DI > Ekonomi

Tuesday, 21 May, 21:05

DI - 14 maj 19 kl. 15:57

Sobi spår årlig tillväxt på 8 procent för immunologimarknadenSpecialistläkemedelsbolaget Sobi uppger att den globala immunologimarknaden kommer att växa i en genomsnittlig årlig takt på 8 procent under perioden fram till och med 2023, enligt uppgifter från GBI Research..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Sobi, GBI Research

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sobi, spår, årlig, tillväxtpå 8 procent för , immunologimarknaden
PrivataAffärer - 13 nov 18 kl. 08:26

Sobi i jätteaffär med Astra Zeneca

Den initiala köpeskillingen uppgår till 13,6 miljarder kr. Köpeskillingen består dels av 9,1 miljarder kr i kontanter och dels av nyemitterade Sobi-aktier motsvarande 4,5 miljarder kr. Det framgår av ett pressmeddelande.

PrivataAffärer - 22 feb 19 kl. 11:19

Hernhag: En bra tillväxtaktie

Anita: Hej ! Vad tror du Evolution Gaming? De hade en mycket bra rapport och till och med Börsveckan var imponerade.

SvD - 20 feb 14 kl. 09:59

Sobi: fas 3-resultat kiobrina 1 kv - vd

Läkemedelsbolaget Sobi kommer att redovisa fas 3-resultat beträffande den europeiska studien för Kiobrina, tillväxtmedel till för tidigt föda barn, under innevarande kvartal..

SvD - 20 feb 14 kl. 09:59

Sobi: fas 3-resultat kiobrina 1 kv - vd

Läkemedelsbolaget Sobi kommer att redovisa fas 3-resultat beträffande den europeiska studien för Kiobrina, tillväxtmedel till för tidigt föda barn, under innevarande kvartal..

PrivataAffärer - 06 apr 18 kl. 06:26

Kommentar: Sobi fortsatt på rätt väg

Sobis aktie har under de senaste månaderna lyft rejält. Men sammantaget känns ändå Sobi som en fortsatt bra chansaktie. Inte minst för dig som letar efter ett lönsamt tillväxtbolag inom bioteknik....

DI - 14 maj 19 kl. 12:53

Sobi upprepar utsikterna för 2019 – väntar sig stark och balanserad tillväxt

Läkemedelsbolaget Sobi står fast vid sina utsikter för 2019, utsikter som fanns med i bolagets rapport för det första kvartalet den 25 april. .

DI - 04 apr 16 kl. 09:59

SEB: "Sobi står inför en vinstexplosion"

Bioteknikbolaget har precis släppt två nya mediciner och Esbjörn Lundevall tror på en stark tillväxt..

DI - 16 maj 16 kl. 16:41

Jan Glevén: Hungrar efter tillväxtpreparat

Pfizers köp av Anacor är bara början på en ny våg av förvärv och sammanslagningar i den amerikanska läkemedels- och biotekniksektorn. …Svenska Sobi framstår som en tydlig uppköpskandidat..

DI - 07 sep 18 kl. 13:42

Stockholmsbörsen: Carnegies analys sänker Sobi

Stockholmsbörsen faller lätt på veckans sista handelsdag. Börsen inväntar närmast amerikanska arbetsmarknadssiffror. Samtidigt håller sig marknaden fortsatt avvaktande till följ av osäkerhet kring tillväxtmarknader och utvecklingen i handelskriget mellan USA och Kina.

DI - 05 okt 18 kl. 09:55

Carnegie: Konkurrens från Roche kommer att hämma Sobi de närmaste åren

Godkännande av Roches blödarsjukeläkemedel Hemlibra riskerar att hämma tillväxten för Sobis Eloctate på ett betydande sätt de kommande åren. .

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Börsbolagen vräker ner kallduschar över spararna

Börsbolagens jakt på pengar blir allt vildare. För börsen som marknad är det ett styrketecken. Men för aktiespararna blir det allt tätare mellan kallsuparna..

DI - 15 minuter sedan

Ny storblankare i Episurf – men smäll för blankarna i JM

En ny storblankare har klivit in i Episurf Medical för första gången sedan 2014. Även i Getinge och JM syns nya blankningspositioner – men storblankarna tar smällar i JM..

DI - 1 timme sedan

Bokningsras för charterbolagen – ”ett unikt fyndläge”

Betydligt färre har bokat sina solsemestrar i år än i fjol. Hos researrangören Tui ser man ett tapp på upp emot 15 procent. ”Det är en skakig marknad med pressade priser”, säger presschefen Adam Györki.

DI - 1 timme sedan

Här är förutsättningarna för fortsatt drift av Ringhals

DEBATT. Det finns inga reella tekniska hinder för att fortsätta driva Ringhals 1 och 2 fram till 2050-talet. Problemet är snedvridna marknadsförutsättningar som i förlängningen drabbar svensk elproduktion och klimatet, skriver kärnenergiexperten Staffan Qvist, aktuell med boken Klimatnyckeln..

DI - 1 timme sedan

Börsen civiliserar Trumps politik

LEDARE. Trump har ett starkt principiellt stöd för sin hållning mot Kina, både i EU och hos Demokraterna. Men vill han vinna valet 2020 kan han inte riskera tillväxten.

DI - 1 timme sedan

Konflikt bäddar för ny ägarrockad i Wallenbergsfären

FAM, som ansvarar för tillgångar för 46 miljarder kronor åt Wallenbergsstiftelserna, har inte förvaltat sitt pund särskilt väl. .

DI - 2 timmar sedan

Magdalena Andersson vill se nytt EU-samarbete mot korruption

Socialdemokraterna vill tillsätta en ny arbetsgrupp som ska arbeta mot korruption i EU. Gruppen är tänkt att ligga under den Europeiska åklagarmyndigheten och fokusera på förbyggande åtgärder..

DI - 1 timme sedan

Usel utveckling för Wallenbergs maktportfölj

Familjen Wallenbergs helägda maktbolag FAM har haft en svag avkastning i flera år och under det senaste året har alla börsnoterade innehav utvecklats betydligt sämre än börsindex.   ”Kursutvecklingen har inte riktigt blivit som vi tänkt oss”, säger FAM:s vd Lars Wedenborn om fiaskoinvesteringen i fukthanteringsbolaget Munters..

DI - 2 timmar sedan

Nokia ser fördelar i amerikanska attacker mot Huawei

På sikt kan telekomjätten Nokia kan gynnas av USA:s svartlistning av Huawei. Det uppgav vd:n Rajeev Suri under bolagets årsstämma på tisdagen enligt nyhetsbyrån Reuters..

DI - 2 timmar sedan

Styrelseledamot har sålt aktier för över 17 miljoner i Wallenstam

Anders Berntssons familj har den 21 maj sålt 175.000 aktier i Wallenstam, där Anders Berntsson sitter i styrelsen. Försäljningen genomfördes till kursen 99:33 kronor per aktie och inbringade knappt 17,4 miljoner kronor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.