DI > Ekonomi

Saturday, 25 May, 02:54

DI - 14 maj 19 kl. 18:11

Federleys ilska svar: ”Att grannen slår sin fru mer är ingen ursäkt”Centerkandidaten Fredrick Federley går till hårt angrepp mot SD-toppen Peter Lundgrens utspel om EU:s klimatpolitik som meningslös i skuggan av Kina.  ”Att grannen slår sin fru mer är ingen ursäkt”, kontrar han. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Fredrick Federley, SD, Peter Lundgrens, EU, Kina

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Federleys, ilska, svarAtt , grannenslår sin , fru, mer, är ingen ursäkt
PI - 13 mar 11 kl. 11:43

Svar från en politiker

INSÄNDARE Få har väl undgått Alliansens och Miljöpartiets horribla uppgörelse och de konsekvenser som lär uppstå efter den. Många har väl också tagit del i nyheten om de 300 somaliska barn som väntas komma till Katrineholm innan sommaren och de konsekvenser som uppstått tack vare detta. Ett reportage som visades i Sörmlandsnytt torsdagen den 10:e mars föranledde mig att skicka ett mejl till Katrineholms kommunordförande Göran Dahlström (S).

YLE - 24 nov 14 kl. 12:27

Grannen ovanför har för många gäster!

Vår granne en våning ovanför tycks vara en populär typ. Då han ordnar fest, vilket i och för sig inte är så ofta, har han väldigt många gäster. Det brukar samlas cirka 40 personer i en tvåa på 45 kvadratmeter.

Expressen - 15 apr 17 kl. 12:51

Gunilla Perssons ilska efter branden

Den svenska Hollywoodfrun Gunilla Persson förlorade sitt hem i en våldsam brand häromnatten. På Instagram berättar hon nu om ilskan som börjar växa inom henne. "Lulle ligger på fönsterbrädan i bilen precis som Tusse brukade göra.

Nyheter 24 - 30 mar 11 kl. 15:25

Federleys angrepp på sd i talarstolen


"Ni är politikens parasiter." När det på onsdagen, på sverigedemokraternas initiativ, skulle debatteras migrationspolitik i riksdagen var Fredrick Federley (c) tydligare än någon annan i sin kritik mot sverigedemokraternas retorik.- Ni är politikens gamar, som när er på olyckor människor råkar ut för och i de fall ni ens kan ana att det är någon med invandrarbakgrund som finns med i bilden så väljer ni att exploatera det, parasiter, konstaterade Federley medan sverigedemokraternas ledamöter skakade på huvudet från sina stolar.

SR - 30 maj 14 kl. 08:50

Just nu: Från Fredrick Federleys pressträff om EU-valet

Centerpartisten Fredrick Federley kryssades in i EU-parlamentet - före partiets toppnamn. Ekot direktsänder från Federleys pressträff..

DI - 24 sep 15 kl. 09:41

S rasar mot Federleys SD-invit

Socialdemokraternas gruppledare i riksdagen, Tomas Eneroth, är förvånad över C-toppen Fredrik Federleys uttalande om att SD ska kunna delta i de politiska diskussionerna i stället för att stängas ute..

DI - 24 sep 15 kl. 12:24

Centern avvisar Federleys SD-uttalande

Centerpartisten Fredrik Federleys uttalande om Sverigedemokraterna speglar inte på något sätt partiets linje, enligt dess ställföreträdande partiledare Anders W Jonsson. Partistyrelseledamoten Abir Al-Sahlani säger att pratet om beröringsskräck är att göra SD en tjänst..

Expressen - 03 okt 15 kl. 07:52

Fredrick Federleys grisiga skrivbord

BRYSSEL. Han har ingen nallebjörn på sitt rum, men väl en gosegris. Bekantas Bekanta passade på att kika in på europa-parlamentariker Fredrick Federleys (C) tjänsterum..

YLE - 28 mar 16 kl. 08:00

Lyckligare kärleksliv än grannen? Gör vårt test!

Hur ser kärlekslivet ut i din region? Är du nöjdare med ditt sex- och samliv jämfört med andra i dina hemtrakter? I vårt interaktiva kärlekstest kan du jämföra dina svar med andras svar i din egen region.

Trelleborgs Allehanda - 18 maj 11 kl. 16:46

Grannar kräver svar om nybygge

Ett par som äger en fastighet i Beddingestrand protesterar mot ett nybygge på en granntomt. Huset är alldeles för högt och stort, enligt brevet till samhällsbyggnadsnämnden.
Enligt paret är huset två våningar högt trots att det enligt områdesbestämmelserna bara får byggas i en våning.

Fler nyheter från DI

DI - 3 timmar sedan

En riktigt såsig sparrisfrossa

Visbys bästa restaurang ligger inte i Visby. Den unika gårdskrogen bjuder på sparrisfrossa mitt i spenaten – men det går så långsamt att tålamodet tryter..

DI - 4 timmar sedan

Gubbarna dominerar: PG Gyllenhammar är den typiske chefen

PG Gyllenhammar är den svenska sinnesbilden av en chef, visar en ny undersökning. Samtidigt är bara en person på topp tio kvinna – tidigare Swedbank-bossen Birgitte Bonnesen. ”Bilden av en chef måste bli mycket bredare”, säger Ledarnas förbundsordförande Andreas Miller..

DI - 4 timmar sedan

Amerikanska soldater till Mellanöstern

USA skickar 1.500 soldater till Mellanöstern, meddelar president Donald Trump. Styrkorna syftar till att skydda amerikanska intressen efter påstådda hot från iranskt håll..

DI - 4 timmar sedan

Medieprofiler släpper bok om nyttan med rörelse

Sedan tio år tillbaka samlas ett namnkunnigt mediegäng på Slussen i Stockholm för att gå en promenad tillsammans varje måndagsmorgon.  Nu har de samlat sina erfarenheter i boken ”Promenera mera”. ”Vi hoppas kunna inspirera fler att göra samma sak”, säger Jan Mosander, en av bokens medförfattare..

DI - 4 timmar sedan

Mindre återhämtning på Wall Street – samtliga index på minus för veckan

Wall Street bjuder på en mindre återhämtning på fredagen med S&P 500 upp 0,2 procent kort innan stängning..

DI - 5 timmar sedan

Boris Johnson öppnar för avtalslös brexit

Den tidigare utrikesministern Boris Johnson är beredd att leda Storbritannien ut ur EU utan ett avtal om han blir premiärminister. Det uppgav han under ett tal i Schweiz på fredagen enligt flera internationella medier..

DI - 5 timmar sedan

Toppkandidater grälade om klimatpolitik – ”Bah Kuhnke står och killgissar”

Toppkandidaterna i EU-valet var i SVT:s slutdebatt oense om hur de globala klimatmålen ska nås. Kärnkraft, EU-koldioxidskatt och unionens klimatmål splittrar..

DI - 5 timmar sedan

E-hälsobolag tecknar avtal med universitetssjukhus

E-hälsovårdsbolaget Kontigo Care har tecknat ett avtal med "ett av de tre största" universitetssjukhusen i Sverige. Avtalet innebär att produkten Previct kommer introduceras för digital beroendevård. Det framgår av ett pressmeddelande.

DI - 5 timmar sedan

Ekovin med bekämpningsmedel stoppas

Systembolaget säljstoppar vinerna Terra Organic och Terra Organic Reserve..

DI - 5 timmar sedan

Vad håller vi på med egentligen?

”The best minds of my generation are thinking about how to make people click ads”. Facebooks dåvarande analyschef Jeffrey Hammerbacher satte i en intervju 2011 fingret på den smärtande punkten för den exploderande techsektorn. Vad håller vi på med egentligen?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.