Kristianstadsbladet > Lokalt

Saturday, 25 May, 01:46

Kristianstadsbladet - 14 maj 19 kl. 21:00

Polisen har hittat flera knivar – kan ha använts vid mordförsökDen man som fick livshotande skador vid det misstänkta mordförsöket på Österäng är kvar på sjukhus. Flera knivar har hittats i anslutning till brottsplatsen. .
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Österäng

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Polisenhar , hittatflera , knivarkan ha , använtsvid , mordförsök
Expressen - 15 jul 17 kl. 09:04

Plankor och knivar användes i storbråk

Tre män har gripits efter storbråk i centrala Oskarshamn under natten mot lördag.Enligt polisen kan både plankor och knivar ha använts.Minst två personer har skadats..

Kristianstadsbladet - 13 dec 13 kl. 02:25

FN: Kemvapen har använts i Syrien

Kemiska vapen har sannolikt använts vid fem till sju tillfällen under Syrienkonflikten, enligt slutrapporten från FN:s utredare.
I två fall har vapnen använts mot soldater och i ett tredje fall mot soldater och civila. Enligt rapporten har det inte gått att fastställa om kemvapnen använts av regeringssoldater eller rebeller.

Kristianstadsbladet - 13 dec 13 kl. 01:51

FN: Kemvapen har använts i Syrien


Kemiska vapen har sannolikt använts vid fem till sju tillfällen under Syrienkonflikten, enligt slutrapporten från FN:s utredare.I två fall har vapnen använts mot soldater och i ett tredje fall mot soldater och civila. Enligt rapporten har det inte gått att fastställa om kemvapnen använts av regeringssoldater eller rebeller.

BT - 13 dec 13 kl. 01:53

FN: Kemvapen har använts i Syrien

Kemiska vapen har sannolikt använts vid fem till sju tillfällen under Syrienkonflikten, enligt slutrapporten från FN:s utredare. I två fall har vapnen använts mot soldater och i ett tredje fall mot soldater och civila. Enligt rapporten har det inte gått att fastställa om kemvapnen använts av regeringssoldater eller rebeller.

DN - 24 okt 17 kl. 09:20

Polisen köpte 30 fotbojor – bara sju har använts

För sex år sen köpte polisen in 30 fotbojor för att övervaka personer som upprepat bröt mot sina kontaktförbud. Men bara sju har hittills använts, skriver Aftonbladet..

SVT - 11 feb 19 kl. 08:28

4 uppmärksammade fall där ansiktsigenkänning använts för att hitta kriminella

I Sverige har polisen ännu inte börjat använda sig av ansiktsigenkänning för att identifiera misstänkta brottslingar, men i bland annat Kina och USA är det här en teknik som använts under en längre tid. Här är några framgångsrika och mindre framgångsrika exempel..

YLE - 10 maj 17 kl. 16:42

TVO: Komponenterna som har använts vid Olkiluoto 3 är säkra

De komponenter som används vid reaktorbygget av Olkiluoto 3 håller måttet och är enligt Industrins Kraft, TVO, säkra. Strålsäkerhetscentralen, Stuk, bad TVO om en utredning efter att det hade uppdagats stora säkerhetsbrister i de komponenter som har tillverkats vid det franska företaget Le Creusots fabrik och som har använts av Areva. Säkerhetstesterna vid Olkiluoto 3 visar att komponenterna som använts håller måttet.

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 13 kl. 01:54

FN: Kemvapen har använts i Syrien

Kemiska vapen har sannolikt använts vid fem till sju tillfällen under Syrienkonflikten, enligt slutrapporten från FN:s utredare. I två fall har vapnen använts mot soldater och i ett tredje fall mot soldater och civila. Enligt rapporten har det inte gått att fastställa om kemvapnen använts av regeringssoldater eller rebeller..

Helsingborgs Dagblad - 20 jun 16 kl. 08:03

Gas kan ha använts vid husbilinbrott

Polisen misstänker att någon form av gas använts vid två husbilsinbrott på en rastplats utanför Stenungsund..

Blekinge Läns tidning - 20 jun 16 kl. 08:02

Gas kan ha använts vid husbilinbrott

Polisen misstänker att någon form av gas använts vid två husbilsinbrott på en rastplats utanför Stenungsund. De boende i husbilarna slog larm när de upptäckte att någon varit inne i bilarna utan att de märkt något.(TT).

Sydsvenskan - 20 jun 16 kl. 08:03

Gas kan ha använts vid husbilinbrott

Polisen misstänker att någon form av gas använts vid två husbilsinbrott på en rastplats utanför Stenungsund..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Man greps efter stöld på bensinmack

En man i 30-årsåldern greps efter ett tumult med en väktare efter att ha stulit saker från en bensinmack i centrala Hässleholm..

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Zenar bjöd på osläppta låtar och en gäst

Hiphop-artisten Zenar Abdulla bjöd hemmapubliken på både släppta och osläppta låtar. .

Kristianstadsbladet - 5 timmar sedan

Modeshow där gammalt blev nytt

På fredagen hölls en Recycling fashion show på Live Green, en programpunkt som kan ses även på lördagen. Gymnasie- och folkhögskoleelever hade engagerats som stylister, designers och modeller. .

Kristianstadsbladet - 6 timmar sedan

Kristianstad: Man hade karatevapen utanför matbutik

Två knivar och ett karate-vapen. Det hittade polisen på den man som kontrollerades utanför en mataffär i Kristianstad på fredagen. .

Kristianstadsbladet - 7 timmar sedan

Här får du mest hus för en miljon kronor

I Kristianstads kommun får du 54 kvadratmeter villa för en miljon kronor. Mest hus för pengarna i nordöstra Skåne får du fortfarande i Östra Göinge, 122 kvadratmeter för samma summa. .

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Spel: Stor tipsvinst till Kristianstadsbo

Tre personer fick alla rätt i Europatipsets veckoomgång. En av vinnarna bor i Kristianstad. .

Kristianstadsbladet - 10 timmar sedan

Tågtrafiken stoppades – så ofta kör tågen mot rött

Runt 350 gånger per år kör tåg mot stoppsignal i Sverige. Torsdagens incident i Hässleholm, där tåget stannade först 300 meter efter det röda ljuset, ska nu utredas..

Kristianstadsbladet - 15 timmar sedan

Brott: Man misstänks för våldtäkter

Åtalet mot en man som misstänks för våldtäkter och flera andra brott dröjer. Materialet i utredningen är omfattande och håller på att sammanställas..

Kristianstadsbladet - 16 timmar sedan

S vill ha en tävling om Näsbys framtid

Näsby växer och nu efterlyser Socialdemokraterna en gestaltningstävling för stadsdelen där partiet vill se både bostäder och evenemangs- och näringslivsutbud. .

Kristianstadsbladet - Igår: 21:00

Butik i centrum lämnar Kristianstad – ”Sämre kundunderlag än förväntat”

Först var det en deli, sedan en jourbutik. Ett par månader senare stänger Seven Eleven butiken i Kristianstad. ”Sämre kundunderlag än förväntat och för låg lönsamhet”, lyder förklaringen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.