DI > Ekonomi

Sunday, 26 May, 12:13

DI - 14 maj 19 kl. 19:30

Regeringen begår ett taktiskt misstagSverige går mot den största upprustningen av försvaret sedan schlagerstjärnan Ulla Billquists kärleksförklaring ”Min soldat” på 1940-talet ljöd över Sverige. Målet är att Sverige ensamt ska kunna stå emot ett väpnat angrepp under tre månader. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ulla Billquists, Min, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Regeringen, begårett , taktiskt, misstag
YLE - 29 jul 16 kl. 13:09

Göran Stubb om juniorflykten: De har inget tålamod och begår ett misstag

Många lovande finska juniorspelare väljer nordamerikansk juniorhockey framom att i Finland utvecklas till NHL-spelare. Göran Stubb tycker att hockeyjuniorerna saknar tålamod. – De som åker dit begår ett misstag.

Posh24 - 04 nov 12 kl. 07:48

Khloe Kardashian vill att Kim ska dumpa Kanye? "Hon tycker att Kim begår ett misstag"

Khloe Kardashian är inte den som håller tillbaka sina åsikter och en insider till Kardashian-klanen avslöjar att hon har många tankar om hennes syster Kim Kardashians förhållande med Kanye West. Källan säger att Khloe inte har någonting annat än negativa saker att säga om Kims nya pojkvän och hon är orolig för att hennes syster ska bli sårad igen. Insidern berättar: "Khloe gillar inte hur Kim beter sig när hon är med honom.

Regeringen - 18 dec 17 kl. 13:00

Möjlighet att inte återkalla arbetstillstånd vid mindre misstag

I morgon tisdag den 19 december tar migrationsminister och biträdande justitieminister Heléne Fritzon emot förslag som ska göra det möjligt för arbetskraftsinvandrare från tredje land att stanna i Sverige för fortsatt arbete även när arbetsgivaren har begått vissa mindre misstag gällande villkoren för arbetstillstånd..

Regeringen - 19 dec 17 kl. 09:00

Utredare presenterar förslag – arbetskraftsinvandrare ska få stanna i Sverige trots mindre misstag gällande villkoren för arbetstillstånd

Migrationsminister och biträdande justitieminister Heléne Fritzon har i dag tagit emot förslag som ska möjliggöra för arbetskraftsinvandrare från tredjeland att stanna i Sverige för fortsatt arbete, trots att arbetsgivaren under tidigare tillståndsperioder begått vissa mindre misstag gällande villkoren för arbetstillstånd..

Regeringen - 22 jun 17 kl. 15:54

Möjligheten till rättelse av mindre misstag efter att Migrationsverket påtalat brister i arbetsvillkoren utreds

Regeringen har gett hovrättsrådet och Svea hovrätts vice ordförande Bertil Ahnborg i uppdrag att utreda frågan om möjligheten till rättelse av mindre misstag efter att Migrationsverket påtalat brister i villkoren..

Jönköpingsnytt - 03 apr 13 kl. 06:31

"Måste ha skett ett misstag"

121.nu har svartlistats av Svensk Handel för sina säljmetoder. Själv menar företaget att det är Svensk Handel som har begått ett misstag.

Kristianstadsbladet - 25 nov 13 kl. 15:22

Veterinär varnas efter flera misstag


En veterinär i Skaraborg får kritik efter flera tvivelaktiga behandlingar, uppger TV4 Nyheterna Skaraborg.En hund fick exempelvis avlivas efter att mannen kastrerat den. En annan dog efter att han behandlat hunden för tandsten.

BT - 25 nov 13 kl. 15:24

Veterinär varnas efter flera misstag

En veterinär i Skaraborg får kritik efter flera tvivelaktiga behandlingar, uppger TV4 Nyheterna Skaraborg. En hund fick exempelvis avlivas efter att mannen kastrerat den. En annan dog efter att han behandlat hunden för tandsten.

GT - 13 aug 14 kl. 08:08

Politikerna i Göteborg gör om sina misstag

När folkomröstningen om trängselskatten var ett faktum medgav många - om än inte alla - av Göteborgs politiker att de begått ett misstag i att inte ordentligt informera göteborgarna eller lyssna på dem då det gäller till exempel betalstationernas placering..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

EU-ministern: Tillväxten viktigaste frågan

Klimatet, jobben, handeln, budgeten – många frågor slåss om uppmärksamheten i EU-samarbetet för några huvudpersoner i EU-valrörelsen. .

DI - 15 minuter sedan

En död när yachter kolliderade i Cannes

En 29-årig brittisk man har avlidit i sviterna av en kollision mellan två yachter utanför den franska staden Cannes på Rivieran..

DI - 45 minuter sedan

Experterna osams om tidigare börsraketen: ”platt som en pannkaka”

Experterna i veckans Börsrådet på DiTV är osams om potentialen i en tidigare börsraket där försäljningen bromsat in på senare tid. ”Nu är det nio kvartal i rad när det ligger platt som en pannkaka”, säger Henrietta Theorell, förvaltare på SEB..

DI - 2 timmar sedan

Polisförfattaren ratar mord för feelgood – ”tröttnade på döda människor”

Hans fem böcker om kriminalteknikerna Ulf Holtz och Pia Levin har beskrivits som ”CSI på svenska”. Nu kliver Varg Gyllander, Stockholmspolisens presschef och författare på fritiden, ut ur brottzonen och ger ut feelgoodromanen ”Alla känner apan”..

DI - 2 timmar sedan

Tio döda efter gasolycka på kinesiskt fartyg

Tio människor har dött och 19 skadats efter att höga halter koldioxid börjat läcka från eldsläckningssystemet på ett lastfartyg i Kina..

DI - 2 timmar sedan

Svensk export till Iran har tvärnitat

Tvärnit för svensk Iranexport. Det är tomt i storföretagens iranska orderböcker. Verksamheten begränsas till teknisk support av utrustning och fordon som redan har levererats..

DI - 3 timmar sedan

Aktien har mer att ge – köp nischad doldis

Doldisbanken har fått upp farten och rusat på börsen i år. Men än är det inte för sent att köpa. Aktien är ett fynd om banken når sina egna kaxiga mål.

DI - 3 timmar sedan

Konsultbolagen med högst andel kvinnor 2019

Vilka konsultbolag lyckas rekrytera flest kvinnor? För femte året i rad har Cinode gått igenom de senaste årsredovisningarna för att titta på det totala utfallet men också för att granska hur könsfördelningen i styrelserna ser ut..

DI - 3 timmar sedan

Miljontals européer är i gång och röstar

Miljontals medborgare i EU:s medlemsländer röstar i dag fram sina representanter till EU-parlamentet. Valet har beskrivits som en kamp mellan högernationalistiska partier å ena sidan och partier positivt inställa till EU å den andra..

DI - 3 timmar sedan

Papua Nya Guineas premiärminister avgår

Efter månader av politisk turbulens har premiärministern i Papua Nya Guinea, Peter O'Neill, avgått..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.