DI > Ekonomi

Wednesday, 22 May, 15:20

DI - 14 maj 19 kl. 17:33

Creades säljer av aktier i LindabInvestmentbolaget Creades ska avyttra 4,3 miljoner aktier i Lindab, motsvarande 10 procent av kapitalet, i ett accelererat auktionsförfarande under tisdagskvällen. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Lindab, Creades

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Creades, säljerav , aktieri , Lindab
Realtid - 15 maj 19 kl. 08:37

Creades storsäljer Lindab

Creades säljer drygt halva innehavet i Lindab, en lösning på handelssamtalen mellan USA och Kina är inte nära och ICA säljer hela innehav i Hemtex. Det är några av nyheterna i morgonsvepet på onsdagen.

DI - 16 mar 18 kl. 12:11

Creades säljer hälften av sitt innehav i Note

Creades säljer mer än halva sitt innehav i Note, drygt 4,4 miljoner aktier, till priset 26:50 kronor per aktie. Köpare av aktierna är några svenska institutioner. Det framgår av ett pressmeddelande.

Affärsvärlden - 16 mar 18 kl. 12:42

Creades säljer halva innehavet i Note

Creades säljer mer än halva sitt innehav i Note, drygt 4,4 miljoner aktier, till priset 26:50 kronor per aktie. Köpare av aktierna är några svenska institutioner..

Realtid - 21 feb 18 kl. 08:45

Creades säljer dotterbolaget Global

Creades säljer hela sitt innehav i dotterbolaget IABÖ Global Holding till J2L för 36 miljoner kronor. .

DI - 14 maj 19 kl. 21:04

Klart: Creades säljer storpost i Lindab för 100 kronor per aktie

Investmentbolaget Creades har sålt närmare 4,3 miljoner aktier i byggunderleverantören Lindab till ett pris om 100 kronor per aktie. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 19 mar 12 kl. 12:23

Creades ny storägare i Lindab

Investmentbolaget Creades köpte 5,2 miljoner aktier i tunnplåtsbolaget Lindab på måndagsmorgonen. Det skriver Reuters och hänvisar till Creades vd Stefan Charette..

DI - 09 maj 14 kl. 10:33

Creades säljer i Haldex

Investmentbolaget Creades har sålt 923.276 aktier i verkstadskoncernen Haldex och innehar därefter 1.873.

DI - 03 feb 14 kl. 16:44

Öresund och Creades säljer allt i Klarna

Mats Qvibergs Öresund och Sven Hagströmers Creades har sålt samtliga aktier i Klarna Holding..

DI - 16 jul 18 kl. 11:05

Creades säljer hela innehavet i Note

Investmentbolaget Creades har idag, utanför börsen, ingått avtal om försäljning av hela sitt innehav av 3,17 miljoner aktier i kontraktstillverkaren Note. .

Affärsvärlden - 16 jul 18 kl. 11:11

Creades säljer innehavet i Note

Investmentbolaget Creades har sålt hela sitt innehav i Note, knappt 3,2 miljoner aktier, till en grupp investerare..

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Teslaaktien handlas ner – Citi förutspår 36 dollar i värstascenario

Citis analytiker har sänkt sitt lägstascenario för Teslas aktie till 36 dollar för att återspegla risken om det värsta inträffar för elbilstillverkaren: att skuldsättningen inte möts av förväntad efterfrågan och sätter bolaget och aktien i en ond cirkel..

DI - 15 minuter sedan

Terminshandeln pekar på negativ öppning i New York

USA-börserna väntas öppna nedåt i onsdagens handel i väntan på Federal Reserves protokoll i kväll och med handelskonflikten mellan USA och Kina i fortsatt fokus..

DI - 15 minuter sedan

Fastpartner, ny kund hos ChromoGenics via en order på 160.000 kr

ChromoGenics har fått två ordrar till ett värde av 160.000 kr från fastighetsbolaget Fastpartner. Beställningen gäller uppgradering av fönster för Tensta Centrum..

DI - 15 minuter sedan

Karolinska Development rusar på börsen

Life science-investmentbolaget Karolinska Development som tidigare har rapporterat finansieringssvårigheter rusade med över 50 procent på Stockholmsbörsen på onsdagen..

DI - 30 minuter sedan

Volvo siktar mot lyx och vill mätas med Audi – så upplever svenskar bilmärkena

Globalt vill Volvo sikta mot lyx och mäta sig med Audi, men i Sverige tycker kunderna att märket är mer likt Volkswagen.  Den stora undersökningen Autofocus avslöjar 31 bilmärkens själ och vilken självbild bilen ger svenska kunder.  Vissa märken har stärkt sina kort, medan andra blivit svagare..

DI - 30 minuter sedan

Bäddat för krasch: Värdering på 2.400 miljarder – men inga intäkter

Kan ett företag som saknar intäkter vara värt hela 2.400 miljarder kronor? Silicon Valleys kapprustning inom självkörande bilar har fått ny fart i år.

DI - 45 minuter sedan

IG Group spår 17 procent lägre tradingintäkter 2019

Finansföretaget IG Group räknar med att tradingintäkterna för helåret 2019 kommer att bli omkring 475 miljoner pund, motsvarande 5,8 miljarder kronor, vilket i så fall innebär en nedgång med 17 procent från fjolåret..

DI - 45 minuter sedan

Uppgifter: Konkurrensutredare vill blockera affären mellan amerikanska telejättar

Det amerikanska justitiedepartementets konkurrensutredare uppges rekommendera politikerna att blockera affären där T-Mobile köper sin mindre konkurrent Sprint, enligt källor till Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Prebona beviljas Vinnova-finansiering för att genomföra en preklinisk utvecklingsplan

Simrishamn –Prebona AB (publ) meddelar idag att bolaget har beviljats ett verifieringsanslag från Vinnova. Anslaget avser framtagandet av ett par strategiska handlingsplaner och dokument, Target Product Profile (TPP) samt en preklinisk utvecklingsplan i syfte att utforma en plan för utvecklingen av AgSol inför planerade djurstudier under hösten 2019..

DI - 1 timme sedan

Jeff Bezos: Utvecklingen inom bilindustrin är fascinerande

Amazons storägare och vd Jeff Bezos är väldigt fascinerad över den senaste tidens utveckling inom bilindustrin. Det sade han vid ett personalmöte, rapporterar CNBC..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.