DI > Ekonomi

Saturday, 25 May, 13:11

DI - 14 maj 19 kl. 18:30

Stor däcktillverkare vinstvarnarDen italienska däcktillverkaren Pirelli sänker sin tillväxtprognos beträffande försäljning för helåret 2019..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Pirelli

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Stor, däcktillverkare, vinstvarnar
Expressen - 11 jan 18 kl. 15:55

Lindex ägare vinstvarnar – hon ska vända skutan

Lindex finska ägare Stockmann vinstvarnar för helåret 2017.Larmet kommer kort efter att kedjan meddelat att Susanne Ehnbåge, 38, tar över vd-posten senare i år.Den nuvarande vd:n för Netonnet har handplockats för att få fart på näthandeln och vända skutan.

Realtid - 16 okt 18 kl. 08:29

NCC vinstvarnar inför kapitalmarknadsdagen

Byggbolaget NCC vinstvarnar, kapitalförvaltaren Söderberg & Partners kan få en ny storägare i riskkapitalbranschen och så tvingas Telia blockera fildelningssajter efter ett beslut i patent- och marknadsdomstolen. Det är några av punkterna i Realtids nyhetssvep..

Kristianstadsbladet - 14 maj 14 kl. 13:38

Vimpelcom vinstvarnar


Rysslands tredje största mobiloperatör, Vimpelcom - med norska Telenor som storägare - varnar för ett sämre resultat än väntat för 2014. I en ny prognos räknar bolaget med att omsättning och vinst i år sjunker med upp till cirka 5 procent.Tidigare låg prognosen på en oförändrad utveckling jämfört med tidigare år.

TA - 14 maj 14 kl. 13:38

Vimpelcom vinstvarnar


Rysslands tredje största mobiloperatör, Vimpelcom - med norska Telenor som storägare - varnar för ett sämre resultat än väntat för 2014. I en ny prognos räknar bolaget med att omsättning och vinst i år sjunker med upp till cirka 5 procent.Tidigare låg prognosen på en oförändrad utveckling jämfört med tidigare år.

BT - 14 maj 14 kl. 13:38

Vimpelcom vinstvarnar

Rysslands tredje största mobiloperatör, Vimpelcom - med norska Telenor som storägare - varnar för ett sämre resultat än väntat för 2014. I en ny prognos räknar bolaget med att omsättning och vinst i år sjunker med upp till cirka 5 procent. Tidigare låg prognosen på en oförändrad utveckling jämfört med tidigare år.

DI - 18 jan 11 kl. 07:52

Fortum vinstvarnar

Fortum, en stor elleverantör i Stockholmsområdet, varnar för en lägre vinst än väntat under fjärde kvartalet i fjol..

Affärsvärlden - 10 apr 12 kl. 11:35

Sony vinstvarnar

Sony bedömer att resultatet för 2012 slutar på minus 520 miljarder yen, mer än dubbelt så stor förlust än tidigare beräknat..

TA - 30 jan 13 kl. 12:23

Eon vinstvarnar


Den tyska kraftkoncernen Eon, som är en stor aktör på den nordiska energimarknaden, räknar med att rörelseresultatet faller till 9,2-9,8 miljarder euro 2013. Resultatet tyngs av en svag efterfrågan i Europa i kombination med lägre priser.Prognosen ersätter den sedan tidigare skrotade prognosen om en vinst på 11,6-12,3 miljarder euro under året.

ÖstersundsPosten - 14 maj 14 kl. 13:38

Vimpelcom vinstvarnar

Rysslands tredje största mobiloperatör, Vimpelcom - med norska Telenor som storägare - varnar för ett sämre resultat än väntat för 2014. I en ny prognos räknar bolaget med att omsättning och vinst i år sjunker med upp till cirka 5 procent..

Helsingborgs Dagblad - 14 maj 14 kl. 13:40

Vimpelcom vinstvarnar

Rysslands tredje största mobiloperatör, Vimpelcom — med norska Telenor som storägare — varnar för ett sämre resultat än väntat för 2014. I en ny prognos räknar bolaget med att omsättning och vinst i år sjunker med upp till cirka 5 procent. Tidigare låg prognosen på en oförändrad utveckling jämfört med tidigare år.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Kina hotar blankare: ”Kommer lida stora förluster”

Kinas finansiella tillsynsmyndighet CBIRC varnar för att blanka landets valuta.  Den som spekulerar i en fortsatt försvagning ”kommer helt säkert lida stora förluster”, uppger en talesperson för myndigheten, rapporterar CNBC..

DI - 1 timme sedan

Brottslingarnas skulder: Över 100 miljoner kronor

Personer som dömts för brott har miljonskulder till sina offer, rapporterar  Göteborgs-Posten med hänvisning till Nyhetsbyrån Siren. För de 100 brottslingar som är tyngst skuldsatta uppgår skulderna till över 100 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Tre svenska miljardärer gör upp om förstapriset

Under Elitloppshelgen samlas tiotusentals travälskare på Solvalla, norr om Stockholm, för en tredagars folkfest. I söndagens huvudlopp är tre svenska miljardärer med och gör upp om förstapriset på 3 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Valspurten går inte på upploppet: ”På det stora hela nöjda”

Valdagen närmar sig. Politikerna trappar upp sina kampanjer för att få så stort stöd som möjligt i valet där få svenskar röstar och många fortfarande är osäkra. ”Vi kommer att kampanja varje skälvande minut”, säger Anders Ygeman (S)..

DI - 2 timmar sedan

Så hanterar du stambytet – ”har sett skräckexempel”

Om en hyresvärd inte är intresserad av att samråda med de boende vid ett stambyte, har hyresgästerna lite att sätta emot. ”Vi har sett skräckexempel där hyran fördubblats”, säger Susanna Skogsberg på Hyresgästföreningen..

DI - 3 timmar sedan

Världens bästa flygplats växlar upp – och hånas

Världens bästa flygplats växlar nu upp med en minst sagt spektakulärt shoppinggalleria, fyllt av skoj shopping och grönskande naturupplevelser. Men det singaporianska jättekomplexet lockar samtidigt till gliringar och hån..

DI - 4 timmar sedan

Stefan Löfven: SD:s ledamöter röstar protektionistiskt i EU

DEBATT. SD sätter en protektionistisk dagordning före svenska ekonomiska intressen på EU-nivå. Partiets ledamöter har bland annat röstat nej till förslag som skulle göra det lättare för svenska företag att handla med länder i EU:s närområde, skriver Statsminister Stefan Löfven..

DI - 4 timmar sedan

Analytiker spår prisras: ”Bostadskarriärerna går åt skogen”

Nya prisfall väntar där bostadsmarknaden står som högst – det vill säga Stockholm. Vissa områden hotas av prisras på 10 procent eller mer, enligt en ny dyster rapport. ”Frågan är var köparna ska komma ifrån”, säger bostadsanalytikern Lars Strömqvist.

DI - 5 timmar sedan

Kärleken till rock'n'roll räddade hans företag

Han är den höjdrädde juristen som sadlade om och blev höghöjdsfixare på slott, herrgårdar och gamla kyrkor. Men utan kärleken till rock’n’roll hade Magnus Hedegård inte kunnat driva företaget i dag..

DI - 5 timmar sedan

”Grönländska barn bjöd mig på fredagsmys – valhud”

Victoria Dyring, tv-producent och programledare, berättar om sitt andra hem i världen och varför hon aldrig återvänder till Ulan Bator. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.