YA > Nyheter

Sunday, 26 May, 09:45

YA - 14 maj 19 kl. 21:00

För få barn – föräldrakooperativ stänger efter nästan 30 årTill hösten stänger förskolan Solbacken utanför Vitaby, efter ett beslut i föräldrakooperativet nyligen. Antalet barn efter sommaren är för få för att ekonomin ska gå ihop. Nu hoppas föräldrarna att huset och den för barnlek anpassade tomten ändå på något sätt kan användas för liknande verksamhet..
Läs mer på YA
Läs mer om:
Solbacken, Vitaby

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: För , barn, föräldrakooperativ, stängerefter nästan 30 , år
Sydsvenskan - 27 nov 14 kl. 04:00

Alexandra Schalin

Alexandra Schalin, Malmö, har, som tidigare meddelats, avlidit vid 47 års ålder. Hennes närmaste är maken Hasse samt barnen Ronja och Gustav.Vår kollega och vän Alexandra fattas oss!

Alingsås tidning - 09 apr 17 kl. 05:30

Här är man ute i ur och skur

På Förskolan Igelkotten är barnen ute hela dagarna. Till och med maten lagas utomhus.
– Barnen här har väldigt bra grovmotorik eftersom de får röra sig så mycket, säger en av pedagogerna, Anette Gustafsson.

Nyan - 26 apr 18 kl. 09:38

Waldorfskolan lägger ner

Styrelsen för Waldorf Åland har beslutat att lägga ner Waldorfskolan och satsa på barnträdgården.  Orsaken är de dåliga förutsättningarna. I vår har skolan haft sex barn, som i höst kommer fortsätta skolgången i kommunala skolor eller hemskolas.

Fler nyheter från YA

YA - 15 minuter sedan

Tvärnit för svensk Iranexport

Svensk export till Iran har tvärnitat. Det är tomt i storföretagens iranska orderböcker. Verksamheten begränsas till teknisk support av utrustning och fordon som redan har levererats..

YA - 15 minuter sedan

Björn attackerade orienterare

YA - 30 minuter sedan

Vattenbristen orsakad av reningsverken

Grundvattnet sinar, och det varnas för låga nivåer i sommar igen. Men för de flesta kommer vattnet i kranen inte från grundvattnet, utan från sjöar och vattendrag. Vattenbristen beror i stället på dålig kapacitet i vattenverken..

YA - 30 minuter sedan

Se upp för hemmafixarens sommarskador

Efter en lång vinter i tv-soffan är det dags att börja bry sig om hus och trädgård. Men se upp, hemmafixaren riskerar att göra sig riktigt illa..

YA - 45 minuter sedan

EU: Dags att göra ett val

Nu är röstningen till EU-parlamentet i gång. Fram till klockan 21 håller vallokalerna öppet, men i flera andra länder är valet redan över..

YA - 45 minuter sedan

Vårdförbundet kräver 10 000 kronor mer till de mest yrkesskickliga

Vårdförbundet håller fast vid sitt krav på 10 000 kronor mer till de speciellt yrkesskickliga och hoppas få igenom det i de lokala förhandlingarna. – Vi vill värna de erfarna medarbetarna och förhindra att de tappar sugen, säger Malin Tillgren, vice ordförande i Vårdförbundet Skåne, som kan konstatera att förbundets övriga krav tillgodosetts i det centrala avtalet. .

YA - 1 timme sedan

Brott: Misstänkt mord i Helsingborg

En svårt skadad man i 30-årsåldern hittades utomhus i Helsingborg under natten och avled senare på sjukhus. Händelsen utreds som mord..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.