DI > Ekonomi

Saturday, 25 May, 12:54

DI - 14 maj 19 kl. 16:23

Räntor och valutor: Viss återhämtning för svenska kronanEuropeiska statspappersräntor noterade mestadels svaga nedgångar på onsdagen, trots en viss återhämtning på europeiska börser. Dollarn stärktes samtidigt mot euron och andra större valutor..
Läs mer på DI

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Räntoroch , valutor, Viss, återhämtningför svenska , kronan
DI - 13 jan 16 kl. 16:40

Räntor och valutor: Räntor ned trots återhämtning för oljan

Onsdagen blev en dag med viss återhämtning på internationella börser, även om en stark initial uppgång gröptes ur efterhand. Samtidigt vände oljepriserna upp från hårt nedpressade nivåer, men statspappersräntor sjönk ändå..

DI - 31 jul 17 kl. 10:44

Räntor och valutor: Viss återhämtning för dollar

Europeiska statspappersräntor inleder veckans handel på något lägre nivåer än vid fredagens svenska stängning i spåren på något lägre räntor även i USA. .

DI - 16 nov 17 kl. 10:52

Räntor och valutor: Viss återhämtning för dollarn

Europeiska statspappersräntor stiger något i längre löptider i förmiddagens handel på torsdagen, euron handlas samtidigt något svagare mot dollarn jämfört med noteringen vid svensk stängning på onsdagen..

DI - 19 feb 18 kl. 10:22

Räntor och valutor: Viss återhämtning för sargad dollar

Europeiska statspappersräntor stiger något i förmiddagshandeln på måndagen, euron handlas samtidigt svagare mot dollarn, som i sin tur också stärkts mot japanska yen jämfört med fredagens svenska stängningsnoteringar..

DI - 13 nov 18 kl. 05:14

Amerikanska räntor sjunker – viss återhämtning för euron

Amerikanska statspappersräntor sjönk 3-4 när handeln kom i gång i Asien efter den amerikanska långhelgen (åtminstone för räntehandlarna), men nedgångarna har gröpts ur något efter hand. .

Affärsvärlden - 25 jun 13 kl. 07:39

Fed-uttalande gav viss återhämtning på Wall Street

De ledande amerikanska stängde lägre på måndagen, efter att ett svagt sentiment på den kinesiska aktiemarknaden smittat av sig på de amerikanska börserna. Uttalanden från Fed-ledamöter gav dock viss återhämtning mot slutet av handelssessionen..

DI - 28 aug 14 kl. 19:40

USA-börser: Viss återhämtning

New York-börserna har sett viss återhämtning sedan öppningshandeln och noteras nu strax under nollstrecket..

SvD - 02 mar 15 kl. 05:50

Ecb: viss ÅterhÄmtning, stabilare fÖrvÄntningar - constancio

Det pågår nu en viss återhämtning i euroområdets ekonomi, och de långsiktiga inflationsförväntningarna har stabiliserats efter ECB:s åtagande om kvantitativa lättnader..

Affärsvärlden - 04 mar 15 kl. 14:56

Viss återhämtning på börsen

Kurserna på Stockholmsbörsen syns fortsatt lägre samtidigt som tendensen på de ledande börserna i Europa är oregelbunden. Indexen bottnade dock vid lunchtid och en viss återhämtning har synts nu på eftermiddagen..

Affärsvärlden - 16 mar 15 kl. 07:20

Viss återhämtning på Wall Street

New York-börserna stängde lägre i fredagens handel med bidrag av en dollarförstärkning mot omvärldsvalutorna samt svag statistik över PPI och konsumentförtroende. Sista timmen syntes dock en viss återhämtning..

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Brottslingarnas skulder: Över 100 miljoner kronor

Personer som dömts för brott har miljonskulder till sina offer, rapporterar  Göteborgs-Posten med hänvisning till Nyhetsbyrån Siren. För de 100 brottslingar som är tyngst skuldsatta uppgår skulderna till över 100 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Tre svenska miljardärer gör upp om förstapriset

Under Elitloppshelgen samlas tiotusentals travälskare på Solvalla, norr om Stockholm, för en tredagars folkfest. I söndagens huvudlopp är tre svenska miljardärer med och gör upp om förstapriset på 3 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Valspurten går inte på upploppet: ”På det stora hela nöjda”

Valdagen närmar sig. Politikerna trappar upp sina kampanjer för att få så stort stöd som möjligt i valet där få svenskar röstar och många fortfarande är osäkra. ”Vi kommer att kampanja varje skälvande minut”, säger Anders Ygeman (S)..

DI - 1 timme sedan

Så hanterar du stambytet – ”har sett skräckexempel”

Om en hyresvärd inte är intresserad av att samråda med de boende vid ett stambyte, har hyresgästerna lite att sätta emot. ”Vi har sett skräckexempel där hyran fördubblats”, säger Susanna Skogsberg på Hyresgästföreningen..

DI - 2 timmar sedan

Världens bästa flygplats växlar upp – och hånas

Världens bästa flygplats växlar nu upp med en minst sagt spektakulärt shoppinggalleria, fyllt av skoj shopping och grönskande naturupplevelser. Men det singaporianska jättekomplexet lockar samtidigt till gliringar och hån..

DI - 3 timmar sedan

Stefan Löfven: SD:s ledamöter röstar protektionistiskt i EU

DEBATT. SD sätter en protektionistisk dagordning före svenska ekonomiska intressen på EU-nivå. Partiets ledamöter har bland annat röstat nej till förslag som skulle göra det lättare för svenska företag att handla med länder i EU:s närområde, skriver Statsminister Stefan Löfven..

DI - 4 timmar sedan

Analytiker spår prisras: ”Bostadskarriärerna går åt skogen”

Nya prisfall väntar där bostadsmarknaden står som högst – det vill säga Stockholm. Vissa områden hotas av prisras på 10 procent eller mer, enligt en ny dyster rapport. ”Frågan är var köparna ska komma ifrån”, säger bostadsanalytikern Lars Strömqvist.

DI - 4 timmar sedan

Kärleken till rock'n'roll räddade hans företag

Han är den höjdrädde juristen som sadlade om och blev höghöjdsfixare på slott, herrgårdar och gamla kyrkor. Men utan kärleken till rock’n’roll hade Magnus Hedegård inte kunnat driva företaget i dag..

DI - 5 timmar sedan

”Grönländska barn bjöd mig på fredagsmys – valhud”

Victoria Dyring, tv-producent och programledare, berättar om sitt andra hem i världen och varför hon aldrig återvänder till Ulan Bator. .

DI - 5 timmar sedan

Analytiker: Huawei leveranser kommer rasa

Flera experter förväntar sig att Huaweis leveranser av mobiler kommer att rasa det kommande halvåret. Nedgången kan hamna mellan 4 och 24 procent, enligt Fubon Research och Strategy Analytics..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.