SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 20 May, 08:27

SmålandsPosten - 14 maj 19 kl. 20:53

Pär Hägred: Dont mention the war...Guideboken är ganska tydlig just på den punkten. Så när jag slår mig i slang med ett styck lokalbefolkning i Tel Aviv blir det mest snack om, ja, just Eurovision..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Hägred, Tel Aviv, Eurovision

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pär, Hägred, Dont, mention, the, war
Dagensanalys.se - 03 sep 18 kl. 15:02

Mynewsdesk köper Mention för bevakning av digitala och sociala kanaler i realtid

Uppköpet är ytterligare ett steg i Mynewsdesks tillväxtplaner med målet att skapa en ny global ledare inom realtidsbevakning i digitala och sociala kanaler för små- och medelstora företag. Mention tillhandahåller ett globalt för realtidsbevakning i digitala och sociala kanaler med expertis inom AI och datadriven analys. ”Det här uppköpet skapar en ny global ledare inom bevakning av digitala och sociala kanaler som kan erbjuda den bästa mjukvaran för PR, marknadsföring och kommunikation för små- och medelstora företag.

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Britternas hån: ?Don't mention THE FOUR?

Engelska tabloider har svårt att dölja sin skadeglädje efter Sveriges osannolika upphämtning från 0-4 till 4-4 på Olympiastadion Berlin. "Don't mention the four to the Germans!", skiver brittiska The Sun..

The Local - 22 okt 16 kl. 12:08

Dylan removes Nobel-prize mention from website

American singer-song writer Bob Dylan has removed any mention of him being named one of this year’s Nobel Prize laureates on his official website..

Nya Wermlands Tidningen - 27 jul 17 kl. 22:34

O.M.Dont Cry vann

Björn Goop, 40, har gjort ett bra jobb med O.M.Dont Cry.

Expressen - 15 maj 13 kl. 15:22

21.00: Tv-chatt med Per Hägred

I kväll drar en ny säsong av "Klockan åtta hos stjärnorna" i gång på TV4. Direkt efter programmet kan du chatta med Expressens Per Hägred. Läser du detta i vår Iphone-app?

Trelleborgs Allehanda - 28 okt 16 kl. 03:00

Per Hägred om nya trenden: rockumentärer

Droger, död och tunga gitarriff. Ingen jätteskräll att man kan förvänta sig en hel del av de varorna när Jim Jarmusch kokar dokumentär på Iggy Pops liv. Kulturjournalisten Per Hägred om den nya trenden rockumentärer..

Kristianstadsbladet - 28 okt 16 kl. 03:00

Per Hägred om nya trenden: rockumentärer

Droger, död och tunga gitarriff. Ingen jätteskräll att man kan förvänta sig en hel del av de varorna när Jim Jarmusch kokar dokumentär på Iggy Pops liv. Kulturjournalisten Per Hägred om den nya trenden rockumentärer..

YA - 03 apr 18 kl. 13:51

Per Hägred: ”Det är inte låtarna, utan hennes varma personlighet jag minns”

65 år av nöjesliv är över. Barbro ”Lill–Babs” Svensson har lämnat scenen, lamporna har släckts och kvar står miljonpubliken med blankfuktiga ögon. Det är inte så mycket för musiken - eller för den delen löpsedlarna – som kulturjournalisten Per Hägred minns henne, utan för den varma personlighet som hon var..

Helsingborgs Dagblad - 24 feb 11 kl. 07:21

"Okey, okey, dont´hurt yourself"

Fotografen Jens Troeger har en fantastiskt fin bild på National Geographics hemsida. Bilden föreställer en grön anemon, vilket osökt får mig att tänka på filmen Hitta Nemo och scenen när Nemo ska berätta för sin lärare, örnrockan (Mr Ray), var han bor någonstans. Mr Ray: Well, hello.

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Flera döda efter gisslansituation i fängelse

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Ryanair tappar höjd

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Winberg vittnade om övergrepp – petas

EU-politikern Kristina Winberg (SD) tvingades hastigt lämna partiets lista till EU-parlamentsvalet. Nu skriver att en av orsakerna kan vara att hon vittnat om hur en partikollega utsatte en kvinna för sexuella övergrepp..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Scarlett Johansson förlovad

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Polisen stoppade 20-åring – hade kniv i bilen

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Komiker svärs in som Ukrainas president

SmålandsPosten - 1 timme sedan

"Ufopodden" tillbaka med nya avsnitt

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Tenje (M): Skattefinansierad charter en fråga om valfrihet

Anna Tenje (M), som både sitter i flygplatsstyrelsen och leder det miljöprogressiva Växjö, ser ingen konflikt i att skattefinansiera charterflyg. Även om hon hellre skulle se fler avgångar som passar näringslivet. Det är huvudsyftet..

SmålandsPosten - 1 timme sedan

Direktörsflygplatsen blev något helt annat

Det var näringslivets behov som ledde till byggandet av flygplatsen i början av 1970-talet. Även om affärsresenärerna minskat kraftigt på Småland Airport motiveras skattefinansieringen fortfarande med att den är absolut nödvändig för företagen..

SmålandsPosten - 2 timmar sedan

Här är nattens händelser – lokalt och i omvärlden

Bilbrand i Oskarshamn. Kvinna till sjukhus efter viltolycka utanför Lessebo..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.