Expressen > Nyheter

Wednesday, 22 May, 05:26

Expressen - 14 maj 19 kl. 20:40

Kritiken mot Aschberg – efter debatt med VirtanenRobert Aschberg får hård kritik efter Publicistklubbens debatt med Fredrik Virtanen. TV3-programledaren anklagas för att ha riggat diskussionen. – Det var bara folk med nästan lika åsikter, säger konstnären och författaren Marianne Lindberg De Geer..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Aschberg, Virtanen, Publicistklubbens, Fredrik Virtanen, TV3, Marianne Lindberg De Geer

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kritikenmot , Aschbergefter , debattmed , Virtanen
GöteborgsPosten - 02 sep 14 kl. 11:19

Belinda Olsson bemöter kritiken från Virtanen

Stockholm mot Göteborg, Fredrik Virtanen mot Janne Josefsson. Mitt i mediestormen står en förundrad Belinda Olsson, som tillsammans med Josefsson leder det kritiserade tv-programmet Valet med Janne & Belinda..

SVT Debatt - 03 apr 14 kl. 14:21

Debatt 3/4: Huliganvåldet och jakten på näthatarna

KVÄLLENS SVT DEBATT: Vad ska vi göra åt huliganvåldet? Ska vi ta bort ståplatserna på fotbollsmatcherna, strypa ölkranarna, och tysta ramsorna? Kommer det göra att ingen mer behöver sätta livet till?

SVT Debatt - 30 maj 18 kl. 08:58

”Det var publiceringarna i de stora traditionella medierna som knäckte Virtanen”

”I fallet Virtanen var det inte regelsystemet som fallerade. Det var ansvariga utgivare och deras yrkesmoral som visade sig inte hålla måttet, framför allt gäller det utgivarna för Svenska Dagbladet och Expressen”, skriver Mats Svegfors..

SVT Debatt - 03 okt 13 kl. 14:35

Inför kvällens debatt, 03/10: Våldtäkten och PR-kupper

DEBATT Den friande domen i våldtäktsmålet i Tensta har gjort många upprörda. Lever domarna i en bubbla utan kontakt med verkligheten? Eller är det i själva verket bra att rättssystemet står pall för allmänhetens uppfattningar?

SVT Debatt - 14 nov 13 kl. 16:50

Debatt 3/10: våldtäktsdom och PR-bluffar

Den friande domen i våldtäktsmålet i Tensta har gjort många upprörda. Lever domarna i en bubbla utan kontakt med verkligheten? Eller är det i själva verket bra att rättssystemet står pall för allmänhetens uppfattningar?

SVT Debatt - 15 nov 18 kl. 09:48

”Teknologkåren har tagit emot kritiken och välkomnar den”

I ett debattinlägg på SVT Opinion vittnar flera personer om stora brister i värdegrunden på Luleå tekniska universitet. Nu svarar rektorn och studentkåren på kritiken: ”Vi tar avstånd från de djupt kränkande texter som förekommer.”.

SVT Debatt - 02 apr 14 kl. 12:07

Kritiken mot klädmärket är maskerad godhet

REKLAM Sexualitetens väktare behöver inte berätta för mig vilken blick som är rätt och vilken som är fel. Även en ”kvinnlig blick” kan eggas av en framåtlutad kvinna med ett par synliga trosor.  Klädmärket American Apparel har gjort det igen.

SVT Debatt - 23 nov 18 kl. 06:00

”Kritiken mot Black Friday är totalt tondöv och saknar klassperspektiv”

”Vi kan inte ha en debatt som låtsas som att klass inte finns och som om klassresor är något fult. För klassresor handlar om pengar och konsumtion, hur fult än dagens medieelit tycker att det låter”, skriver Rebecca Weidmo Uvell..

SVT Debatt - 12 dec 13 kl. 16:21

Därför har vi kommentarsfält på SVT Debatt

Sveriges television vill främja den fria debatten, och har därför valt att ha kommentarsfält efter artiklar på SVT Debatt. Vi vill främja en god samtalston. Därför framgår det tydligt och klart vilka regler och villkor som gäller för alla som vill skriva och tycka hos oss.

SVT Debatt - 01 jul 13 kl. 16:39

Inför Debatt Almedalen 1/7

DEBATT ALMEDALEN I kvällens Debatt Almedalen kommer det pratas både svenskhet och alkoholmonopol. Och innan dess frågas Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson ut hos Erik Blix. I kvällens Debatt Almedalen möts bland andra Jasenko Selimovic (FP) och Mattias Karlsson (SD), och så blir det debatt om alkoholmonopolet med bland andra Carl-Jan Granqvist.

SVT Debatt - 01 maj 14 kl. 15:50

Debatt 1/5: Fattigpensionärer, barnläkaren och fredagsmys

Kvällens SVT Debatt: Är det synd om dagens pensionärer? Vissa menar att de har svårt att klara sig på sin pension, framför allt kvinnliga pensionärer har det tufft. Men andra hävdar att pensionärerna får det bättre och bättre och att de ökat sin köpkraft de senaste åren.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Tre till sjukhus efter lägenhetsbrand i Malmö

En brand bröt ut vid 03.30 i en lägenhet på Katrinelundsgatan i Malmö, rapporterar Sydsvenskan.Branden är släckt och tre personer har förts till sjukhus..

Expressen - 1 timme sedan

Lagförslag kan stoppa Preem-bygge

Preems tankar om att bygga ut sitt oljeraffinaderi i Lysekil river upp känslor. Enligt SVT har miljödepartementet planer på en lagändring som skulle stoppa utbyggnaden..

Expressen - 1 timme sedan

Belgiska ex-kungen går med på faderskapstest

Albert II, före detta kung av Belgien, ska göra ett faderskapstest, skriver New York Times..

Expressen - 2 timmar sedan

”Kärnvapenkista” kan läcka radioaktivt material

En betongkista som byggdes efter USA:s tester av vätebomber i Stilla havet på 1940- och 50-talet riskerar att läcka radioaktivt material ut i havet, säger FN:s generalsekreterare António Guterres..

Expressen - 4 timmar sedan

USA: Syriska regimen kan ha använt kemvapen igen

Det amerikanska utrikesdepartementet ser tecken på att den syriska regimen återigen har använt kemiska vapen i det krigshärjade landet.– Vi upprepar vår varning att om Assad-regimen använder kemvapen, kommer USA och våra allierade att svara snabbt och passande, säger talespersonen Morgan Ortagus..

Expressen - 4 timmar sedan

Kristina Winberg sparkades via mejl: ”Förtvivlad”

Sverigedemokraternas petade EU-kandidat Kristina Winberg är besviken på sitt parti. I samband med Expressens avslöjande om att SD-toppen Peter Lundgren ska ha tafsat på en partikollega, uteslöts hon ur partiet. Via ett protokollunderlag på mejl.

Expressen - 4 timmar sedan

Preem kan bli Sveriges största utsläppare

Preem kan bli landets största utsläppare av klimatpåverkande gaser – om företaget får tillåtelse att bygga ut sitt raffinaderi i Lysekil. Det skriver SVT i en stor granskning. En utbyggnad kan leda till en fördubbling av raffinaderiets utsläpp av både svavel- och koldioxid.

Expressen - 4 timmar sedan

Hanif Balis hån mot Carl Bildt – på Twitter

Frågan om gränskontroller och brottsbekämpning har lett till ett internt gruff mellan Moderaternas två mest namnkunniga twittrare.Det är riksdagsledamoten Hanif Bali som gör sig lustig över en tweet från tidigare utrikesministern Carl Bildt..

Expressen - 5 timmar sedan

Elever i Nyköping gjorde Hitlerhälsning

Tre gymnasietjejer i Nyköpings kommun får strafföreläggande för hets mot folkgrupp efter att ha gjort Hitlerhälsning och skrikit ”Sieg heil” på en julfest.Det skriver Södermanlands Nyheter.– Här på skolan har det varit en ögonöppnare, säger skolans rektor till tidningen..

Expressen - 5 timmar sedan

FN varnar delstater i USA för skärpta abortlagar

Flera delstater i USA har röstat igenom skärpta abortlagar. FN riktar nu kritik mot besluten.– Vi kräver att USA och andra länder ser till att kvinnor har tillgång till säkra aborter, säger FN:s Ravina Shamdasani till Reuters..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.