme sedan

DAGENS POLITIK: Nya beräkningar: L riskerar att åka ur • S skickade ut mass-sms • Löfvens ord om bråket mellan Fritzon och Skyttedal

Nya beräkningar från Financial Times och Politico Europe visar att Liberalerna kommer att åka ur Europaparlamentet. Socialdemokraterna skickade ut mass-sms som ett sista minuten-drag i valrörelsen. Stefan Löfven kommenterar nu det uppmärksammade bråket mellan Heléne Fritzon, S, och Sara Skyttedal, KD.

Expressen - 1 timme sedan

Kritiken efter sexskämtet: ”Omdömeslöst”

Moderaternas ledning riktar kritik mot partikollegan Emilie Pilthammar (M). Det efter en bild där Pilthammar poserar i vad som uppges vara en ironisk gruppsexbild, skriver Aftonbladet. – Hennes tilltag är totalt omdömeslöst, säger partisekreteraren Gunnar Strömmer till tidningen..

Expressen - 1 timme sedan

Kökaos efter trafikolycka i Västberga

Vid 14.45 på söndagen inträffade en trafikolycka med tre inblandade bilar på E4 vid Västberga. Olyckan har orsakat omfattande köbildningar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.