DI > Ekonomi

Sunday, 26 May, 17:04

DI - 14 maj 19 kl. 16:59

Eurocine utser Pierre A Morgon till ny ordförandeSpotlightbolaget Eurocine Vaccines har utsett Pierre A Morgon till styrelseordförande..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Pierre, Morgon, Eurocine Vaccines

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Eurocine, utser, PierreA , Morgontill ny , ordförande
Kristianstadsbladet - 05 okt 13 kl. 12:06

Pierre räddade KIK

Arkivfoto: Bosse Nilsson
Kristianstads IK besegrade Kallinge-Ronneby med 1?0 (1?0, 0?

DI - 13 jun 17 kl. 12:20

Handelsstoppade Eurocine avslöjar studieresultat

Eurocine Vaccines resultat från en klinisk influensastudie visar på resultat vid en jämförbar nivå med Fluenz (Flumist i USA). Det framgår av ett pressmeddelande. Handeln i Eurocine återupptas klockan 13.

Kristianstadsbladet - 29 apr 11 kl. 05:20

Pierre Månsson ny ordförande

Arkivfoto: Tommy Svensson
Pierre Månsson (FP) presenteras idag som ny ordförande för kommunstyrelsen. Men det är fortfarande osäkert vem Moderaterna sätter som vice ordförande.
Det står klart efter att de fem regeringspartierna i Kristianstad haft ytterligare ett möte om den politiska ledningen i kommunen på onsdagskvällen.

DI - 20 nov 14 kl. 09:11

Eurocine Vaccines ökade förlusten

Eurocine Vaccines ökade förlusten i första kvartalet i det brutna räkenskapsåret, juli-september 2014..

DI - 12 aug 16 kl. 10:32

Eurocine Vaccines i samarbete med italienskt företag

Forskningsbolaget Eurocine Vaccine tillhörde fredagens vinnare på Aktietorget med en uppgång på cirka 7 procent..

DI - 24 okt 16 kl. 17:31

Eurocine initierar fas I/II-studie

Eurocine Vaccines initierar en fas I/II-studie av influensavaccinkandidaten Immunose Flu. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 18 nov 16 kl. 09:34

Eurocine ökar förlusten

Aktietorgsbolaget Eurocine Vaccine redovisar ett nettoresultat för det första kvartalet av det brutna räkenskapsåret på -6,2 miljoner kronor (-3,6), motsvarande -0:16 kronor per aktie (-0:17). Likvida medel vid periodens utgång uppgick till 14,2 miljoner kronor (16,5)..

E24 - 18 nov 16 kl. 10:16

Förlusttyngt Eurocine andas optimism

Aktietorgsbolaget Eurocine Vaccine redovisar ett nettoresultat för det första kvartalet av det brutna räkenskapsåret på –6,2 miljoner kronor (–3,6), motsvarande –0:16 kronor per aktie (–0:17). Likvida medel vid periodens utgång uppgick till 14,2 miljoner kronor (16,5)..

DI - 13 jun 17 kl. 08:47

Handelsstopp i Eurocine Vaccines

Vaccinföretaget Eurocine Vaccines aktie handelsstoppades på Aktietorget före öppningen på tisdagen, enligt ett marknadsmeddelande..

PrivataAffärer - 13 jun 17 kl. 08:49

Eurocine Vaccines handelsstoppad

Aktietorgslistade Eurocine Vaccines handelsstoppades på tisdagsmorgonen innan handeln hade inletts....

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Undersökning: Svenska företag vill ha EU-skatt

Sex av tio svenska företag vill se en gemensam skattepolitik inom EU. Men det lär dröja. Få länder är beredda att släppa vetorätten..

DI - 30 minuter sedan

Vill C och L ha det så här?

Den nu avslutade EU-valrörelsen var den första som helt och fullt utspelades i det som kallas det nya politiska landskapet. Socialdemokraterna satte spelplanen direkt och utlyste valet till en folkomröstning om högerpopulismen och att valet stod mellan demokrati och extremism. De nya JÖ-partierna svansade lydigt efter..

DI - 45 minuter sedan

Iran: Vi avvärjer alla försök till krig

Teheran kommer att stå emot alla påtryckningar från USA, enligt Irans utrikesminister Mohammad Javad Zarif. ”Vi avvärjer just nu alla (amerikanska) försök till krig mot Iran, vare sig det är ekonomiskt eller militärt”, sade han vid en presskonferens med sin irakiske kollega på söndagen..

DI - 1 timme sedan

Smutsigt drama: Stater dopar utsläppen med 50.000 miljarder kronor

Klimatkrisen är vår tids mest brännande fråga och ett rimligt första steg vore att stater slutade att subventionera användningen av fossila bränslen.  Enligt IMF uppgår direkta och indirekta subventioner till 6,5 procent av global BNP, eller hisnande 50.000 miljarder kronor..

DI - 2 timmar sedan

GDPR-experten ifrågasätter S massutskick: ”Jag är förbluffad”

Socialdemokraterna skickade på söndagen ut sms till drygt en halv miljon svenskar med en uppmaning att rösta på partiet i EU-valet. Åtgärden förvånar en av Sveriges ledande experter på dataskyddsförordningen GDPR, vars tioåriga dotter var en av dem som fick sms:et.  ”Jag är tveksam till det här upplägget.

DI - 2 timmar sedan

”Tommy is for everybody” – mannen bakom succémärkets comeback

Hur gör man ett urvattnat modevarumärke hett igen? Digitala innovationer, kändissamarbeten och skrotade flaggskeppsbutiker är några av de åtgärder som Tommy Hilfigers vd Daniel Grieder tagit till..

DI - 3 timmar sedan

Vallokal utrymd i Uddevalla

En vallokal i Uddevalla har utrymts efter det att ett okänt föremål hittats i lokalen, skriver Bohusläningen..

DI - 3 timmar sedan

Miss – Vänsterpartiets valsedlar saknades

När de mest morgonpigga väljarna i Ovanåker skulle rösta till EU-valet morse saknades valsedlar till Vänsterpartiet. Förklaringen till missen uppges vara den mänskliga faktorn..

DI - 3 timmar sedan

Högt valdeltagande i EU-valet – resultat börjar strömma in

Flera EU-länder rapporterade mitt på söndagen högt valdeltagande. Dessutom börjar en del preliminära resultat komma in. I Slovakien straffas det socialdemokratiska regeringspartiet..

DI - 4 timmar sedan

Miljardregnet: Tesla-chefen håvar in rekordersättning

Teslas vd Elon Musk var inte bara USA:s bäst betalda vd förra året. Hans rapporterade ersättning på motsvarande drygt 20 miljarder kronor var sannolikt även den högsta någonsin, uppger New York Times. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.