Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 27 June, 02:00

Helsingborgs Dagblad - 14 maj 19 kl. 16:57

Åtal mot 21-åring för explosion vid skolaHar åtalats för den kraftiga explosionen vid Helsingborgs tekniska skola i december..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Helsingborgs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Åtalmot , 21-åringför , explosionvid , skola
Helsingborgs Dagblad - 01 okt 12 kl. 12:20

Åtal mot dansk skola för olycka

Danska åklagarmyndigheten väcker åtal mot en skola efter en båtolycka i februari förra året. En lärare omkom och sju barn måste återupplivas efter att ha legat i det kalla vattnet. Flera av barnen lider nu av hjärnskador.

Sydsvenskan - 01 okt 12 kl. 12:45

Åtal mot dansk skola

Danska åklagarmyndigheten väcker åtal mot en skola efter en båtolycka i februari förra året. En lärare omkom och sju barn måste återupplivas efter att ha legat i det kalla vattnet. Flera av barnen lider nu av hjärnskador.

Sydöstran - 24 maj 18 kl. 12:41

Åtal: Misshandel på skola – obehörig slog elev

En kille född 1994 misstänkts ha slagit en elev på en skola i Karlskrona. Han åtalas nu för misshandel. .

BT - 31 jan 12 kl. 10:26

Tal om fredad skola bara tomma ord

Redan under den tidiga hösten meddelade Ulf Olsson (S), kommunstyrelsen ordförande, att Borås stad skulle behöva spara. Inför höstens budgetförhandlingar lovade han dock att grundskolan skulle fredas. Så blev det inte.

Sydsvenskan - 14 maj 19 kl. 16:57

Åtal mot 21-åring för explosion vid skola

En 21-årig man har åtalats för den kraftiga explosionen vid Helsingborgs tekniska skola i december. Mannen, som greps odramatiskt vid platsen, åtalas för allmänfarlig ödeläggelse, förberedelse till allmänfarlig ödeläggelse, misshandel och olaga hot, rap.

UNT - 14 maj 19 kl. 16:57

Åtal mot 21-åring för explosion vid skola

En 21-årig man har åtalats för den kraftiga explosionen vid Helsingborgs tekniska skola i december..

GöteborgsPosten - 14 maj 19 kl. 18:32

Åtal mot 21-åring för explosion vid skola

En 21-årig man har åtalats för den kraftiga explosionen vid Hässleholms tekniska skola i december..

Skånskan - 20 maj 16 kl. 18:55

Östraby skola en pigg 60-åring

östraby Hur firar man bäst en 60-åring? Jo, med en mängd festliga aktiviteter förstås, kryddade med byavandring, hemvändardag och öppet hus. Östraby skola fyller jämnt, och det uppmärksammas hela veckan.

YLE - 10 jul 13 kl. 17:38

Risken för explosion i Laukas minskar

Det är möjligt att invånarna i Vihtavuoriområdet i Laukas, som evakuerades på grund av explosionsrisk vid Forcits sprängämnesfabrik i förmiddags, får återvända till sina hem under kvällens lopp. Enligt räddningschefen Pauli Nurminen vid Mellersta Finlands räddningsverk verkar det allt mer osannolikt med en explosion. Det var en avfallscontainer som hotade att explodera på grund av en kemisk reaktion.

SVT Debatt - 02 jul 13 kl. 15:44

Folket vill ha en statlig skola

SKOLAN Friskolereformen och kommunaliseringen av den svenska skolan har haft många negativa konsekvenser. Idag vill en majoritet av svenskarna vill att vi återgår till en statlig skola, och politikerna borde lyssna på deras önskemål, skriver Bo Jansson, ordförande för Lärarnas Riksförbund. Svenska folket vill se en annan styrning av skolan, man vill se en mer nationell skola.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

Man dömd för övergreppsmaterial

En 20-årig man har dömts till villkorig dom och dagsböter på 35 000 kronor av Gällivare tingsrätt för barnpornografibrott, skriver Norrländska Socialdemokraten. Mannen hade på sin dator och flera telefoner nära 6 000 bilder och 3 000 filmer av dokumente.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Regeringstrupper intog viktig stad

Trupper som tillhör Libyens internationellt erkända enhetsregering (GNA) har intagit hamnstaden Gharyan nära Tripoli. Staden är en av de viktigaste baserna för krigsherren Khalifa Haftars styrkor, Libyens nationella armé (LNA), som försöker inta huvudst.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Vaccin har minskat farliga cellförändringar

Den vaccinering av skolbarn mot HPV som sker i flera länder är effektiv. Antalet infektioner, könsvårtor och farliga cellförändringar minskar kraftigt. Det visar den största studien hittills.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Salah målskytt när Egypten säkrade avancemang

Två matcher – två raka segrar. Mohamed Salahs Egypten har fått en pangstart på Afrikanska mästerskapen i fotboll. Liverpoolstjärnan, som gick mållös från premiären mot Zimbabwe, hade en av huvudrollerna när värdnationen säkrade avancemang från gruppen e.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Bellisgatan 7 sålt för andra gången på ett halvår

Priset ökade med 280 000 kronor..

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Ung man knivskuren i Surahammar – en gripen

En ung man har knivskurits efter ett bråk i Surahammar, rapporterar Aftonbladet. – Jag vet inte hur allvarligt skadad han är, men han är förd med ambulans. En person är gripen, säger Johan Sohlberg vid polisen till TT.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Nya problem med Boeings olycksplan

USA:s flygsäkerhetsmyndighet FAA har identifierat en ny potentiell riskfaktor som Boeing måste åtgärda innan flygförbudet för modellen 737 Max 8 kan hävas. Det bekräftar myndigheten i ett mejl till nyhetsbyrån Reuters. De nya problemen upptäcktes under.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Målvakten lämnar Barcelona för ligarival

Jasper Cillessen lämnar Barcelona. Den nederländske landslagsmålvakten, som har varit andraval bakom tyske Marc-André Ter Stegen, har skrivit på för konkurrenten Valencia i La Liga-fotbollen. Avtalet sträcker sig över fyra år.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Skickas hem efter anklagelser om trakasserier

Anfallaren Amr Warda får lämna Egyptens trupp i Afrikanska mästerskapen i fotboll..

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

”Star wars”-stölder gissel för Disneyland

Det stjäls allt från menyer och underlägg till kartor och placeringskort..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.